Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyślona

śluz w ciąży

Polecane posty

w poczatkach ciazy tak ale ty w niej jeszcze nie jestes zrozum JEST ZA WCZESNIE NA STWIERDZENIE CIAZY!!!

Gość rozmyślona
eterno dzis jest 19 d c do ostatniego przytulania doszło tydzien temu

Gość rozmyślona
tyle że nie było tak do końca

Gość rozmyślona
to wg ciebie kiedy bedzie wiadomo? to skad te moje ciagłe bóle piersi i brzuch, do tego głowy i jakis swedzenie brzucha ten śłuz wczoraj taki sie pojawił dziwnie wodnisty i mlecznobiały

w terminie miesiączki! Ewentualnie 2dni przed, ale nie 10dni! Nie mogło dojść jeszcze do zagnieżdżenia a wszystkie objawy, które opisujesz są NORMALNE przed miesiączką, a Ty sobie pewnie jeszcze dodatkowo wkręcasz i je potęgujesz!!!

Gość rozmyślona
minia chyba masz racje

Gość rozmyślona
minia 85 ale ja czuje ciągły ból piersi i brzucha i teraz wydaje mi sie ze zaczynam częściej chodzic do łazienki i ze mam ciagle mokro...

Gość rozmyślona
jezeli jest ktos z was w podobnej syt ja ja lub byl piszcie

Rozmyślona uwierz mi, że masz urojenia. Nawet jeśli rzeczywiście byłabyś w ciąży to takie objawy przychodzą później. Przestań sobie to wkręcać!

Gość rozmyślona
rilla marilla myslisz ze to urojenia? a co z bolacymi sutkami bo ja juz nie wiem bola mnie i sutki i cale piersi

Gość lol:::P
normalnie rozbawił mnie ten temat:D

Gość rozmyślona
a to czemu cie rozbawil co?

Gość rozmyślona
pewnie nigdy nie bylas w takiej sytuacji i nie wiesz co czuje

rozmyślona, a ile masz lat? Zachowujesz się jakbyś miała 10. Kilkanaście osób napisało, że nie ma opcji tak wczesnych objawów, a Ty dalej męczysz. Zajmij się czymś

Gość rozmyślona
jestem w pracy i mimo to nie moge sie skupic, a mam 25 lat

Gość rozmyślona
jest ktoś?

Gość u mnie było to tak...
U mnie było tak. -17-20 dc śluz jakby z cechami płodnego, ale raczej było go mało, myslałam,że mi się owulacja przesunęła -1-2 dni przed miesiączką śluz był biały wodnisty -przed samą miesiączką sluzu brak, odczuwałam nawet suchosć -objawy jak na okres:bóle podbrzusza, powiększone piersi Po piersiach zaczęłam coś podejrzewać, bo mi bardzo urosły i bolały mnie sutki, jak okres mi się spóźnił to już byłam pewna,że zaciążyłam. Podsumowując u mnie objawy były jak na okres, nawet na kilka dni przed nosiłam wkładki i martwiłam się,że jak dostane okres to mogę nie mieć możliwości, aby się zabezpieczyć. Wtedy byłam w dość ekstremalnej podróży.

Gość rozmyślona
a odczuwalas cos tak wczesnie z =jakies 8 dni przed terminem@ ????

Gość rozmyślona
śluz płodny to taki lepki czy jaki bo juz sie pogubiłam?

Gość taaaaa tyle dni przed
ona ci pisze 2 dni przed o sluzie a ty piszesz o 8 dniach czy 10 przed ty durnoto rozumiesz ze jeszcze za wczesnie :O a swedzenie brzucha w ciazy to naprawde objaw :D idz do spychiatry badz psychologa a nie dziecko 🖐️ durnota nie zna granic <zly>

kadza jest inna , rozumiesz to z jednej moze sie sluz lac a druga bedzie miala suchosc :O a ty chcesz dziecko ? masz ty w glowie poukladane ? idz do ginekologa jeszcze na usg bo dziecko NAPEWNO JUZ WIDAC :O kurwa

Gość rozmyślona
dzieki kolezanko, nie musisz tak zaraz komentować, moze i pojde do psychologa, kto wie, ja tylko pytam, bo skoro ktos był w ciązy to moze sie podzielić swoimi odczuciami

jezu ale tyle stron ci tlumaczyc ze za wczesnie na objawy rozumiesz to jeszcz enie jest zagniezdzone a ty sie juz pytasz rozumiesz ze kazda jest inna kadzy ma inny organizm i reakcje ? jesli juz wiesz to oprzytomnij .

Gość rozmyslona
chce ale nie teraz, a ty to juz kiedykolwiek byłaś w ciązy? moze podzielisz sie jakimiś sprawdzonymi radami co?

jeszcze nie jest zagniezdzone *

nie ,nie bylam w ciazy , rady tu ci nikt nie da , kazda jest inna . poczekaj zesz troche a z takim nakrecieniem samej siebie wierz mi ze nie zajdziesz szybko odpusc sobie i nie mysl nad sluzami .

a sprawdzona rada - to taka , jak spozni sie okres zrobc test a nie zawsze widzi sie 2 krechy :D czyli okres sobie przesuwa. ma prawo luz luz kobiety luz

Gość rozmyslona
jakby stresowanie sie było metoda na niezachodzenie w ciąze to by było fajnie, ale niestety to nie ma raczej wpływu, no nie?

Gość rozmyslona
nie rozumiem, co okres sobie przesuwa?

Gość łooo rany...
rozmyślona... powiedz dziewczyno, czy będziesz tak lamentować jeszcze przez 2 tygodnie? ile jeszcze osób musi Ci powiedzieć że TO NIE CIĄŻA lub Ci naubliżać, żeby do Ciebie dotarło, że się nakręcasz? ... że już nie wspomnę o współżyciu które opisałaś - "nie do końca" - strach ma wielkie oczy a Twój jak widać ma dodatkowo moc prostowania zwojów!!! Nie docierają do Ciebie logiczne wytłumaczenia i rady... weź rozpęd i grzmotnij głową o ścianę - może klepki wskoczą na swoje miejsce... masz ciąże urojoną i kota na móniu... (i dla wyjaśnienia - nie miałam zamiaru Cię zmieszać z błotem tylko otrzeźwić) ... ale skoro nic do Ciebie nie dociera to dobrze Ci tak :P