Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

Pierwszy gejowski ślub w Argentynie skończył się zgonem

Polecane posty

15 lipca br. w Argentynie, mimo sprzeciwu większości społeczeństwa zalegalizowano tzw. małżeństwa homoseksualistów. Niecały miesiąc później, 13 sierpnia odbyła się ceremonia zawarcia pierwszego takiego związku pomiędzy dwoma mężczyznami. Uroczystość zakończyła się jednak tragicznie dla jednego z pederastów. 42 letni Nestor Berchot poczuł się źle i został przewieziony do szpitala, gdzie kilka godzin później zmarł. Przyczyną śmierci był bardzo wysoki skok ciśnienia. za: prohomofobia.pl

Gość Bardzo zły homofob
Tak to jest, jak się bierze przed ślubem garść Viagry w nadziei na soczystą noc poślubną :classic_cool:

Dziennikarstwo i dziennikarstwo. Oczywiście jestem przeciwny takim ślubom, ale zgon z emocji grozi w takim samym stopniu heteroseksualny związkom. Autor artykułu ma za idiotów swoich czytelników.

Gość Bardzo zły homofob
A chooj nas interesuje za czym jesteś. Martwy pedał na pierwszym pedalskim ślubie jest po prostu śmieszny :classic_cool:

merkaba Dziś nie chce mi się szukać, ale o co najmniej dwóch takich przypadkach wśród heteryków już czytałem. Oczywiście nie musisz mi wierzyć.

Gość znam taki przypadek
pan młody hetero ( nie taki zreszta młody) zmarł na zawal podczas wesela.