Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

pada deszcz i nic mi się nie chce, nawet sexu:( też tak macie dziś?

Polecane posty

zielona_fala myślisz że pokaże je nam? ecrivain ile masz lat?

Zielona Falo, kiedy ja właśnie babeczki szukam :D Tyle, że do trójkąta :) Nie wiem czy już to zaznaczyłam czy zapomniałam :D

Perwersja kierunek na berlin....i zanim jeszcze jakieś 300-350km

ecrivain kochanka do dymanka....no co za pytanie:O:)

"a nie gryzie cię on erivain?" Jeżyk? Nie, tresowany. Taką mądra bestia jak Szarik z Rudego 102. Albo i bardziej. :P Miał nawet powstać serial "Cztery pancerne i jeż" Ale nie znaleziono damskiej obsady i przerobili oryginał na pancernych i psa.

"kochanka do dymanka....no co za pytanie " To "ajm tłenty-sex" psze pani rekrutatorki. :P

w czterech pancernych to zdaje się że same jeże grają:P

chłelerka ...:D....26....toż to fakla aż się za głowę złapie:D ale wiek masz fajny...taki....romantyczny:)

faaalaaa!!!!...miało być.... kurna ...ten rozpęd i zamach na jajka...ech:P

Tak dokładnie Falo :) Fev, generalnie trasa Berlin-Warszawa jest ok :) ale im dalej na południe tym lepiej ;)

"chłelerka ... ....26....toż to fakla aż się za głowę złapie ale wiek masz fajny...taki....romantyczny" Ale, że dlaczemuż się złapie? To źle?!!! 😠 Romantyczny? Dumam azaliż wżdy dlaczegóż. Że niby jakbym obrócił to będzie 62, dodał 7 dni, bo tyle ma tydzień, to wyjdzie romantycznie 69?

Perwi.....a dlaczego nie może być silnie dominujaca....czy to byłoby złe?...wiesz...jesli jakaś jest dominą to zazwyczaj dość ostro to manifestuje ale nie przesadzi z bólem...

"a co się robi w takim klasycznym 3kącie Perwi?" W klasycznym to się pewnikiem kątem-pluje. W orientalnym - medytuje.

ecrivain jak wyglądasz? jaki masz kolor włosów?:)

Fev, ja zapytam Pana :D Bo w stosunku do mnie to ja nie widzę problemu :D ale On może mieć z tym problem ;)

co się robi w trójkącie? to zależy od ról jakie grają....co innego robi domina/ący a co innego uległy/a trwa....około 2-6 godzin...a tak średnio ok. 3..

"ecrivain jak wyglądasz? jaki masz kolor włosów?" Zawsze musi paść to pytanie o kolor włosów!!! Zawsze! (Nie, nie jestem ani łysy, ani rudy!) Ja tylko nie wiem jaki to kolor (Daltonistą też nie jestem). Brązowy? No coś chyba takiego. Nie znam nazwy. Jak wyglądam? Mniej więcej jak moje odbicie w lustrze :P

"ecrivain hehe kątem pluje ale twój nick wreszcie napisałam poprawnie " Fenk-ju. No kątem pluje. W niektórych kulturach specjalnie wyrywają sobie boczne zęby, żeby można było kątem pluć bez otwierania paszczy. (W naszej kulturze to niektórzy tak na papierosa mają).