Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczyłam wszystko

sytuacja bez wyjścia - az wyć się chce

Polecane posty

a myslisz ze co zrobi twoj facet jesli kiedys sie dowie ze usunelas dziecko? Myslisz ze bedzie szczesliwy i ci podziekuje? Czy raczej cie znienawidzi i porzuci?

jeśli bolą Cię piersi to chyba nie jest 3 tydzień. Ja miałam bolesne piersi dopiero po 5 tygodniu. W 3 CHYBA jeszcze nie ma objawów.

Gość karmeneczek89
wspolczuje:/

Gość karmeneczek89
jedynym wyjsciem zebyscie byli razem jest usunac dziecko... ale czy sumienie Ci na to pozwoli? czy bedziesz potrafila z tym życ? wspolczuje Tobie i Twojemu ukochanemu ze taka mu sie trafiła:(

Gość DobraŻona
Przestań go nazywać "przyjacielem"!!!!tego goscia co mu zwyczajnie dałaś dupy!!jak się z kimś pieprzy to nie nazywa się go już przyjacielem!!teraz wychowuj z nim dziecko i po temacie, a twój obecny związek już należy do przeszłości jak to się wyda.

Gość kamil21
Szok, czuję niesamowite obrzydzenie. To potworne!! Do tego komentarze w stylu - okłamuj swojego, niech wychowuje cudze dziecko,nic mu nie mów... Szok. Gdybym dowiedziałsie ze moja dziewczyna cos takiego mi zrobila i oszukiwała codziennei przez tyle lat... to w chwili gniewu...mógłbym ją chyba zabić. Powiedz swojemu byłemu - nie ma co sie oszukiwać, to koniec związku- o tym że go zdradzałaś i radź sobie sama lub z kochankiem (to nie przyjaciel!) ale daj jemu związać sie z kobietą ( ty jesteś nikim) a nie egoistycznie bedziesz trzymała się jego.

Gość zaszyfrowana
Słonecznikow sto-ja naprawde mam problem a ty piszesz ze sobie jaja robie?

Gość zaszyfrowana
wszyscy jestesmy ludzmi katolikami lub nie kazdy z nas popelnia bledy jedne mniejsze drugie wieksze gdyby ktos sie znalazl w takiej sytuacji myslal by inaczej nikomu tego nie zycze wiem ze popelnilysmy blad ale czy cale zycie musimy za niego placic chyba nie kazdy odpowie za siebie nie teraz to po smierci gdzie trafimy tego nikt z nas niewie?

Gość nie beda sie czepiac
"zaszyfrowana zaszywrowana@tlen.pl'; wszyscy jestesmy ludzmi katolikami lub nie kazdy z nas popelnia bledy jedne mniejsze drugie wieksze gdyby ktos sie znalazl w takiej sytuacji myslal by inaczej nikomu tego nie zycze wiem ze popelnilysmy blad ale czy cale zycie musimy za niego placic chyba nie kazdy odpowie za siebie nie teraz to po smierci gdzie trafimy tego nikt z nas niewie? " ale pieprzysz. tak popełniłas bład i musisz poniesc konsekwencje. jak ktos złamie prawo to idzie do wiezienia a nie mowi ze mu przykro i tyle. zastanów sie co ty piszesz? jestes bezdennie głupia nie dlatego ze cos zrobiłas ale widze co masz w głowie. głupia i pusta.

Gość rozenawietrze
Jeśli ktoś uważna ze zygota (jak tu ktoś napisał) to nie życie ani żadne dziecko to ja bardzo żałuje ze matka tego kogoś zwyczajnie nie usunęła go był w tym stadium zygoty-zygota to jeszcze przecież nie życie a wiec nic takiego by się nie stało -ciekawe czy bez tej nic znaczącej zygoty by przeżył???

jak można kochać jedengo a sypiać z innym? :( rozumiem jednorazowy wyskok, ale to był romans.. :( nie mów chłopakowi że nie jego. A potem męcz się całe życie z tym sekretem..

