Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłoswapanienka93

Ścięłam bardzo długie włosy i teraz okropnie tego żałuję...

Polecane posty

Wiem, że co poniektóry będą się z tego śmiać, ale nie mogę przestać myśleć o moich długich włoskach, które jeszcze dwa dni temu miały ok. 80 cm jak nie więcej, a wczoraj ścięłam do tali, ok. 30 cm... Miałam do połowy pośladków a mam 170 cm wzrostu! Aż fryzjerka się zdziwiła, że takie długie i takie zdrowe, zadbane, powiedziała, że na moim miejscu by nie ścinała tylko odżywiła 2-3 centymetrami, ale ja potrzebowałam jakieś odmiany... No i ścięłam, i teraz głupio się czuję, to już nie jestem ja, brakuje mi mojego długiego warkocza... Wiem, że włosy odrastają i nie powinnam przesadzać, ale czuję się dziwnie w takich krótkich włosach. Każdy komentuje: ''patrz, ścięła włosy'' itp, denerwuje mnie to bardzo... W jakim tempie rosną zdrowe, zadbane i nierozdwajające się włosy? Kurde, tęsknię za nimi...

O kurde, sorry że w takim dziale... Miało być uroda, sorry...

Gość ja tam mialam do pasa
i scielam na jakies 3-4 cm :) po pol roku, ktory minal jak z bicza strzelil mialam juz prawie do lopatek a w rok pozniej do polowy plecow (jak dla mnie dlugosc dla kobiet taka akurat ;) )

Gość lubie seriale.................
doskonale cie rozumiem :) ale zobaczysz, że ta zmiana też ci wiele ułatwi :)

Gość no,ale teraz masz
dlugosci ok.50 cm jak nie wiecej?wiec w czym problem?to sa przeciez dlugie wlosy,a jesli mam byc szczera to takie baaardzo dlugie jak milas wczesniej wygladaja wiejsko;p sama ma wlosy dlugosci 56 cm,tyle,ze mam 164 cm wzrostu i kazdy je podziwie jakie sa piekne,tylko,ze ja mam nie tylko zdrowe,ale i geste.

Gość superbitch
a ty ze sredniowiecza sie urwalas? kto teraz nosi takie dlugie wlosy?? stare i niemodne. poza tym jak mialas wlosy do dupy to musialo byc strasznie niehiginiczne haha :D nie placz dziewucho tylko scinaj je jeszcze bardziej - teraz w modzie sa krotkie a nawet wygolone fryzurki :D:D siema!!

Właśnie kiedyś mierzyłam od ramion w dół i miałam 60 cm... Czyli z głową licząc to sporo miały, nie? Więcej niż 80 cm na pewno... Kurde, wiejsko nie wiejsko, wyglądały bosko, bo mam typ proste. Każdy mi zazdrości tego, że nie muszę prostować. A gęstych aż takich nie mam, ale cienkich też nie.

Gość kota w worku
ty dupooooo ja bym od ciebie te włosy kupiła do przedłuzania masz je ? czy fryzjerka ciach ciach i na podłoge

Gość ja tam mialam do pasa
krotkie, wygolone wrecz... modne??? jak dla mnie straszna moda :O kobiety nie wygladaja w nich ani kobieco ani mesko, jakos tak strasznie, nijako :O

Gość no,ale teraz masz
to mialy gdzies 90 cm,dziewczyno to naprawde nie wyglada fajnie,no chyba,ze miałas je jakos ładnie pocieniowane?jesli tak b,chcesz zeby szybko urosły to dbaj o nie,nie susz suszarka i pij drozdze.urosna szybko

Ja zapuszczę sobie takie jakie miałam, może nawet dłuższe. Lubię, jak ludzie się oglądają albo chcą dotknąć : ) Jeszcze nie spotkałam takiej osoby, która by nie skomentowała moich włosów i nigdy nie spotkałam się z krytyką : ) I chłopacy lubią takie długie włosy. Mój przynajmniej lubiał je obwąchiwać i się do nich przytulać.

Gość kota w worku
jesteś dziwna i co takiego że ktos by ci zapłacił za nie dobrze z 500zł depresji bys od tego dostała? a teraz nie masz ani kłaków ani kasy dobrze ci tak

Moje włosy nie są na sprzedaż i nie jestem dziwna, Ty jesteś dziwna. Nie wiem o co Ci chodzi, kobieto.

