Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just tom

co zrobić żeby dziewczyna się we mnie zakochała?

Polecane posty

źle podchodzisz do tego....nawet najtańszy prezent powinien się dla niej liczyć...gdyż jest dany prosto z twojego serduszka widzę tutaj propozycje książki - super pomysł..może byś się nad tym zastanowił a co do perfum--moze Lolita Lempika forbidden flower Dolce&Gabbana tez ma ladne zapachy

Gość kup białego misia
looser ci proponuje wskoczyć na wyższy poziom edukacji i ma rację

dla mnie to glupota ! chcesz dawac dziewczynie prezenty na poczatku znajomosci?" to nie jest głupota lecz cwaniactwo :) niektórzy młodzi faceci mają myślenie nastolatków i chcą złowic pannę na praezenty :) Udaje im sie , i to bardzo często :) Tylko że później pojawia sie inny , bardziej rozrzutny kupujący droższe prezenty i nagle ból bo panny nie nie ma :)

Gość reksonka
Najlepiej kup jej zegarek casio GLX ;) od razu sie w tobie zakocha -gwarantuje. Tym bardziej jak modnie sie ubiera np. na rozowo bedzie jej pasowal taki w kolorze ciemnego rozu -polecam

Gość kup białego misia
twierdzisz że nie jest z tobą ze względu na kasę czyli nie jest przysłowiową blacharą ale traktujesz ją w ten sposób i tu tkwi problem.

wybaczcie ortografię, ale jestem teraz bardzo wyluzowany i nie myślę o poprawnej polszczyźnie" widzisz koleś , już miałbyś minusa u panny :) i nawet maskotka umaczana w perfumach by ci nie pomogła :P

Najlepiej kup jej zegarek casio GLX" a jak kupi Baby - G to na bank już będzie jego :D

Gość za grosz romantyzmu
chłopak pisze, ze chce by dziewczyna o nim częściej myślała i co, nie zaprzeczajcie! bo prezent to dobra strategia:) gdyby dziewczyna miała auto, to są fajne breloki z literką imienia wysadzany cyrkoniami albo bransoletkę ze złota ale taką do 200 zł, bo droższego prezentu mogłaby nie przyjąć

Gość dsadsa
Regres ma rację chyba jenak - nie złąpalem ironii chyba na początku.

Gość dsadsa
za grosz romantyzmu - ty chyba rozum postradałaś. Jak ja bym każdej dziewczynie kupowal prezent nawet za 100 zl gdy sie poznawalismy to juz bym mial 1000000000 dlugow. Tu nie o to chodzi :|

Gość Eryk_Credo
Zegarek to naprawde swietny prezent

Gość kup białego misia
pewnie że nie o to - wiadomo o co

Gość just tom
Ja nie mogę, ale wy się wszystkiego czepiacie. Po pierwsze nie czytałem żadnych poradników. Po drugie to nie jest żaden początek znajomości. Po trzecie zrozumcie, że jeżeli mam coś kupować to raczej coś drogiego, ponieważ ona wie ile mam kasy i jakbym dawał jej jakieś tanie prezenciki to wyszedłbym na sknerę, który na chama chcę coś dawać nic przy tym nie wydając.

Gość piczkaxxxxxxxxx
chcesz kupowac prezenty jakies misie pysie ? dziewczyna jest nieźle kasiasta z tego co mowisz i mysle ze prezenty (tym bardziej jakies misie ) nie zrobia na niej wrażenia ale z ta ksiazka moze byc lepiej , np. jesli ja troche juz znasz , wiesz czym sie interesuje, moze wspominala o jakiejs autorce czy tytule ksiazki, wtedy jak najbardziej ale tak na siłe prezenty? bez okazji? przyzwyczaisz panne do luksusu i bedzie od ciebie ciagle oczekiwac prezentow :classic_cool:

Gość kup białego misia
a z jakiej okazji ten prezent chcesz kupić ?

Gość dobre dziewcze
Nic nie zrobisz. Albo "zaskoczy" z jej strony, albo nie :p Możesz podsycić atmosferkę. Spotykać się z nią, być nieco tajemniczy, męski i delikatny jednocześnie :D Powodzenia!

Gość kup białego misia
pewnie na siłe to na chama ale drogi

Gość dsadsa
Dobra koleś chyba niereformowalny jest. Jedni podrywają inni nie potrafią i się bawią w prezenciki. Powodzenia.

Gość laura88
Czytam ten temat i leję ze śmiechu. Tak, KUP SOBIE DZIEWCZYNĘ. Jeśli na to poleci, to udanego związku życzę z pustakiem.

Gość Ja KsiężNiczka..
jesteście zazdrośni i tyle:P :D

Gość just tom
''Jedni podrywają inni nie potrafią i się bawią w prezenciki" Ludzie, ja nie muszę jej podrywać, bo to jest moja dziewczyna. Już to pisałem Lubię pomysł z książką, dzięki. Muszę się jeszcze dowiedzieć jaką literaturę lubi.

Gość peruwianka
mam 19 lat - jakby chłopak podarował mi misia chyba zrobiłabym taką minę :o koleś zabierz ją gdzieś, zaplanuj wspólne popołudnie i jak będzie fajnie to będzie o tobie myślała cały wieczór,przed pójsciem spać i rano jak się obudzi. A nie prezenty... dziewczyna zakocha się w dobrym człowieku a nie pluszowym misiu spryskanym perfumami, otrząśnij się :D

Po trzecie zrozumcie, że jeżeli mam coś kupować to raczej coś drogiego, ponieważ ona wie ile mam kasy i jakbym dawał jej jakieś tanie prezenciki to wyszedłbym na sknerę, który na chama chcę coś dawać nic przy tym nie wydając" prawdziwy facet z klasą z ciebie :) Już cały Plac Pigalle tej dziewczynie zazdrości :P

Ja KsiężNiczka.. jesteście zazdrośni i tyle" just tom patrz :) są nastepne chętne na perfumowane misie :D

Gość just tom
laura heil hitler, skoro dochodzisz do takich wniosków to znaczy, że nie przeczytałaś całego tematu (przynajmniej moich wypowiedzi) Księżniczko, chyba rzeczywiście są, bo czym tłumaczyć to, że wszyscy mają coś przeciw mnie? Trzeba było napisać, że jestem mega biedny, pewnie byli by pomocni.

Gość kup białego misia
autorze rozumiem że dziewczyna jest z tobą ale cię nie kocha i ten prezent ma to zmienić :)

Muszę się jeszcze dowiedzieć jaką literaturę lubi." może motoryzacyjną :) ? Najlepsze i najdroższe fury świata :D widziałem taki periodyk gdzies w Empik-u

Gość kup białego misia
autorze rozumiem ze jesteś z dziewczyną która cię nie kocha i ten prezent ma to zmienić? :)))