Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

pada deszcz i nic mi się nie chce, nawet sexu:( też tak macie dziś?

Polecane posty

ecrivain klecha z ciebie że mamroczesz przez sen?:D

falująca...a w jakim wieku .....czy stan uzębienia też istotny?:)

włosy na głowie ,e to nieważne ,znaczy jak ktoś musi to musi :P najważnieszy to futeraalik che che i szre komórki che che ,:P

Perversja....jasne że tak....jaką chcesz? jak ma wyglądać? jaki typ psychologiczny.....domina?

"klecha z ciebie że mamroczesz przez sen?" A to klechy mamroczą przez sen? Ja tylko świecki bojownik o czystość i moralność tutejszego forum. :P

ecrivain masz owłosione jajka....bo mam zapotrzebowanie?:)

:D switch albo uległa, w stosunku do mnie może dominować, ale w stosunku do mojego Pana ma być uległa; wyuzdana i perwersyjna, ale nie bardziej niż ja, bo jeszcze mi Pana zabierze ;) otwarty umysł i pupa ;) dobrze, żeby lubiła odrobinę bólu; fajnie jak będzie miała długie włosy, niezbyt wysoka, max.175, wiek 16-45

Czy mogę się wykpić odpowiedzią, że odmawiam odpowiedzi bez poinformowania w szczegółach "o so się rozchodzi"? :P

Perwersja.. no....prawie mnie opisałaś za wyjątkiem jednego...jestem obrzydlliwie perwersyja i zdecydowanie dominujaca nad facetem również...ale mam przyjacółkę ...jest delikatniejsza od mnie....psychicznie....czarnulka długie włosy...wyższe...moze byc?

ecrivain ty się nie migaj!!:) dawaj te jajka na stół:)...nim się zestarzeją....:D:DD:D a język masz sprawny?:P

Tę obrzydliwą perwersyjność to jeszcze moglabym zaakceptować, ale dominacja nad moim Panem odpada :p A koleżanka bardzo wysoka? I z jakiego regionu? :)

i tak to jest z facetami....jak się czegoś od nich chce to się wyłamują...hehe.... gadaj nam tu zaraz!!....masz tam włoski czy nie?:)

zielona_fala mam jeszcze inne jajka...ale nie wiem czy się zgodzą bez foteły....ma jakieś 15-16 dł...i 13 w obwodzie...szatyn...ładne ciało...34 lata...jaka z włoskami

Odpowiedź na postawione powyżej pytanie nastręcza pewnych problemów identyfikacyjnych. Aby opisać tak postawiony problem należało by dokonać pewnych identyfikacji pojęciowych, które z uwagi na złożoność zagadnienia mogą okazać się rozległe, jednak jako kluczowe stanowią podstawę odpowiedzi... Kłaków nie mam, bo jakiś czas temu miały bliskie spotkanie z maszynką. Ale zdążyły odrobinę odrosnąć. Amen.

Perwersja większość znajomych na zachód:(...

Co jakiego koloru? Rower mam srebrny. Z domieszką rdzawego, to oczywiście w ramach "tjuningu"