Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety tak jest

Mój facet mi nie ufa

Polecane posty

Gość niestety tak jest

Jesteśmy razem 2 lata a on się nie otworzył na mnie. Gdy ma problemy to się odsuwa, nigdy nie mówi co się dzieje. Chciałabym mu jakos pomóc, w trudniejszych okresach ale on jest uparty i nie pozwala mi na to. Co robić?

Gość lustrzanka jet
Olej go - nie męcz się z nim.

Gość niestety tak jest
no tak zostaw go - ale ja go kocham. Kto jeszcze doradzi? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

poznalas faceta, jak rozumiem wiedzialas ze jest zamkniety w sobie, od 2 lat pracujesz nad tym zeby go zmienic i masz do niego pretensje ze nie osiagnelas sukcesu? na co czekasz? az padnie przy tobie na kolana i łzami zachlapie sukienke opowiadajac o trudnym dziecinstwie, a ty go bedziesz glaskac po glowie cieszac sie za masz takiego wrazliwego faceta?

Gość VibratorDominator
Facet to nie kobieta, nie ma ochoty rozmawiać o problemach. Nie chce wyjść na mięczaka który będzie płakał w rękaw swojej dziewczynie.

Gość niestety tak jest
Nie chodzi mi o to, by płakał mi w rękaw i opowiadał o swoim dzieciństwie (chyba, że czuje taką potrzebę to ok), tylko gdy pojawiają się jakieś problemy to on zapija i nie odzywa się wówczas do mnie, a ja zupełnie nie wiem o co chodzi. O swoich odczuciach uczuciach tez nie mówi.

to trzeba bylo dac temat "mam faceta alkoholika i chce swoja miloscia go wyleczyc z nalogu"

"Olej go - nie męcz się z nim." Właśnie, niech spada męski bydlak, same z nimi problemy :D

Gość niestety tak jest
To nie jest tak, że sami z nim problemy, tylko ta jego samotność w problemach - kocham go i układa nam się ale w trudnych chwilach lipa :( ja mam wrażenie że on mi po prostu ni ufa :(

Faceci tak już tacy są, że jak mają problem to zamykają się w sobie i za wszelką cenę szukają rozwiązania. Zwróciłby się do Ciebie, gdyby wiedział, że masz dla niego jakieś praktyczne rozwiązanie. Kobiety, kiedy mają problem mówią o tym- faceci na odwrót.