Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

takie tam rozterki...

Polecane posty

Jestem z kimś oficjalnie... ten ktoś planuje ze mną życie. Znamy się już trochę, kiedyś wcześniej próbowaliśmy ale ja zrezygnowałam z niego dla tego drugiego. No i właśnie, ten drugi jest do bani, nie szanuje mnie, czasem o mnie zapomina i najgorsze jest, że ja o tym wszystkim wiem. I co z tego?! Mimo bycia z kimś tęsknie za moim ex. Wiem, że z moim obecnym partnerem będę miała piękne życie. Daje mi wszystko i kiedy z nim jestem czuje się wspaniale, ale w głębi serca czegoś mi brakuje. Próbuję zapomnieć o byłym ... jednak wiąże mnie z nim niesamowita więź emocjonalna i nie potrafię całkowicie zerwać z nim kontaktu. Obiecuję sobie każdym razem, że już nie odp na smsa, albo że już nie oddzwonię. Myślę, że jeszcze go kocham, ale już nie mogę dłużej ciągnąć tej toksycznej znajomości, która nie ma sensu. Dawałam już tyle razy szanse, nic się nie zmieniło. Jak mam zakończyć, żeby nie bolało? .... bo boli, cholernie ...

skoro jest byłym to chyba już zakończyłaś teraz tylko pielęgnujesz przeszłość bo ci za dobrze- jak nie masz problemów

wiem, że nie powinnam i wiem też że w końcu muszę wybrać! ... nie potrafię

Gość mychaaaa
bo Twoj obecny partner jest dla Ciebie dobry a to bywa monotonne Twoj byly nie byl taki bo to Ty musialas sie starac Pamietaj ze zawsze komus zalezy bardziej na zwiazku wtedy Tobie teraz Twojemu obecnemu bardziej wolisz kochac czy byc kochana ?