Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MateuszekTlustyBrzuszek

Dziewczyny ocencie obiektywnie sytuacje bo ja juz nie wiem

Polecane posty

Poklocilam sie z narzeczonym tak strasznie , ze sie wyprowadzil do naszych wpsolnych znajomych ( mam humorki jak to ciezarna, czepialam sie). I tam sie spil i wygadal im moje sekrety z zycia przed naszym zwiazkiem o ktorych wiedzial tylko On i ktorych sie wstydze bo sa negatywne. Co wiecej, powiedzial znajomej co tak naprawde o niej mysle Wrocil do domu po 3 dniach skruszony , ale ja mam po znajomych , w dodatku ona uzyla tych rzeczy przeciw mnie, dreczy mnie smsami ze jestem taka a nie inna Mam taki zal do Niego o to co zrobil, czasem zrzucam to na leb tego ,ze byl pijany , a czasem nie moge tego pojac. o robic? Czuje sie zdradzona a tu dziecko w drodze....

nikt nic nie powie

szkoda chcialam tylko zasiegnac obiektywnej rady , co powinnam zrobic jak poruszam z Nim temat, jak mnie zranil, mowi ze nie chce do tego wracac

Gość kjlkjlkjljl
a co takiego robilas przed slubem? ciekawe :-) w sumie to tylko twoja sprawa, cokolwiek robilas. Co te znajoma to moze obchodzic? a jesli jej naprawde nie lubisz , to nie ma co zalowac kontaktu. trzeba ja zwyczajnie zignorowac.

powiedzmy ,ze popelnilam kilka bledow, jak kazdy.... Jego tajemnice saq u mnie bezpieczne... a On zrobil mi okropne swinstwo

Gość kjlkjlkjljl
a facet sie niezbyt pieknie zachowal. W sumie powinien zachowac dla siebie, co mu mowilas w tajemnicy, nawet jak sie poklociliscie. Ale coz.... faceci to plotkarze :-)

on moze sobie nie chciec do tego wracac,ale MUSI do tego wrocic,pojsc tam i zalagodzic sprawe.kolezanki juz na pewno nie masz,ale on ma jej wytlumaczyc,ze sprawy te jej nie dotycza i zlamal przysiege ktora ci dal,po czym prosic o zostawienie was w spokoju

Gość monika942
MateuszekTlustyBrzuszek Ile on ma lat?

Gość kjlkjlkjljl
no to jak znajoma ma to "uzyc przeciwko tobie"? Mysle, ze jesli bediesz udawac ze cie to nic nie obchodzi , kompletnie zlewac jej wszystkie uwagi, albo skomentownac, ach, dawne, dobre czasy :-) to jej zabierzesz bron z reki, Jesli ciebie to nic nie obchodzi, to jak moze ci tym zaszkodzic. Swoja droga-glupia baba

Facet ma 35 lat Byl u Niej , jej maz powiedzial, ze kazdy popelnia bledy i przeszlosc to przeszlosc a On mnie lubi za o jaka jestem , ale Ona wyzywala mnie od najgorszych i wyspiewala wszystko co wie na moj temat

mimo wszystko w imie wykazania dobrej inicjatywy on powinien sie przejsc do tej kolezanki.w koncu to on nabroil.niech pokaze,ze ma jaja i mu zalezy na wyprostowaniu tego co narobil

Zla jestem , a nie powinnam sie zloscic , bo zaszkodzi ciazy najgorsze ze to byla moja jedyna kolezanka i teraz siedze sama jak palec w domu

nie puszczalam sie , nie:)

no wlasnie, i tego juz nie da sie cofnac mimo ze to prawda i tak wlasnie o niej mysle ale znamy sie ponad 10 lat i przymykalam na pewne sprawy oko

ale jak to jeszcze ma wyprostowac, byl tam

no to pozostaje juz tylko olac..pare razy mu jeszcze wypomnac,zeby nie myslal,ze cie to szybko obeszlo i tyle..potem juz bedziecie miec wieksze problemy

czyli jest to co co nalezy olac*? ja w pierwszym momencie to chcialam o przez to zostawic

i tak dziewczyny nie lubisz,wiec moze ci nawet przyszluge zrobil....ale za cos takiego nie zostawia sie ojca dziecka.musisz mu tylko mocno uswiadomic,ze zle zrobil i nie bedziesz mu juz gadac nic na temat wlasnych kolezanek.skoro tam poszedl i wykazal sie dobra wola,to dla mnie sprawa zamknieta

czy Wy oszaleliście? facet okazał się niestabilny emocjonalnie i zupełnie niewiarygodny. Jak można się skazywać ŚWIADOMIE, że taka sytuacja się powtórzy? a co gdy następna sytuacja będzie miała coś wspólnego z dzieckiem, stersująca sytuacja w szkole albo cos? znowu pójdzie do znajomych i zacznie wygadywać wszystko co mu opowiedziałas w tajemicy, jako osobie najbliższej? albo jak się pokłócicie to zacznie nastawiać dziecko przeciwko Tobie? Co to znaczy, że on nie chce do tego wracać? zrobił głupio, łaskawie wrócił i teraz nie nalezy mu przeszkadzać ponieważ rani się jego uczucia i wzrusza złe wspomnienia. gratuluje beztroski i obiecuję przypomnieć to zdarzenie przy Twoim następnym poście o tym, że on zachował się wobec Ciebie nie fair i jak mógł.

to co ja mam zrobic

nie umiem mu wybaczyc

Gość ryzyko wpisane
ja juz posiadlam te wiedze zyciowa, ze zanim sie poklocisz z facetem, 100 razy sie zastanow, bo ludzie, w sytuacji konfliktu z druga osoba, bywaja czesto do tego stopnia rozzaleni, ze posuwaja sie do roznych zachowan, o ktore bysmy ich nigdy nie podejrzewali. Albo, kolejna prawda, nie nalezy zbyt wiele opowiadac o sobie nikomu, niezaleznie od tego, jak bliska wydaje nam sie ta osoba. bo ludzie sie czasem odchodza od nas, i odchodza razem z naszymi sekretami, i czesto juz im na nas nie zalezy, oraz na tym zeby byc dluzej wobec nas lojalnym. Powinnas powiedzec swojemu facetowi, co myslisz o jego zachowaniu, musi wiedziec ze nie bedziesz tego tolarowac i ze masz prawo mu teraz mniej ufac. Ale jesli on wyraza skruche jakakolwiek, to daj mu szanse. Nie popieram tego co zrobil, ale czase, kiedy jestesmy na kogos zli, to nam wszystkim nerwy potrafia puscic. A kolezanka sie nie przejmuj. Mozesz co najwyzej sprobowac przekonac swojego faceta, zeby to on z nia pogadal, tak, zeby ona dala ci spokoj, bo to nie sa jej sprawy, i te informacje wylacznie przez przypadek znalazly sie w jej posiadaniu.

Gość fgdgsrgsgsfg

Gość wspólczuję, bo procenty
sa dodatkowym obciazeniem, jak przy wypadku samochodowey. Jesli facet pije tak,ze nie potrafi sie kontrolowac to b zle rokuje. Nie wiem , co ci teraz radzic, chyba wiedzialas przedtem,ze popija i jak sie potem zachowuję. Ja takich niestety skreslam.

nie popija, chyba kazdy moze sie upic, zwlaszcza na sobotniej imprezie?..

????