Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka____

Kto z Was nie ma rodzenstwa????

Polecane posty

Gość klarka____

Nie jest wam z tego powodu zle??? Bo mi coraz bardziej fatalnie jest z tym :-( Zwlaszcza teraz, jak sama mam dzieci, przykro mi, ze one nie maja prawdziwej cioci ani wujka.... Jak sobie z tym radzic???

a mąż nie ma rodzeństwa? Nie smuć się, czasem z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu, a przyszywana ciocia/wujek/kuzynostwo lepiej się sprawdzają niż własne. Ja mam rodzeństwo i całą rodzinę w Polsce a mieszkamy w UK, za to nasze dziecię ma kilka cioć/wujków przyszywanych i ich dzieci, tak się nam życie poukładało.

Gość klarka____
zdaje sobie sprawe, ze z rodzina jest roznie.... moi rodzice maja duuuzo rodzenstwa i kontakty sa rozne... zaesc ludzi mieszka w innych rejonach kraju badz za granica, heh.... i wlasnie to mnie dodatkowo dobija, ze nie dosc ze nie mam rodzenstwa, to jeszcze kuzynow mam porozsiewanych po swiecie... tylko jeden brat tu jest :-O

ja nie mam rodzeństwa i czasem mi z tym źle , postaram sie aby moja córka nie miała tego problemu

Gość egteg
A ja mam siostrę. I też postaram się żeby moja córka nie miała tego problemu tzn zabezpieczam się starannie. :D Nie chcę żeby miała rodzeństwo.

a ja mam rodzeństwo i to nawet 6,ale czuje jakbym miała tylko siostre

ja nie mam rodzeństwa i uważam, że to WIELKIE SZCZĘŚCIE -być w centrum uwagi, -wszystko dla mnie

ja tez nie mam rodzenstwa ale nie narzekam z tego powodu. pewnie ze bym sie nie obrazila za siostre czy brata (chociaz niewiadomo i tak jakie stosunki by miedzy nami panowaly) ale mam kuzynow, kuzynki, znajomych i nie jest zle. moj maz ma brata i w sumie owszem jak cos sie dzieje to soie pomoga ale ogolnie to meza brat nie lubi ludzi, nie spotykamy sie za bardzo (chyba ze jestesmy u tesciowej i akurat jest - mieszka z dziewczyna u mojej tesciowej). nie ma jakis cieplych kontaktow pomiedzy moim mezem a jego bratem. moj maz by chcial ale widzi ze tamtemu nie zalezy. moj syn zna naszych znajomych i kuzynow (przyszywane ciocie i wujkowie) lepiej niz tego swojego najblizszego wujka. a najsmieszniejsze ze ma bardzo fajna dziewczyne i z nia mamy blizszy kontakt niz z meza bratem :D ja chcialabym miec dwojeczke ale jak sie w koncu nie zdecydujemy to bedzie jedno :)