Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

pada deszcz i nic mi się nie chce, nawet sexu:( też tak macie dziś?

Polecane posty

No właśnie nie mam! 😭 Ani jednej, a Ty mi tu "po kompaktowej" (czyli, że co, na obie ręce?)

Za karę napisz mi zatem, jaki to kolor włosów mam podawać, w tych okrutnych pytaniach. Fev - Wygrałem zatem coś?

Fev, nigdy nie zdradziłam niczego czego nie powinnam. Akurat kolor włosów Ecriego nie był zdaje się dla niego tajemnicą :)

Perwersja ok:)) ecrivain sexmisję?:P w 2013? bawcie się słodko...nastawię pranie i coś zjem:) papa...buziorki:)

Ja też idę na jedzenie. Fev, skoroś za miedzą, to może wpadnę, nie będę musiał robić kanapek :P

Into the Wild Green Yonder ten film miałes na mysli czsy ten:Into the Wild ...wszystko za zycie? spoko...pełna lodówa...i co tam jeszcze chcesz:)...

Wszystko za Życie / Into the Wild (2007) Gatunek Filmu:Dramat,Przygodowe,Biografie Data Dodania:18.07.2010, 16:38:11 Wyświetleń:7 746 Typ:Lektor / PL Oceń film:- 4.644.64 / 5.00 Opis Filmu W 1992 roku po ukończeniu Uniwersytetu Emory wybitny uczeń i sportowiec Christopher McCandless decyduje się zerwać z dotychczasowym, nudnym życiem. Rozdaje swoje rzeczy, przekazuje swoje oszczędności (24000$) na cele charytatywne i rusza autostopem na Alaskę, aby żyć w dzikiej głuszy. Spotyka go wiele przygód, które na zawsze ukształtują jego życie.

Ecri, zwracam honor :D Brąz jak nic :D Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że bliżej ciemnego blondu, ale jednak brąz :)

Fev - właśnie ten film. Miałem kiedyś jeszcze inne niczki. Jeden nie używany bardzo dawno, drugi trochę mniej bardzo.

hmm....słabotematyczna najwidoczniej jestem że nie nie znam cię z innego nicka....podaj tu jaki miałeś ...bo ja i tak nie wpadnę na niego sama...za krótko tu jestem... a film juz ogladam....na zalukaj:)...i zjadłam duuużo za duzo...no cóż...łakomstwo:)...

Bo teraz jestem nowym projektem :P I nie nawiązuję do tamtych nicków. Po co do tamtego wracać. Jednego z nich nie używam co najmniej 3 lata. Po długim czasie wróciłem na kafe, to i nowego użyłem. Drugiego co najmniej pół roku nie używam (i nie wiem, czy tego był bym w stanie odtworzyć, jak się zwał). <stopka></stopka>

Bo teraz jestem nowym projektem :P I nie nawiązuję do tamtych nicków. Po co do tamtego wracać. Jednego z nich nie używam co najmniej 3 lata. Po długim czasie wróciłem na kafe, to i nowego użyłem. Drugiego co najmniej pół roku nie używam (i nie wiem, czy tego był bym w stanie odtworzyć, jak się zwał).

Gdzie jestem panią?! Od urodzenia jestem niezmiennie facetem. A poprzednich wcieleń nie pamiętam. <stopka></stopka>

anikriva:) ok...już nie będę cię męczyć....

Kafe coś podpiernicza znowu. Albo nie dodaje postów, wcześniejszy powtórzyło. :/ W sumie poprzednie nicki nie są żadną tajemnicą. Nigdy nie udawałem nikogo, więc to nic wielkiego. <stopka></stopka>

Skąd wiesz, że widziałem? Worek? Oświadczam, że kapci nie noszę już w worku :P <stopka></stopka>

na kafejkę chodzę z workiem worek mam dziś z muchomorkiem:) fala....co cię wzięło dziś z tym workiem? a podobno to ja mam niedobór chooja:P <stopka></stopka>

Aaa, chyba, że tak. I ja mam stwierdzić jaki to kolor? A taki jakiś. <stopka></stopka>