jesli sie okaze ze to dziecko przyjaciela: ja bym zerwala z facetem nie podajac mu powodu, powiedziala przyjacielowi ze jestem z nim w ciazy, urodzila dziecko - i wychowywala je samotnie - ale o ile przyjaciel bedzie chcial uczestniczyc w wychowywaniu pozwolic mu byc dobrym ojcem bo to juz nie do konca tylko twoje zycie ale zycie twojego dziecka, i twgo przyjaciela, a wydaje mi sie ze takie wyjscie najmniej zrani wszystkie zainteresowane strony dziecko i ojciec maja prawo wiedziec o sobie niestety musisz pomyslec o innych

p.s. chcialam dodac tylko - pojawił się tu ostatnio topic pt "jak pozbyc sie psa z domu" - wiekszosc odpowiedzi bylo w tonie "jak oddasz do schroniska to znajdziemy cie i zajebiemy" plus epitety "ty kurwo, szmato, trzeba bylo myslec jak bralas psa" a w tym topicu co druga odpowiedz "usun i po sprawie" :(:(:(:(:( przepraszam autorko, ze wypowiedz nie na temat ale przeraza mnie to :(

Gość do rozenawietrze
wg ciebie jak ugotuje jajka na twardo to w garnku mam rosol? w koncu jajko to tez stadium rozwoju kury. zdecyduj sie czy jestes przeciw aborcji czy za: z jednej strony "żałuje ze matka tego kogoś zwyczajnie nie usunęła ", z drugiej bronisz zygot. Masz rozdwojenie jazni?

Gość zaszyfrowana
czepiacie sie nas a gdybyscie wy tak postapili ci by bylo wtedy;tez byscie tak pisali,mowili krytykowali,nic dodac nic ujac zalowac cierpiec i usunac tylko jeszcze trzeba wiedziec jak.....pomozcie bez słow krytyki,w glowia nie mam pusto bo skonczylam studia same nie przyszly od tak...

Gość zniszczyłam wszystko
w piatek popoludniu mam odebrac wyniki bhcg ... i wtedy sie wszystko wyjaśni

Gość Tak kończą frajerzy ;)
zero litości dla takich puszczalskich szkoda tylko dzieciaka, że będzie miał taka matkę, nie zasłużył na to mam nadzieję, że twój chłopak wypieprzy Cię na zbity pysk, bo tylko na to sobie zasłużylaś

Gość podla suka
zniszczylas wszystko jestes najgorszym rodzajem kurwy, puszczalska szmata

Gość Tak kończą frajerzy ;)
Pewnie zaraz odezwie się grono obrończyń i zaczną nadawać, że to nie jej wina, ze to chłopak miał w tym swój udział, że chwila zapomnienia, że jest niewinna etc., itd. a prawda jest prostsza-część kobiet to zwykłe dziwki na złodzieju czapa gore

O żesz kurwa ja pierdolę, codziennie milion osób zdradza, zabija, kradnie, ginie, usuwa ciąże itepe, a na was taka rzecz nadal robi aż taaaaakie wrażenie, żeby się podniecać i wyzywać od szmat. Dajta spokój. Koleżanko napisz później jak ci idzie sprawa. I powodzenia.

Zrobiła źle dziewczyna no i co się pytam?! Co wy kurwa sąd ostateczny państwo idealni, co to zawsze wszystko zgodnie z przykazaniem bożym?! Ha. Ha.

Gość podla suka
SlonecznikowSto wypierdalaj na harem niech ci przetrzepia autorka to suka, a kurwy trzeba tepic

Gość tak kończą frajerzy
<kamienuje ladacznicę dwoma ostrymi, dwoma płaskimi i posypuje woreczkiem żwiru>

Gość lamka 2
W kazdym wypadku po stracie tego dziecka bedziesz nosic w sobie to pietno, ktore przypominac sie bedzie w najmniej odpowiednich momentach. To wystarczy abys miala przesrane zycie, mimo pozornie szczesliwego zycia, bo z glebi tylko do Ciebie beda docieraly mysli. Pozbedziesz sie problemu teraz, a jaka masz pewnosc, ze Twoj ukochany bedzie z Toba cale zycie?, a jaka masz pewnosc, ze Ciebie nie zdradzi i nie bedzie mial dziecka z inna? Jakie mysli bedziesz miala wtedy? ze dla jego dobra pozbylas sie dziecka. Dziecko w kazdym wypadku jest naprawde ogromnym, nieprzedkladalnym na nic innego szczesciem. Teraz Cie to wszystko przeraza, jak sama napisalas przewrocilas sobie zycie do gory nogami, ale zapewniam Cie, ze jak zobaczysz po urodzeniu swoje dziecko, to bedziesz gotowa oddac za niego zycie. Ja byl oddala wiele, zeby miec dziecko..

