Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

pada deszcz i nic mi się nie chce, nawet sexu:( też tak macie dziś?

Polecane posty

Mojemu kolorowi się przyglądałaś? :P Takich zdjęć, to jeszcze nie pokazywałem ;)

kurde felek!!! jutro obejrzę ten mój i ci powiem dokładnie jaki jest, ale zdaje się że ma jeszcze pieprzyka i taką kreseczkę i ślad po naderwaniu skórki....hmm...bez włosków.... więcej nie pamiętam i szczerze żałuję obiecuję poprawę przy kolejnej inspekcji:D

" fevusia u mojego też jest kreseczka coś ala szew ,takie zgrubienie " Takie na środku, w połowie, z góry na dół? Jak mniemam z obserwacji własnego egzemplarza, tak jest u wszystkich. <stopka></stopka>

Każdy facet ma szew :p Jak któryś nie ma to niech pokaże i udowodni :p Oczywiście nie muszę wspominać o karteczce z nickiem :p

Trójkąt? :D Nie wiem dokładnie, a jesteś zainteresowana? :D Myślę, że nie wcześniej niż za 2-3 tygodnie, może miesiąc, może dłużej :D Nie ode mnie to zależy ;)

raz się żyje ,będę wnukom opowiadać che che <stopka>ścięta głowa Holofernesa gdyydg@o2.pl frywolne śliweczki, preludium,wachlarze Madame de Pompadour</stopka>

witajcie )) cmokuś milusińskie i milusie:) co porabiacie? :D fimy ogadacie czy w trójkątach się bawicie....?:D i wiecie co?...obejrzałam ten szewek...no ma!!...a jak się pogłaszcze to gęsiej skórki dostaje:D...woreczek ma się rozumieć...woreczek:)

btw....wpadłam w kałużę....potem znajomy mnie oblał wodą...a potem to już wolę nie pisać co sie działo:)

Gość Ince
Nie absolutnie. To niczemu nie przeszkadza. :)