Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potepiana_przez_baby

Nie chce mieć dziecka...

Polecane posty

Jak w temacie. Mój partner nalega, ale ja w ogole tego nie czuje, nie odnalazłabym sie w tej roli, po prostu nie chce miec dzieci. Chcialabym moc nacieszyc sie moim facetem jeszcze, bez zadnych dodatkowych "balastów",chcialabym korzystac z zycia,zwiedzac, zyc cała piersia. Nie potrzebuje dziecka, w dodatku nie odczuwam zadnego instynktu macierzynskiego. Moje kolezanki pukaja sie w glowe keidy z nimi o tym rozmawiam, twierdza,ze jestem nienormalna i ze powinnam sie zdecydowac na dziecko. A ja po prostu czuje ze nie jestem do tego stworzona. Czy cos ze mna nie tak? I jeszcze naleganie faceta że chciałby miec... Powiedzial ostatnio,ze zrobi mi je w koncu i nawet nie bede wiedziala kiedy. Twierdzi,ze taka jest kolej rzeczy. Mieszkamy razem, nie jestesmy malzenstwem ale to niczego nie zmienia, bo nawet gdybysmy byli, to i tak nie chcialabym dziecka.Znikad zrozumeinia, czuje sie zaszczuta... HELP!!!!!!!!

Gość o ludzie .....
wiesz co jak nie chcialas dziecka trzeba bylo powiedzic facetowi zanim zamiezkaliscie razem itd a teraz to tylko on tu moze byc pokrzywdzony twoja sprawa czy chcesz miec czy nie ale mialas mu powiedziec wczensiej i byc uczciwa

Jeśli nie chcesz nie zmuszaj się nawet jak będzie nalegał.Jest duża szansa że nastawienie nie zmieni Ci się w ciąży a nawet po tym jak urodzisz.Nie wież w to co wmawiają niektórzy i nie rób nic wbrew sobie.Nie będziesz wtedy dobra matką(dziecko wyczuje wszystko) ani szczęśliwa kobietą.urodź dopiero jak bedziesz na to gotowa

ale wczesnije on twierdzil,ze tez nie chce... a teraz taka zmiana decyzji. Natomiast ja nadal jstem konsekwentna, nie chce...

Gość Konwaliowa-Urszula
33

Nie mam 33 lat, co za podszywy. 26

Gość Konwaliowa-Urszula
pierdolisz, idz spac

jeszcze mloda jestes.... mimo wszystko na nic sie nie zmuszaj bo otoczenie tego od ciebie oczekuje..... bo wtedy unieszczesliwisz i siebie i dziecko..... dziecko to duza odpowiedzialnosc i wiele wyrzeczen....... nie daj sie.....

Gość i w czym [problem?

Gość i w czym problem?
nie chcesz mieć to nie miej zostaw faceta i po problemie

Gość i w czym problem?
nikt cię nie potępia już nie wymyślaj nudzisz się za bardzo?

Gość ten master to oszust
nie opowiadaj też głupot że zrobi ci dzieciaka i nie będziesz wiedziała kiedy są jeszcze pigułki i rozum a jak ci go brak to na to już nic nie poradzę

bo chora jest ta presja spoleczenstwa na dziecko, przeciez kazdy zyje jak chce i co komu do tego?? czy rodzenie dzieci to jakis obowiazek?? ja bym sie nikomu nie tlumaczyla,tylko krotko i stanowczo odpowiedziala na takie glupie gadanie...

Gość matyldaxx
pierd.....go nie chcesz to nie miej nie słuchaj go

Gość i w czym problem?
chore to sa baby które potulnie zgadzają się na fanaberie faceta niech raczej laska się zastanowi czego chce i niech coś zadecyduje a potem niech to zrobi, biadolenie i użalanie się dawno wyszło z mody, i jeszcze jedno, chyba mamy 21 wiek, kobieta ma prawo do podejmowania decyzji dotyczących jej ciała.

Gość helga33333
Ródź i nie pieprz głupot! Inne kobiety by chciały a nie mogą...

Gość Minorek
mam rozwiązanie, zamieńmy się... Moja dziewczyna chce a ja nie. Zrobimy podmiankę i wszyscy będą szczęśliwi:)

Gość helga33333
Ma rodzić bo zaleje nas fala muzułmańskich imigrantów gdy braknie rąk do pracy!

tak... to ja poprosze o tę podmiankę... Dodoam,ze moje zycie seksualne ostatnio nie najlepiej sie uklada, poniewaz za kazdym razem stresuje sie,ze za chwile zostane "zlapana na dziecko". przez co zaczelam unukac seksu z moim facetem. Tabletek nie moge stosowac ze wzgledów zdrowotnych.