Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sytwskaaaaa

Zaprosilam go na wsele.Co ja narobilam?

Polecane posty

Gość sytwskaaaaa

Znajomy z gg.Piszemy 3 miesiace.Niebylo okazji sie spotkac.Za 2 tyg. amma wesele kuzynki.I zaczelam mu mowic ze za 2 tyg. sie wybawie.Ide na wesele.Ze zobaczymy jak bedzie bo 1 raz bede szla sama.A on jak fajnie masz tez bym ie pobawil.Wiec zaproponowalam mu zeby ze mna poszedl. Bardzo chetnie by poszedl ale ma auto w naprawie i newie kiedy zrobia.Moze akaurat sie wyrobia. Fajnie bylo by razm isc.Zapewniony ocleg w hotelu.

Gość sytwskaaaaa
Dzis z rana o 7 dostalam ssms od niego.cHYBa napalil sie na to wesele. Bo mimo ze mial moj nr. telefonu moze napisal z 5 sms i ze 2 razy zadzownil.A takk codziennie to rozmowy na gg. Ja glupia ja tylko tak mu powiedzialam, zeby pczul sie zadrosny o mnie.A tu wypalilalm zeby ze mna poszedl..Mimo ze ja sama do konca nie jestem pewna czy isc.Wesele jest w innym miescie. Co ma byc to bedzie.Ma mi dac dzis znac.Co z autem.sytwska

Gość olgaola85
ile tymasz lat?;p mowisz fajnie by bylo razem isc a tytulco ja narobilami niechcesz isc;p masz rozdwojenie jazni?;p

Gość sytwskaaaaa
Ja mialam nie isc.Ale ciotka wydzwania i mowi ze mam isc. Bardzo cche isc ale to bedzie nasze 1 spotkanie i odrazu rzut na gleboka wode. Widac ze on tez bardzo chce isc. A ja chcilaam zeby tylko poczul sie zazdrosny.Bo mi sie bardzo podoba.mAM 26 lat.

Gość havenothingtodo
osobiście uważam, że to nie jest najlepszy pomysł w zasadzie wcale się nie znacie, co może oznaczać, że będziesz miała zepsutą całą zabawę na weselu

Gość ctycrfcr
havenothingtodo a ja osobise uwazam ze dramatyzujesz. W ciagu tych 3 miesiecy mimo ze sie nie widzieli jednak zdarzyli sie troche poznac. Milej zabawy i oby sie wszystko udalo.

Gość sytwskaaaa
Juz dzis od rana wyslalam mi 2 smy.Ze czeka na wiadomosc z warsztatu w sprawie samochodu.I ze jak odrazu sie dowie da mi znac. I od tego zalezy czy zdarzy odebrac samochod czy ze mna pojdzie na wesele.

Gość kleczkowska
Oj nie przejmuj sie bedzie dobrze.

Gość h e h e :D
Autorko, ale Ty jestes nawina i pusta jak beben turecki. Ile Ty masz lat, bo po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze najwyzej 18. Stosujesz popiepshone gierki kobiece, aby facet zwrocil na Ciebie uwage. Zal 🖐️

Gość Felek Kartofelek
Kolejna narobiła facetowi apetytu, a teraz się wystrachała.

Gość stawskaaaa
I tak chcialam isc na wesele.Ale wiadomo tak glupio samemu.Wiekszosc jest w parach. Jakie gierki.Nie widze tu zadnej gry z mojej strony. Traktuje go jak kolege wiec zaproponwalam mu zeby poszedl ze mna i sie w sumie zgodzil. Wlasnie dzownil przed chiwlka i prawdoodobnie pojdzie. A ja sama niewiem jak on mnie traktuje, jaki ma stosunek do moje osoby.

Gość Felek Kartofelek
może stosunek seksualny ?

Gość stawskaaaa
Dlaczego seks? Nawewno seksu nie bedzie.

Gość Felek Karofelek
Na pewno to Kopernik nie żyje ;)

Gość a guzik
Kopernik żyje i jest kobietą!

wiesz co? zrobiłaś zajebiście i zajebiście jakby się okazało, że pójdzie z Tobą. to będzie coś zupełnie nowego, żwieżego. czegoś takiego na pewno jeszcze nie przeżyłaś. dostarczy Ci to na pewno dużo emocji i adrenaliny, no i tego smaczku.... a o smaczek właśnie w życiu chodzi. nie pozwól by Twoje życie było szare, pozwól je sobie trochę podkolorować ! będziesz się świetnie bawić, zobaczysz ! no i koniecznie daj znaaaććć !!! :D TRZYMAM KCIUKI !

Gość stwaskaaaaa
VCaly czas mysle o tym weselu.I doszlam do wniosku co ma byc to bedzie. Na zdjeciu wyglada calkiem ok. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje.I ze bede sie dobrze bawic.

Gość a ile on ma lat?
spotkajcier sie chociaz raz przed tym weselem, bo pisac sobie mozna a kontakt fizyczny na zywo tez jest wazny.