Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

pada deszcz i nic mi się nie chce, nawet sexu:( też tak macie dziś?

Polecane posty

"chętna zazwyczaj ma sex wypisany w oczach ogarnięte powiekami w półprzymknięciu, łakome lekko rozwarte usta gotowe na lizanie muskanie, szyję oczekującą pieszczot opuszkami palców aż po nasadę włosów tuż przy karku...." Zanotuję sobie. I wyruszę na ulice, sprawdzać, czy któraś białogłowa ma powieki półprzymknięte, lekko rozwarte usta i gotowa jest na lizanie. Tylko nie wiem jak ex-ante sprawdzić gotowość na lizanie :P

Gość ja pierdykam :::)
fev polecam wizytę u psychiatry , masz deprechę

kaca też leczy psychiatra?:)..to jeśli tak to ja jednego poproszę w proszku:) do drinka:) ecrivain na mieście chcesz szukać chętnej?...w pracy raczej poszukaj:) kicia a niania nie wchodzi w grę?...to fajna sprawa:)

"na mieście chcesz szukać chętnej?...w pracy raczej poszukaj" No kurde, same mężatki jak już! No! Do tego, jeśli sprawdzę niewłaściwie gotowość na lizanie, może wyjść afera i w ogóle.

A ja poproszę psychiatryczkę obdarzoną atrybutami opisanymi powyżej i gotową na lizanie :P

fev niania to przychodzi kiedy z kocurem jedziemy na 3,5 godz na tantra masaz..... ale staram sie bardzo by dzieci samemu wychowywac :) nie narzekam.... bardzo dobrze zdawalismy sobie sprawe z konsekwencji jakie niesie wspolne planowanie dzieci.....

ookej....wybyczyłam się...to teraz wezmę się za sprzątanie.... na kaca najlepsza praca:) bawcie się miło....:P pogoda się poprawiła...joł!

hmm...opiekunki są fajne...ale nianie jeszcze fajniejsze:)...tyle że kosztowniejsze papa:)

Kurde, Fev, toż Ty chyba za miedzą. Mówisz, że się poprawiła o voila. Za oknem trochę słońca. Jak masz tak blisko, to i do mnie możesz wpaść posprzątać :P

ecrivain czasem sama sprzatam czasem daję komuś zarobic...zrób tak samo:) nno....mieszkam raz tu...raz tam:) pa

Żartowałem ze sprzątaniem. To by mogło zepsuć aktualny nieład artystyczny, co za tym idzie, odbić się negatywnie na moim zdrowiu psychicznym. :classic_cool: 🖐️ Miłego sprzątania.

artystyczny to mam dziś na głowie nieład:D przy długich włosach wyobrażasz sobie jaki to zamęt?:D

Nie wyobrażam sobie. Przy posiadanych przeze mnie, trudno jest wykonać taki zamęt. Ale długie kobiece włosy rzeczywiście "zamętuje" się fajnie, na różne sposoby :P

Ja tak właśnie rozważam drzemkę. I drzemać, czy nie drzemać, oto jest pytanie. Przed chwilą znów padało, więc dylemat czy iść w teren odpadł, bo nie chce mi się taplać dzisiaj w błocie.

idzie mi dziś jak krew z nosa ta praca...ale ...ale za to prasowanie zakończone tadaam!!!i połowa papierkowej roboty odwalona:D joł man:) witaj kwiatuszku serce moje❤️:*:*:* śpij sobie słodko a ja cię jeszcze otulę do snu:) i dam buziaka w czółko:) hardxxx to co w końcu kupiłeś...bo rozumiem że bitą śmietanę robisz sam:D z kremówki pierwszej jakości:D ecrivain dobra drzemka nie jest zła...mnie zawsze bierze na nią tuż po sexie...zapadam w sen natychmiastowo:D..więc domyślam się że wcześniej miętoliłeś się z kobietą:D

znowu o facetach :P masakra a tak było przyjemnie a tu nic ,tylko ktoś wzdycha i tęskni za przysłowiowym chuujem :classic_cool: jego zapachem i bliskością

zielona_fala i nic się nie zmieniło:0 poza tym że leje u mnie znów:-) lecę w papiórzyska.... a jeśli chcesz to jednego chooja mogę ci odstąpić...co?...żywego ma się rozumieć:D

Drzemka była, miętolenia niet. Gdybym czekał na miętolenie, to bym dostał halunów z niewyspania. :P "a tak było przyjemnie a tu nic ,tylko ktoś wzdycha i tęskni za przysłowiowym chuujem jego zapachem i bliskością " A wypraszam sobie :P Za żadnym, przysłowiowym choćbym ani nie wzdycham, a nie nie tęsknię. Mam w wyposażeniu standardowym i na tyle mi wystarczy. Koniec oświadczenia ;)

falująca...podaj rocznik rozmiar i inne dane w/g ciebie wymagane do spełnienia:)

ecrivain tak tylko przez sen coś tam mamrotał...:)..pomerdały mu się cipki z choojkami.... ale....widać jesteśmy jeszcze w wieku kiedy sex ma duze znaczenie....a dla ciebie już nie ma?!!!...że nam przyjemności odmawiasz?>>>hę?:)

falująca...no jak to zadnych?:!...każda jakieś ma! no....np. by był lekko umięśniony...albo by był miskowaty...albo czarnowłosy....albo .........miał zasobny portfel:P

a członek ,tak zapomniałam ,17 cm góra ,znaczy jak już mu staje :P i nie za gruby i żeby miał naturalne owłosienie tam na dole zero depilacji na jajkach