Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luyyullu

zdegustowana - czy takie zwyczaje to norma?

Polecane posty

Gość luyyullu

witam. w polowie sierpnia bylam na weselu na Pomorzu. zdziwila mnie i zdegustowala jedna sprawa. obsluga w czasei calego wesela zminiala talerze moze raz czy dwa a w miedzyczacie po prostu chodzila pani i 'oczyszczala' talerze z resztek i odstawiala gosciom. nie wiem,,, moze na Pomorezu tak sie robi ale bylam tym troche zdegustowana

Niestety czasem zdarzają się takie sytuacje. To już któryś raz czytam w necie o czymś takim, raz np. pani w ogóle sztućców też nie wymieniała. Nie jest to norma na szczęście. :)

Gość ejbisi
O fuu... :o

kwestia kiepskiej knajpy a nie regionu. tez jestem z Pomorza i na wszystkich weselach na jakich bylam zmieniali talerze dosć często, czasem nawet za często ;)

Gość ooooooooooiiiiiiiiiiiiiiii2222
Jestem z pomorza i ani razu się z czymś takim nie spotkałam. Ale czasem tak bywa jak się robi wesele w remizie albo taniej knajpie.

Nie, to nie norma, to kwestia wyboru lokalu. Ja nie trafiłam z wyborem i mieliśmy podobnie, nie dość, że musiałam ich upominać, żeby donosili napoje i soki, to jeszcze goście wynosili brudne talerze. Żeby było śmieszniej w tym samym lokalu byłam w maju na przyjęciu i tego problemu nie było.