Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on201011

POMOCY !!

Polecane posty

16 lipca mialem z dziewczyną piszczoty.. wytryslem sie na reke .. powycieralem ja u ciuchy .. spemy nie bylo na rece ( byla zaschnieta) i ta reke wlozylem jej do pochwy.. balismy sie ze jest w ciazy .. ale 31 lipca dostala okres. jakos mi ulzylo. dodam takze ze dostala 2 lipca. teraz miala dostac 31 sierpnia i nie dostala.. w tym czasie bawilismy sie pare razy w pieszczoty ale wiem ze juz nie popelnie tego bledu i najpierw wolalem ja pomacac .. czystymi rekami a potem dopiero sperme miec na rece. jestem na 100 % pewny ze sperma sie nie dostala do niej.. robilem to bardzo uwarznie . czesta konczylem na swojej rece i konczylismy i bylo 0 dotyku. nei wiem co sie dzieje . wczoraj nie dostaakl okresu , dzisiaj tez . nie wiem cyz jutro dostanie. :( strasznie sie boje.. mi sie zdaje ze palcem dziecka nie darady zrobic ale sa takie przypadki.. ale to malo realne pomozcie mi blagam !:(

Gość nnowy w miesciee
kvrwa klient pisalem o tym wczoraj...dzieciaku...szkola juz sie dla ciebie zaczela...do książek wypad

pupciaan cos Ty taki nerwowy? pewnie to mlode jeszcze i niedoswiadczone i stad pytania

Gość konskizwis
wczoraj kon mi do cipy wlozyl konski zwis, zajde w ciaze??

Zaschnieta sperma, no ale jesli wsadziles do mokrej cipki to sie juz zminila w plyn,wiec dostala sie sperma, boze jak mozesz byc taki nie odpowiedzialny,zebys nie umyl rak? przeciez myje sie rece po spermie czlowieku !! duzo jest przypadków ze dziewczyna ma okres ale tez moze byc w ciazy, mojej kolezanki mama tak miala, idzcie kupic test ciazowy ,i jak bedzie w ciazy to aborcja bo szkoda zycia marnowac !!!! powodzenia, jakos to bedzie !

A miałem nadzieję że jak się zacznie szkoła, to dzieci przestaną te brednie wypisywać...