Gość kota w worku
rany boskieeeee obwachiwac kłaki? co Ty masz za faceta

Gość superbitch
a lubil jak mu owijalas nimi k*tasa? haha roszpunka sie znalazla, zenujaca jestes, ja na miejscu fryzjerki bym sie tak nozycami zamachnela ze od razu by wszysztkie poszly!!! Spojrzcie na Kukulską albo na swiatowe gwiazdy jak Rihanna! takie wlosy sie teraz nosi. tylko Polsko sto lat za murzynami. :D

Gość kota w worku
pokarało cie za to ze jestes SAMOLUBNYM chytrusem nikt inny moich włosów miec nie moze bo to MOJEEEEEEEEEEE JAK DZIECKO W PRZEDSZKOLU

Po prostu przemawia przez was zazdrość i lenistwo : ) Tyle na temat. A włosy mają być ozdobą, a nie szpanerstwem. Po co mi wygolone włosy na głowie? Żeby się ośmieszyć? Matematyczka by mnie z klasy wyd.upiła poza tym wygląda to paskudnie i obciachowo.

Gość kota w worku
a teraz z tych nerwów mozesz dostac łysienia plackowatego i połowa wypadnie noooooooooooooo zycie przewrotne jest a były takie ładne i kicha bo wygladasz pospolicie jak kazda inna

I nie jestem samolubnym chytrusem, każdy ma swoje zdanie, w końcu mamy demokrację : ) Jedna sprzeda, druga nie. Jeszcze inna fryzjerka okradnie dziecko komunijne z włosów, zaplecze w warkocz, zetnie w warkoczu i zarobi na tym kupę kasy. Ludzie są różni.

Gość pytająca mamusia
ja zawsze miałam długie włosy i nie uważam że to wiejskie czy niemodne, długie zadbane, błyszczące włosy to piekna ozdoba kobiety, jako nastolatce coś mi odbiło i ściełam do ramion :/ bardzo żałowałam, nosiłam po nich żałobę chyba przez tydzień :) Od tamtej pory zapuszczałam i kilka lat zajęło mi doprowadzenie ich do podobnego stanu sprzed lat, obecnie są przed pupę. Jeśli nie będziesz ich niszczyć tanimi farbami do włosów, będziesz je dobrze pielęgnować to już na następne wakacje będą o wiele dłuższe.

Gość Anikita22
Ja za to mam wlosy dlugie do pasa i zamierzam sciac niedlugo conajmniej 30cm :) Po prostu potrzebuje odmiany! Sa zdrowe, proste, geste, niefarbowane, ciemny blond/brąz. Jak ktos chcialby ode mnie odkupic to zostawiajcie email. Cena do uzgodnienia.

Gość kota w worku
hahahha ''okradnie dziecko komunijne'' ja radze psychiatre na drugi raz a nie salon fryzjerski

Dzięki za odpowiedź : ) I ja włosów nigdy nie farbowałam. Rzadko używam suszarki, dobrze się odżywiam i dobieram odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji włosów długich... A jesteś za sprzedażą włosów?

A Ty sobie poucinaj palce tymi Waszymi nożyczkami, co byś tyle nie pie.rdoliła przez klawiaturę : )

Gość kota w worku
za 40cm nie cieniowanych moge dac 500zł

Gość pytająca mamusia
Nie jestem za sprzedażą włosów, to znaczy nie swoich włosów, inni niech sobie sprzedają jak lubią :)

Gość kota w worku
nerwy juz są za chwile włosy bedą wypadały garsciami i zadne odżywki nie pomogą psychiatra sie kłania co ty myslałas ze my tutaj bedziemy beczec za twoimi włosami razem z toba durnoto

Gość hahhahahahahahahahhahhaha
kto teraz nosi włosy za tyłek przecież to wsią mi zalatuje na kilometr zresztą twoje wypowiedzi świadczą o małomiasteczkowym stylu bycia oraz wychowania

Ok, ja spadam ; ) Dzięki za wszystkie wypowiedzi, a kota w worku niech sobie idzie się zgolić na łyso i niech sprzeda włosy : )