Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

Elitarny Klub Kafeteryjnych Maniaków

Polecane posty

Gość rudy7777
Czesc, jaki jest pułap stażu żeby się załapać na licencję elytarnego kafeteryowycza ?

Gość MAMAMAMMAMA
5 lat!! rudy odpadasz

Gość byłam w nim na samym poczatku
ale potem zmienił się w Elitarny Klub Kafeteryjnych Przegrańców więc...😴

Gość byłam w nim na samym poczatku
proszę cię, jakiej elity?:o

Gość elity przegrańców
:p

Gość bywalec był tylko narzędziem
dość sprawnie wykorzystanym :classic_cool:

meaaa -----> 🖐️ " 00:04 [zgłoś do usunięcia] meaaa dlaczego już nie ma?? dlaczego nie ma EKKM? Bywalec zrobił rozpyeeerdziuchę ale niebawem się tu pojawi (100%) i powie, że ja zrobiłam rozpyeeerdziuchę i że to przeze mnie " A może zrobmy inaczej: odkreślmy przeszlość gruba kreską i zacznijmy na nowo. Wielbiciel i Nikusia pisuja na forum. Pewnie masz kontakt z Doppel i Haris. Reaktywujemy EKKM, przyjmniemy nowych czlonkow i idea kafemaniactwa zaszczepina przez naszą Matkę-Założycielkę odżyje! :)

Bywalec a nie wiesz, że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki? ;) mogłoby sie to odbić niekorzystnie na naszym zdrowiu psychicznym ;) mam jeszcze kontakt z Dziabongiem ;) ale ona młoda mama nie ma czasu na kafeteryjne bzdury ;) z Nikusią nie gadam z Wielbicielem posyłamy sobie okazyjne buziaki ale konwersacji jako takiej nie ma ;)

Gość bywalec stary pierdzielu
zyjesz wylacznie przeszloscia

"03.09.2010] 12:15 [zgłoś do usunięcia] meaaa Bywalec a nie wiesz, że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki? " Można wejść 2 raz do tej samej rzeki pod warunkiem że się za pierwszym razem nie utonie. :classic_cool: No ale , fakt, ze starego skladu parę osób zatonęlo :P Na pewno nie da się odtworzc wiernie klimatów z najlepszego okresu EKKM. Ale może udaloby się stworzyć coś nowego z elemetnami historii. Taka konwencje z przymrużeniem oka a czasem ciut poważniej. Bo od czasu śmierci idei kafedegeneracji coś takiegojak "konwencje" juz na cafe nie istnieją. Królują nudne TWA i troll-badziewie. :(

usunięcia] a co myrek chcesz poruchac? } Seks jest przereklamowany i niehigieniczny. :o

Myrevin ----> Czesc! 🖐️ meaaa -----> pewnie że się nie vrati. Ale reaktywacja też może byc interesuj ąca o ile wykrzesamyz siebie troche dawnej fantazji, polotu poczucia humoru i luzu. Wiem, jesteśmy starsi, bogatsi o wiele wirtualnych i realnych doświadczeń (nie zawsze pozytywnych). Ale ja bym byl skonny srpóbować. Częśc deganeruchow moglaby się do nas przyłączyć ale bez ekstremy. Bo nie moze być tak że w każdy nowy nick ktory pojawi się w klubie witany jest sakramentalnym "wypyeerdalaj!" :P No, bylby problem w Haris i pijawką. Nie wiem czy dłaoby się je utrzymać obie. Ale skoro my potrafiliśmy zakopać wojenne toporki to może i one są już zdolne by wypić toast na zgodę. Oczywiście.... jogurtem! :D ;)

Gość latający jogurt TESCO
Jakby co - jestem do dyspozycji :classic_cool:

w sumie... ciekawe doświadczenie.... ale nieeeeeeeeeeeeee nie przejdzie ;)

Gość żałosność bywalca
jest niemierzalna :classic_cool:

Gość hariss pilton
bywalec nie mam do ciebie żalu ale niestety mocno się zestarzałeś przez ten czas, już nie jesteś facetem, jesteś dziadzia :O

No, raczej nie przejdzie . Ale taki wirtualny zlot dinozaurów starego EKKM móglby być ciekawy. Wkońcu klub odegrał chyba ważna rolę w zyciu każdego z nas. :) Jko aktualny Prezydent EKKM n awychodźctwie móglbym taki zlot oglośić. A Ty jako b. Prezes mogłabyś go zorganizować. Dziadkiem jeszcze pomarańczo nie zostalem.:P Cchoć nie ukrywam że chciałbym :classic_cool:

Gość ayay
hmmmmmmmm? nie wiem o co tu chodzi ale czuje ,ze mi sie podoba:classic_cool: :D

Bruce ------> 🖐️ Jeden dinozaur się pojawił! :D Pamiętasz jaka byla rozpyeerdziucha jak się pojawiłes/-aś a potem wyszlo na jaw kimjesteś?? :D A wobec tego co się dzialo później to b naprawdę pryszcz. :classic_cool: