Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiać się czy płakać?

Mojemu chłopakowi zabrali prawo jazdy za prowadzenie po dwóch browarach...

Polecane posty

Gość jestescie prawdziwymi fiutami
ah szcze jedno: czy waszym zdaniem wypicie jednego (JEDNEGO!) piwa oznacza ze ktos jest pijany?

Gość młodyPOlityk
Kto na górze? ;) nie wiem do kogo to?

Gość młodyPOlityk
Wypicie jednego piwa nie powoduje, że dana osoba jest pijana ale nie jest już sobą...

Ludzie, nie przesadzajcie, że mlody chłopak po 2 piwach był pijany! I nie rozumiem waszego bzdurnego hasła, że jak wsiadł po piwie na rower, to do samochodu też wsiądzie. To tylko wasza, nie wiadomo skąd wysnuta teoria. Sama kilkakrotnie jeździłam rowerem po piwie, natomiast do samochodu nie wsiadłam nigdy po alkoholu! W parku często widuję rowerzystów na piwie. Czy tym wszystkim osobom trzeba odebrać prawo jazdy?

Gość bedrooonkaaaaaaaaaaaaaaaa
no tlumacz sobie dalej:p i sie chwal ze jezdzisz nagrzana:p jak nwjedziesz pod auto i pozniej ktos bedzie odpowiadal za twoje debilne przekonania

Gość ni etylko samochody
wkótce wakacje. Teraz gdy wypijesz piwo w kajaku, zapłacisz minumum 2,5 tys. zł kary. Tak chce... Ministerstow Zdrowia. POyeoosów do rządzeniaq wybraliście. Niewolników z nas robią dzięki kretynom co tak głosowali w ywborach

Gość były zomowiec
szkoda ,że gnojkowi pałami nie wpierdolili,hahaha

Gość gość
Straciłem prawko jakiś czas temu, więc swietnie go rozumiem :p Chociaż słyszałem, że teraz można to załatwić całkiem szybko i ludzie chwalą sobie wzory kolekcjonerskie z clubcard.com.pl . Ktoś wie coś na ten temat?

Gość duzoosobmaprawko
Niech sobie teraz kupi kolekcjonerskie na dokumencik com pl :D

Gość gość
Mój chłopak też stracił prawo jazdy ale przez punkty więc kupiłam mu prawko kolekcjonerskie z offshoreidcardscom tak na pocieszenie xD Jak je zobaczył to był w szoku bo myslał, że oddali mu to jego oryginalne xD Jakość mega!