Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę do szkoły a ze mną ....

Boję się iść do szkoły ( 1 liceum)

Polecane posty

jak wyżej. mam takiego strwsa, ze kurde nie wiem co z sobą zrobić...:( Strasznie się boję:( pocieszcie mnie, proszę:)

proszę:)

dziękuję, jesteś kochana. :)

czyli w szkole średniej sa mądrzejsi ludzie i nie dokuczją tak?

Gość no i jak tam?
zależy na jakie LO trafisz ;) ale nie masz czego się bać ;) co najwyżej częstych imprez i awantur w domu z powodu przychodzenia pod wplywem alkoholu :D

dziękuję. :)

Gość no i jak tam?
dziewczyny kurde:D głowa do góry!!!! żadnego beczenia i stresu!!! :P wiadomo pierwsze dni mogą byc stresujące ale pomyślcie ze do LO w wiekszosci idą ludzie ktorzy się nie znają i ktorzy są tak samo zestresowani jak wy! :P to juz mnie gimnazjum ze wszyscy z podstawowki trafiają do jednej i tej samej klasy i ktoś nowy ma przejebane:P Za jakiś czas wspomnicie moje słowa :D ja baaaaaaaaaaaaaaaaardzo chętnie chciałabym wrócic do LO :D

Gość xxvdggddgdds
Zazdroszczę Ci, strasznie tęsknię za liceum i żałuję, że byłam taka zakompleksiona i przez to wiele mnie ominęło. Miałam super liceum...

Tak, w szkole średniej są zdecydowanie mądrzejsi ludzie i nie dokuczają :) Tam każdy już dba o własną dupę i ma wyrąbane jaka jesteś Ty :) Każdy martwi się o siebie aczkolwiek jak trzeba to pomogą ;)

Gość Roman - 47 lat
chetnie cie jutro odprowadzę i poczekam aż będziesz wracać. pójdziemy później na lody :)

Gość xxvdggddgdds
A, gimnazjum też miałam beznadziejne.

Gość kassssiaaaaa
Ja też idę do 1 klasy LO i się boję :( Bo mi też strasznie dokuczają i boję się, że w liceum będą dalej :( Aż bólów brzucha z nerwów dostałam :(

Gość hehehggggggg
spoko, ja marze o tym aby powrócic na łono szkolne :P imprezy, luzik, i w ogóle :D POWODZENIA!

Po prostu przypomnijcie sobie za co Wam dokuczali w gimnazjum i nie powtarzajcie tego błędu w LO. Ale zasadniczo nikt nikomu nie dokucza bo w większości są tam niemalże dorośli ludzie.

Gość MikiAla
Dziewczyno czasy liceum i studia, to najpiękniejsze lata w Twoim życiu. Baw się jak najczęściej, wychodź kiedy możesz i nie urywaj kontaktu z przyjaciółmi po poznaniu faceta. Faceci przychodzą i odchodzą, a fajnych przyjaciół łatwo nie jest znaleźć. Pamiętaj! Nie siedź w domu, baw się! Jak zaczniesz pracować, to już nie będziesz mieć czasu/ochoty/wolnych znajomych. Zapamiętaj! Lata beztroski kończą się wraz z pracą. Wykorzystaj je do bólu, bo będziesz żałować!

Gość xxvdggddgdds
Idę z tego wątka bo się zaraz popłaczę (serio :P) Jeszcze raz napiszę, że wszystkim licealistom ZAZDROSZCZĘ, wiele bym dała za choć jeden tydzień szkoły ;)

Gość hehehggggggg
gimnazjum tez miałam beznadziejne, ale lo to jest zajebisty czas takie się czady robiło że głowa pęka :D :D

Gość hehehggggggg
ja też :P ja chcę do LO :( :D

Gość kassssiaaaaa
No mi przeszkadzają z powodu krzywego nosa i grubych okularów. Tego raczej nie zmienię :( W gimnazjum nawet raz jacyś chłopacy mnie zaatakowali i miałam limo pod okiem. To był koszmar.

Gość aaaaaaafily
ja zaczynam 3 lo, matura w tym roku, bardzo sie ciesze ze to juz koniec, bo nie mam ochoty patrzec na te wszystkie falszywe geby.

Gość no i jak tam?
łeeeeeeeeeeeeee ja tez chce tam wrócic!!! pierwsza wielka miłość! najwieksza w calym zyciu, jedyna i niepowtarzalna :D masa wspaniałych znajomych, z niektorymi kontakt utrzymuję do dzis ( a własnie probuję zakonczyc 3 rok studiów :P ) ehhh pamietam jak mi smutno było jak dzwonił dla nas ostatni dłuuuuuuuuuuuuuuuugi dzwonek :( łeeeeeeeeee dziewczyny, chętnie sie z Wami zamienie! :D Po tych wszystkich nerwach, smutach i dołach gimnazjalnych człowiek był załamany, a w LO odmieniło się wszystko w ciągu 2 miesięcy!!!!! :D

wszystkim dziękuję za miłe słowa, naprawdę pomogło. Ja najbardziej boję się starszych ode mnie:( dziękuję jeszcze raz z całego serca:D