Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

Zartowałam Leneczkowa:-)po dobrym obiadku damy rade z dobrym drineczkiem więc pisz pisz Hehe wszystkie mówią ze ida ale dalej kukają na Kafe;-)

Ania, a Ty sie tu nie wymądrzaj tylko leć do monopolowego po jakiegoś alkohola co by mężowi dobrego drineczka po powrocie do domu zrobić ;)

A ja wino Kadarka, dobre tanie....to nie Mamrot bo dobre ;-) A z drinków to finlandia porzeczkowa z sokiem porzeczkowym.....ot i naszej Porzeczkowej się pewnie teraz czka ;-)

i ja jeszcze na chwilke wskoczyłam ;P Ja najbardziej to lubie martini ze spritem i cytrynką i lodem :D ale już prawie zapomniałam jak smakuje :P

haha bo padnę...Leneczkowa piszmy dalej o drinkach i innych alk. tomoże nawet Niebowa kuknie do nas ;-)

Ale wiecie z tym alkoholem to jest tak: przez rok i miesiąc nie piłąm i myślałam , ze jak skończe karmić to sobie odbije. A teraz ... raczej piwko z M. wieczorem wypije. Jakos przy dziecku juz mi się nie chce a może to juz jakas odpowiedzialność się włącza.... Chyba się starzeje :(

To napewno to drugie....sorkimuszę ci tak napisać bo ja też tak mam i nie chce sie czuć osamotniona;-)

Ania jak tak dalej będziemy pisac to juz nikt sie do nas nie przyłączy i bedziemy musiały się przenieść do jakiegoś innego forum np. -uzależnone mamusie i ich biedne dzieci urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010 pokój - cóż mamusie nie pamiętają lub - mamusie na bani - najlepsze mamy 2010 i ich biedne dzieci z zespołem FAS :)

Starość nie radość, młodość nie wieczność, dropsy nie tic-taki Ania , ale kobiety są jak wino ( no może nie nasze , bo by wyszło , że tanie ;) ) im starsze tym lepsze :)

- Mamusie i ich jeszcze nie Dorosłe dzieci alkoholików...??? ;-) tudzież alkoholiczek;-)

Ojej, musze o sobie cosik pozytywnego napisać a więc: wyparzyłam butelki, smoczki, przygotowałam wodę na noc, utuliłam 2 razy dziecko , bo mi któraś cholera wirusa przesłała i dziecko mi się 2 dzień budzi popłakując- nigdy wcześniej tak nie było :( a teraz zakładam moje wypasy śniegowce i idę z psem na śnieżycę :( Także oprócz mego nałogu ;) przykładna matka ze mnie jest :)

Wiesz co mówi moja teściowa: Nie pomoże ala róż kiedy z twojej dupy próchno już... :-)

Leneczkowa Kobito czy ci śnieg mózg zasypał? ;-) gdzie ty na spacerki wychodzisz o 23ej?? już teraz się nie wybielaj kochana...mamy wszystko czarno na białym....

Byłam, zobaczyłam i wróciłam. Nie zasypało mnie. Moja pekinka nie miała ochoty na specery. Szybkie siusiu i do domu. Ja tez już spać idę. W nocy trzeba wstać :( To spokojnej nocki Aniu, nie szalejcie z mężem za bardzo ;)

czesc:) my od godzinki na nogach, nocka spokojna, mala tylko czasem jeknela jak jej smoczek wypadl, a tak to spala bez pobudki na jedzonko:) myslalam ze bedzie gorzej. dzisiaj sobie daruje spacer, niech sie pozadnie wykuruje, najwyzej wywietrze pozadnie cale mieszkanie zeby miala swieze powietrze:)

witam Was Kochane ja tak na chwilkę się przywitać i was doczytać co tam naskrobałyscie jeszcze wieczorem:) mężus pojechał po mleczko dla małego bo wczoraj objeżdziłąm apteki i nie było i musiałam zamówić zawsze kupuke 4 na zapaś ale ten zapas czasem się konczy i jest problem a zaraz jak wróci to pieczemy ciacho:) brzuch już boli mninimalnie najgorsze jest to ze mojego bąbla nosić nie mogę:(ale jakos muszę wytrzymać patusiowa u nas nocka tez spokojna bez zadnej pobudki już 3 pod rząd juuuuuuuuuuupi:D leneczkowa nie przejmuj się tym ze inne podaja przepisy na obiad a ty na ...drinki:Dto dobrze ze mamy taka róznorodność i ze możemy sobie w róznych dziedzinach radzić:) a swoj drogą to ja drinki sporadycznie pijam wino lubie półwytrawne różowe CARLO ROSSI choć fresco i kadarka też mi smakują ważne żeby za słodkie nie było niektóre pół słodnie smakują jak półwytrawne ale z akloholi to ja najbardziej kocham zwykłe jasne piwo pewnie dlatego ze wciązy miałąm na nie tak niesamowitą ochotę a go nie piłąm :)

Cześć dziewczyny my tez nockę miałysmy spokojną. Mąż o 4 nakarmił małą i położył się z nią spać a ja od 7 nie mogłam się doczekać aż się obudzą, bo mi sie nudziło :) Kiedyś potrafiłam pospać do 10 a teraz do 6/7 maksymalnie i tęsknię za przytulankami z moją gwiazdeczką. Ale dziewczyny juz coraz lepiej z tymi nockami i wogóle ze wszystkim, prawda? Pamiętacie pierwsze dni po porodzie. Bbbrrrrr

My też już na nogach ;) Hania się obudziła jak Tatuś przyjechał, ale zaraz zasnęła i po 3 na jedzonko. Teraz my się bawimy a Tatuś odsypia podróż. Później się do niego przyłączymy :D i my dzisiaj karpateczke pieczemy :D Może na zakupy jakieś pojedziemy kupić cos na te chrzciny do wdziania. Wy miałyście fajny stroje tylko akurat ciepło było;( w sumie to ja kożuch założe i po krzyku, nic nie będzie widac hehe ;P

leneczkowa ja w pierwsze dni po porodzie nie umialam znalezc sobie miejsca bo mala tylko jadla i spala i mi sie nudzilo:D nie narzekalam w ogole:P kurde tak pieknie slonko swieci i zastanawiuam sie czy moze wyjsc z mala na godzinke pozniej... jak myslicie? pediatra pozwolila wychodzic

Patusiowa u mnie pierwszy tydziń czy 2 też tak było a potem masakra zero snu :( Jak jest ładna pogoda to ja bym wyszła. Mrozik fajnie ułatwia oddychanie.

My też juz na nogach,nockaspokojna tylko krótka :-( mężuś dotarł ale był padniety po 1600km przejechanych:-( Leneczkowajest o wiele lepiej niz zaraz po porodzie Patusiowa dobrze ze małej juz lepiej. Moc całusków dla niej od cioci :-* Katkaziom ty pieczesz??mi sie nie chce i nie mamkiedy :-(

no wlasnie chyba pozniej sie przejde chociaz na troche zeby malej lepiej sie oddychalo, poki co jest troche za zimno, moze kolo11-12 sie ociepli:)