Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona chmurka

Nie ukończone gimnazjum..

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej iść do szkoły Delta Edukacja - na Śląsk ! :)

Gość gość
Ja wczoraj zapisałam się do gimnazjum dla dorosłych do szkoły Delta ;) Mam nadzieję, że będzie fajnie i że nie będę mieć takich problemów jak w zwykłej szkole .

Gość gość
Na pewno będziesz zadowolona. Ja już zrobiłam Liceum w Delcie, zastanawiam się jeszcze nad jakiś Technikiem albo kursem bo też mają ciekawą ofertę.

Gość gość
Polecam kurs przedłużania paznokci i przedłużania rzęs w Delta Edukacja. Zrobiłam i jestem zadowolona :)

Gość gość
Ja też kończyłam gimnazjum w w/w szkole :) Fajny czas, okres nauki. Jestem ekstra zadowolona. Zdałam egzamin z wysokim wynikiem i od razu zapisałam się też tam do liceum :D Zapisujcie się ! Nie pożałujecie

Gość gość
Czy to prawda ze jak minęło 7lat to nie mogę ukończyć tylko 3klasy gimnazjum tylko muszę zacząć zaś od 1.czy jest jakiś przepis kuratorium żebym jednak miała szansę ukończyć tylko ta trzecia klasę bo naprawdę szkoda tych dwóch lat.proszę o pomoc :)

Gość gość
Chyba nie ma innej opcji. Trzeba zmieścić się w 3 latach, jeśli one minęły to trzeba zacząć od początku :)

Gość gość
Tak to prawda. Nie można zaczynać od któregoś semestru jak się go robiło x milion lat temu ;)

Gość Zespół NOVA CE
Serdecznie zapraszamy do kontaktu z Sekretariatem Szkoły NOVA CE w celu poznania szczegółów kształcenia w Gimnazjum dla Dorosłych - telefonicznie 769 998 004. A przede wszystkim zapraszamy do odwiedzenia Nas osobiście - ul. Kolejowa 1 w Rzeszowie, piętro II, Center Park. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 8:00- 20:00, oraz w soboty 9:00-15:00. Jeśli jesteś niepełnoletni - odwiedź nas z rodzicem ;) Znajdziemy sposób, aby Gimnazjum było już tylko Twoim lepszym wspomnieniem :) Do zobaczenia Zespół NOVA CE

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja zaprasza do zapisu ! Ostatnie wolne miejsca i ostatni moment do zapisu ! Gimnazjum dla Dorosłych Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych Szkoła policealna: kierunki -> technik BHP, technik usług kosmetycznych, technik weterynarii, opiekun medyczny, technik rachunkowości. Szkoła na terenie śląska ! Blisko, w samym centrum miasta.

Gość gość
Delta Edukacja Bytom ! Ostatni moment możliwości zapisu ! Ostatnia chwila ! Zapraszamy ! Gimnazjum dla Dorosłych, Liceum dla Dorosłych, szkoła Policealna : różne kierunki: technik BHP, technik rachunkowości, weterynarii itp.

Gość gość
Ja chodzę do Delty w Katowicach, możesz zapisać się od wyższego semestru, jeśli masz świadectwo ukończenia np. 1 czy 2 klasy, co jest na duży plus! i za darmo :)

Gość gość
Ja chodzę do gimnazjum, ale do takiego dla dorosłych i mogę śmiało powiedzieć, że jest o wiele lepsze od normalnego. Nie ma nacisku, mniej godzin, mało zjazdów itp. Superrr, że wymyślili coś takiego, bo wiadomo że różnie w życiu bywa, a to jest jakaś opcja.

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl

Gość Nova Centrum Edukacyjne Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl zadzwoń do Sekretariatu szkoły 58 380 06 71 ul. Świetojańska 66 1 Gdynia

Gość NOVA Rzeszów
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, www.nova.edu.pl oddzwonimy! Zapraszamy też do wizyty w sekretariacie szkoły w Rzeszowie na ul. Kolejowej 1

Szkoła NOVA we Wrocławiu zaprasza do Liceum dla Dorosłych! Wraca 8-letnia podstawówka i 4-letnie liceum. Ostatnia szansa żeby się zapisać i uczyć starym trybem. Zapraszamy, Wrocław ul. Oławska 4 www.nova.edu.pl

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. NIE CZEKAJ I ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ! NOVA Centrum Edukacyjne daje Wam możliwość ukończenia szkoły starym trybem! Dołącz do Nas!

Gość gość
to już ostatni dzwonek, żeby ukończyć gimnazjum lub liceum w trzy lata! zapisz się do nova ce i zakończ edukację szybciej!

Gość gość
Ja chodziłam do NOVA we Wrocławiu i naprawdę mogę polecić. Gimnazjum mam skończone i teraz robie liceum. Szkoła darmowa, naprawde jestem zadowolona.

Gość NOVA CE GLIWICE
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie,www.nova.edu.pl oddzwonimy! Zapraszamy też do wizyty w sekretariacie szkoły w Gliwicach na ul. Zwycięstwa 50/2. ZAPRASZAMY :)

Gość NOVA CE Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy!

Gość anulka42
Ja zapisałam się do szkoły Nova we Wrocku. Jako jedyni ze wszystkich szkół mieli gimnazjum. Własnie kończę i idę do liceum. Na szczęście jeszcze się załapałam na liceum trzy letnie. Jeśli ktoś nie skończył szkoły to serio niech zapisuje się do Nova. W ogóle mają fajne promocje, gdyby się ktoś zapisał to proszę o kontakt aby był z mojego polecenia :D:D

Gość gość
Dla mnie nie ukończone gimnazjum to tak jakby nie skończyć podstawówki ...Boże przecież to podstawa ...Chcecie do końca życia siedzieć w robicie za 2tys i skakać z radości że tyle zarabiacie...

Gość NOVA CE Gdynia
jeśli ktoś z was nie skończył gimnazjum normalnego, to zawsze można zapisać się do szkoły zaocznej. w nova nie płaci się czesnego, więc naukę macie za darmo. korzystajcie!

Gość NOVA CE Gdynia
Zapraszamy do poszerzania kwalifikacji zawodowych wraz ze szkołą Nova Centrum Edukacyjne! 100% zdawalności egzaminów zawodowych! Wpisowe 0 zł! Nie czekaj, zapisz się już dziś!!

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja oferuje darmowe szkoły, bezpłatne legitymacje i zaświadczenia. Tryb nauki zaoczny - 2 razy w miesiącu ! Posiadamy: Gimnazjum dla Dorosłych Liceum dla Dorosłych Szkołę Policealną. Masz pytania ? Zadzwoń, napisz ... doradzimy ! :)

Witam. W 2007 nie zdałam ostatniej klasy gimnazjum niestety nie mogłam jej powtarzać bo wraz z rodziną zjechalismy za granicę. Zastanawiam się nad powrotem do polski czy to wiąże się z tym ze będę musiała dokończyć gimnazjum? I jak to wygląda musze powtórzyć całe 3lata szkoły czy ostatnia klasę której nie zaliczyłam?

Gość gość
Ostatnią klase. Tylko teraz likwiduja gimnazja wiec nie wiem jak to będzie

Gość gość
Polecam szkołę ATUT w krakowie. Miałem problemy na jednym semestrze i nie chodziłem często, ale później zadzwonili do mnie, żeby przypomnieć i pozwolili zaliczyć ten semestr pisząc egzaminy tam na miejscu. Dyrektorka na prawdę spoko ;)