Ja pier... przestaję wierzyć w kobiety :o Zrób swojemu facetowi dobrze raz w życiu i odejdź od niego, niech znajdzie normalną kobietę, której nie potrzeba będzie rozrywek na boku, i która bękartów przywlekała do domu nie będzie. Każ 'przyjacielowi' a raczej dupcyngielowi płacić alimenty. Swoją drogą - to są efekty 'przyjaźni' damsko męskiej, kurwa. Nigdy nie ma takiej bez podtekstu :o Akrylka - ja jestem jak najbardziej przeciwna usuwaniu. Umiała nogi rozłożyć, niech umie ponieść konsekwencje, skoro jest na tyle dojrzała żeby na boku dupy dawać 'kochając' innego. Jestem przeciwna aborcji na życzenie właśnie przez to, że byłby to ratunkiem dla takich puszczalskich niemyślących :) Niech płacą za to, że nie myślą. Taki typ aborcję traktowałby jak antykoncepcję, więc jestem absolutnie za tym żeby w sprawie aborcji nic się nie zmieniało. zaszyfrowana zaszywrowana@tlen.pl'; czepiacie sie nas a gdybyscie wy tak postapili ci by bylo wtedy 'Wy' byście tak nie postąpili. Piszę za siebie i dokładnie wiem co mam na myśli. Studia nie świadczą o człowieku, czego jesteś doskonałym przykładem :) SłonecznikówSto - Co wy k**wa sąd ostateczny państwo idealni, co to zawsze wszystko zgodnie z przykazaniem bożym?! Wyobraź sobie, że tak. Brzydzę się zdradą, brzydzę się puszczalstwem, a kurwami gardzę - i mam do tego prawo. Wolę być moherem niż szmatą. A to, że codziennie milion osób tak robi, to nie znaczy że mam robić to, co oni. Z prądem moja droga płyną TYLKO ŚMIECI. Ja śmieciem nie jestem i nie będę robić tego, co śmieci. lamka 2 - piertolisz jak Coelho. 'Pozbedziesz sie problemu teraz, a jaka masz pewnosc, ze Twoj ukochany bedzie z Toba cale zycie?, a jaka masz pewnosc, ze Ciebie nie zdradzi i nie bedzie mial dziecka z inna? Jakie mysli bedziesz miala wtedy? ze dla jego dobra pozbylas sie dziecka.' Jakie kurwa farmazony i hipokryzja. A dupcyła się ze swoim przyjacielem też dla dobra faceta? Nawet jeżeli facet by tę szmatę zdradził, to krzyż mu na drogę, niech odejdzie do innej, czego mu ze szczerego serca życzę. I jakim prawem nazywasz tego biednego faceta jej ukochanym? TO JEST MIŁOŚĆ? Puszczanie się z innym to jest miłość? Od kiedy???

Jeśli to nie prowokacja to ja jestem w szoku... jak można będąc z facetem pójść do łóżka z przyjacielem? Nie czułaś jakiejś wewnętrznej blokady? Nie masz w sobie poczucia dobra i zła? napisałabym coś więcej ale nie będę... ludzie sami sobie niszczą życie, nie doceniając tego co mają...

Gość napewno jak zrobi
usg to nie usunie. Ja nie wiem ale jak widziałam kropeczkę na monitorku to traktowałam to już jako mojego dzidziusia, a też była to wpadka tyle, że z miłości.

Gość zaszyfrowana
koleżanko odezwij się jak ci poszło w piatek-proszę.Może i ja pójdę zdecyduje sie może.Pozdrawiam.

Gość zaszyfrowana
czesc trzymam kciuki aby wszystko bylo ok-odezwij sie jak otrzymasz wynik pozdrawiam.