Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem o co chodzi

SEKS z nowym partnerem - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hahahahahhahahahahahahhaaaaaaa
z tego co zrozumiałam nie miał pełnej erekcji, wiec poczekajmy z osądem rozmiarów do nastepnej relacji ze spotkania:) z tym rozmiarem to roznie bywa, mialam faceta wyposazonego jak czołg a seks był kiepski, raczej bol niz przyjenosc, innego los potraktował gorzej, bo penis miał max 10cm(wlasna kalkulacja) i wyczyniał nim takie cuda ze nigdy nie zapomnę.

pisałam: facet z wygladu przecietny. Penis jak na moje doswiadczenie.... mały, ale przecież nie spałam z całą druzyną piłkarską.... Parówka cienka, dosłownie, długość jakieś 12-13cm, średnica - lepiej nie pytać. Jak w trakcie igraszek mówiłam mu, że źle się zczuje z tym, iż nie mogę go doprowadzić do normalnego stanu, to on tylko na to: Nie przejmuj się, to nie Twoja wina... A co z tym oralem - można na pierwszym seksie??

"A co z tym oralem - można na pierwszym seksie??" spokojnie można - zawsze tak wszystko analizujesz?

Gość tutek-srutek
a ja nie wiem o co chodzi- nie przejmuj sie tak. Jesli mial dluga przerwe i jechal na recznym za czesto- moze mu sie zdarzyc to, co sie zdarzylo. Daj mu szanse i czas na poznanie sie nawzajem, bez poganiania. Mialam tez kiedys mlodszego faceta od Twojego, byl bardzo wrazliwym czlowiekiem i pierwsze 2-3 razy byly do dupy, pozniej, w miare jak sie osmielal bardziej wyszedl z niego niesamowity kochanek! Nie zalowalam czasu spedzonego z nim!

Gość tutek-srutek
a i rozmiar byl podobny! ;-)

z tymi wymiarami - podaję w momencie, kiedy stawał się sztywny.... Bardziej mnie martwi ta średnica.... Jeszcze raz dziekuję.

Gość tutek-srutek
Nie gadaj z nim o tym, nie analizuj, daj sie poniesc chwili. Im lzej do tego podejdziesz, tym lepiej bedzie. Posmiejcie sie, pozartujcie, pelen relaks i wprawiajcie sie w dobry nastroj. Powinno pomoc

Gość laureyy
a widzisz stres go przerósł jak pogadywaliscie sobie o tym w trakcie ze mu nie stoi co do oralu to zalezy od ciebie jak sie z tym czujesz ja nie widze w tym nic złego

"Nie gadaj z nim o tym, nie analizuj, daj sie poniesc chwili" to dobra rada, bo jak zaczniesz tak rozkładać na czynniki pierwsze jego problemy z erekcją to koleś się tak zestresuje, że z dymanka nici

niewiem czy mozna i kto wydaje takie przyzwolenia, ale za pierwszym razem z obecnym facetem mielismy seks oralny, z eksem tez, ale to on zaspokoil mnie- wiec niewiem czy sie liczy. jesli wtedy mialas ochote to zrobic to po co teraz analizujesz? stało sie i juz, a stawianie sobie sztucznych barier "bo nie wypada" to jakies wielkie nieporozumienie i dziecinada.

mówcie co chcecie ale ja bym więcej niż jednej szansy nie dawała bo skonczy sie na tym ze co pojda do lozka to ona wkolo niego bedzie skakac, dwoic sie i troic zeby mu stanal

Gość laureyy
zauwazyłam ze to jedyny temat na kafe od X.......czasów gdzie nikt sie ze soba nie kłóci nie bluzga jeden na drugiego ...tylko ładnie odpowiadają

oj bez przesady.. moze bedzie miala wiecej szczescia od ciebie:) nie szufladkujmy! kazdy zasługuje na druga szanse, potem sie zobaczy:D

"mówcie co chcecie ale ja bym więcej niż jednej szansy nie dawała bo skonczy sie na tym ze co pojda do lozka to ona wkolo niego bedzie skakac, dwoic sie i troic zeby mu stanal" oto jak traumatyczne przeżycia wpływają na psychikę :P jednemu facetowi staje zawsze i wszędzie a drugi ma opory i się chłopak na początku stresuje... jeśli 10 razie nie ma poprawy to można gościa olać, ale po drugim?

laureyy pewnie dlatego, ze jak juz ktos napisał w innym watku dzieci wrocily do szkół;)

Gość do oj bez przesady
jutro da mu ostatnia szanse my pierwsi dowiemy sie czy mu stanął

tamtemu tez dalam dwie nie zapominajcie o tym ale do trzech razy sztuka? nie dziekuje bo za trzecim by bylo to samo oczywiscie zycze autorce innego zakonczenia, tym bardziej ze jej facet ma 30lat a nie 50 nikt sie nie kloci bo takie przezycia to nic fajnego

"nie dziekuje bo za trzecim by bylo to samo" powiedziała pra pra wnuczka Nostradamusa :P

Gość do oj bez przesady
hahaha takie przezycia są komiczne a nie tragiczne pamietajcie o tym

większosc z nas zapewne ma jakies traumatyczne przezycia z pierwszego razu, ale nie mozna sie zniechecac! pamietajmy o tym, ze seks tym lepszy im lepiej znaja partnerzy siebie i wlasne potrzeby.

"takie przezycia są komiczne a nie tragiczne pamietajcie o tym " co się mnie czepiasz ?? :P

"pamietajmy o tym, ze seks tym lepszy im lepiej znaja partnerzy siebie i wlasne potrzeby." też nie zawsze tak jest... czasem dreszczyk emocjo dotyku nowego ciała daje większą frajdę

komiczne nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna ale jesli kobieta to uwierz ze dlugo bys tego nie ciagnela bo to nic fajnego sama zauwaz ze autorka juz po pierwszym razie topik zalozyla a nie po np trzecim to mowi samo za siebie jak sie z tym czuje

bo to raczej powiew swiezosci i ten dreszczyk niewiedzy:) wielki poziom podniecenia! ale prawdziwe mega przezycia ma sie raczej z wyuczenia.. nie kazdego rajcuje to samo, wiec schematy na dłuzsza mete mogą byc niewystarczające

"dlugo bys tego nie ciagnela bo to nic fajnego" nie lubię ciągnąć, wolę gdy to kobiety mnie ciągną :P bo jestem facetem... i aż tak długo nie muszą - mieszczę się normie :P

"ale prawdziwe mega przezycia ma sie raczej z wyuczenia.." bo ja wiem... jak dla mnie najlepszy sex wynika ze spontanu...

nie lubię ciągnąć, wolę gdy to kobiety mnie ciągną za kudły łonowe mmmrrrrrr :D

tu sie jawi jedna z roznic miedzy kobietami a mezczyznami... co w przypadku autorki nie ma zastosowania:)