Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaterianka, ona 24lata

mial ktos nawrot po izoteku/aknenorminie????

Polecane posty

biore aknenormin, za 3 miesiace koncze kuracje, lekarka mowila, ze nawrot jest maloprawdopodobny, ale jednak moze sie zdarzyc.. stosowal ktos te leki?? jak u was?? powrocily zmiany??

Tak.ludzie miewaja nawroty po izotretynoinie,wejdz na forum izotek.pl. Z tego co pamietam to 30% mialo nawrot. Ja biore 5mg dziennie na podtrzymanie i nei przejmuje sie nawrotem.

Gość mhgmmgm
bralem przez ponad pol roku izotek. jestem 4 msc po. wyskoczy czasem cos malego. moze bede mial nawrot, wtedy powtorze kuracje izotekiem o ile dermatolog pozwoli mi na kuracje nim bo teraz to nie wyglada moja skora tak fatalnie wiec moze mi nie pozwolic na tak silny lek.

Gość zdrowa dziewczyna jestem
no wlasnie tego sie balam... ze bedzie nawrot :(:( tyle kasy na to idzie, bardzo drogie sa te leki i jesli bedzie nawrot nie zdecyduje sie pomimo, ze moja skora jest teraz taka ladna i wlosy sie nie przetluszczaja.. chodzi o pieniadze, za drogie to leczenie jest i tyle.. a jak z wlosami u was??? przetluszczaja sie? bo mialam z nimi straszny problem.. wiecznie tluste, teraz jak biore leki to kilka dni sa swieze!!! boje sie, ze jak skoncze kuracje to wlosy znow beda jak byly :(:(

Zawsze mylam wlosy codziennie wiec nie wiem, teoetycznie powinno byc gorzej bo po zapzrestaniu zazywania otwieraja sie gruczoly lojowe.

kurcze wlasnie... najgorzej z tymi wlosami :( jestem pewna ze choroba wroci znajac moje szczecie ;//