Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s.dick

Jest tu jakas dziewica?

Polecane posty

Gość unnamed000000000
mam 19 lat i też jestem czysta :P i jakoś mi to obojętnie, czy stracę, czy nie. ale wątpię, jakoś psychicznie mi się nie chce, chociaż mam czasami dziką ochotę :P jakoś życie mnie pochłania inaczej ;)

Gość 20lat dziewica

Zwis co inni o mnie mówią.. Znam dużo dziewczyn które straciły dziewictwo mając 14-15 lat. I nie jest ich tylko 2 ;] Więc nie ja tu jestem "ultrażałosna" . Daruj sobie te głupawe teksty bo już nie na jednym topiku widziałam jak ładnie jeździsz po forumowiczach. Ogarnij się trochę bo raczej nie widziałam nigdy żebyś nie krytykowała kogoś. Bardzo współczuje ludziom którzy się z Tobą kumplują.. O ile ich masz... Nie mam już nic więcej do powiedzenia na ten temat. ;) Możesz sobie mnie krytykować, wyśmiewać.. mam to w dupie :) Pzdr.. vera

😴 Po kolei - jeśli Ci zwisa to po co sie uzewnetrzniasz na forumie ? Ja też znam takie dziewczyny ( to znaczy znam glownie z widzenia, duze osiedle tererere) i widać jak są traktowane, - 1000 do szacunku. Co ma do tego moje zachowanie na forum? Ja sie pytam. To, ze sobie tyram idiotów nie ma nic do tego jakim jestem naprawdę człowiekiem. Jeśli myślisz, ze swiat wirualny jest odzwierciedleniem realnego to współczuję. Jestem jak najbardziej ogarnięta, po prostu lubię sobie kpić i irytować :) Wczytaj się dokładnie, bo to po kilku postach, tych "niemiłych" możesz błędnie wnioskować. O moich znajomych i przyjaciół się nie martw. Są, mają sie swietnie. Tak jak i ja :) Również pozdrawiam :)

Gość Fan Very
Dziewica:) nie dyskutuj z tą żałosna zołzą, ona ma gówno w gębie i jeszcze o nikim dobrze nie napisała.Oosoba nie warta ani posta uwagi.

No nie wiem ja to się troche wstydze jednak :) Chłopaki jak poznalibyście dziewczyne 22 lat, z wyglądu nie wyglądającą na dziewice ( hahahah ) to co? wystraszylibyście się i olali czy co? :P

Gość popopek
ola 22 nie.

A własnie, ze napisałam! O Leonardo DiCaprio na przykład! I to dzisiaj :) :P Ola 22 - Nie wstydź sie, powtarzam :) Chłopak któremu sie oddasz bedzie szczęsliwy :) Tylko znajdx takiego, który to doceni :)

Gość afd
znam jedną dziewicę co ma 22 lata:) właśnie skończyła studia na najbardziej kurewskim kierunku-tir

Duzo was sie znalazło dziewczynki;) A myslalem ze tu same doświadczone:p Mozemy wspólnie sobie o tym popisac jesli chcecie;)

ola 22: "Chłopaki jak poznalibyście dziewczyne 22 lat, z wyglądu nie wyglądającą na dziewice ( hahahah ) to co? wystraszylibyście się i olali czy co?" Myślę, że taka kobieta wyglądająca seksownie, intrygująco i pociagająco, gdyby okazała się dziewica byłaby nielada objawieniem i niespodzianką dla każdego faceta. A wiesz co jest w łóżku, lub seksie najbardziej pociągające? Niespodzianki! Taka niespodzianka byłaby niesamowita!

Ale tez duzo młodych dziewczyn sie tu kręci:) Chyba nawet najwięcej:) W sumie ja tez nie jestem dojrzały:)

Hey dziewczynki co jest?:) Wszystkie dziewice uciekły z forum?;)

Witam wszystkie dziewice.Jeżeli macie dość swej czystości a nie macie kogoś kto by mógł wam pomuc sie jej pozbyć,to ja wyciągam pomocną ręke,a raczej coś innego :) Jestem z trójmiasta.Chętne pisać na darek8935@wp.pl