Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

No niby mamy. Jest internet (czaty, fora, komunikatory, portale randkowe) tylko, że nie każdy ma ochotę tak zacząć poznawać innych. A, że w "realu" sukcesów żadnych nie było bo albo się podobasz albo wypad to co się dziwisz? Żadnej dziewczynie na której mi zależało nie zależało na mnie a teraz jestem już tym zmęczony i mocno zniesmaczony swoimi nieporadnymi próbami zwrócenia na siebie uwagi dziewczyn.

Powiem wam coś>Jestem tutaj parę lat na cafe i po miesiącu zapoznałem dziewczę dużo młodsze ode mnie.Była na temacie i umówiliśmy się na skajpie.Jestem zonaty więc ryzyko było >Ale tylko rozmowa była o wszystkim i niczym.Nie randkowałem z nia.Czyli mozna sie porozumieć.A wy mi tu androny piszecie i płaczecie o swojej niemocy.

Do tego dochodzi cały ten cyrk z organizacją wspólnego czasu bo przecież trzeba coś robic będąc na randce czy w związku. Nie wiem co, nie znam się. Jak pytałem (pokonując zniechęcenie) co i jak to odpowiedzi nie było. Teraz niech mnie wszystkie w tyłek cmokną.

Porozumieć się to nie problem. W pracy jestem bardzo lubianym przez dziewczyny kolegą i wszystko przebiega bardzo kulturalnie w moim towarzystwie. Oczywiscie nie byłem i nie jestem brany jako możliwy partner. Więc tak jak u ciebie była tylko rozmowa tak samo jest u mnie. Rozmowa od biedy. Od obściskiwania się mają swojego faceta.

kapselko 9864277@tlen.pl'; -- nie gadaj mi głupot jak jesteś miły w rozmowie nic nie stoi na przeszkodzie.Przecież byłem o 30 lat starszy od niej,wiedziała o tym a jednak zdecydowała sie na rozmowę.Też mężatka jest.W każdej chwili moge do niej przedzwonić>Mieszka w Australii.I takich rozmów bylo więcej na różne tematy po 2 godziny.Jej mąż też byl obecny nie rozmawiałem z nim tylko grzecznościowy ukłon.Więc nie uwierzę ,ze nic nie mozna.

CIA,FBI,ABW,Mosad zostają jeszcze niespełnione mężatki, desperatki szukające obojętnie jakiego faceta. Zajebisty wybór.

Te koleżanki juz mają facetów więc nawet jakby nie miałyb róznicy by to nie robiło. Bo trzeba się podobać. Ja się nie podobam i mi nie zależy. Tak więc problem z głowy. Kapselko nie zapomnij o creme de la creme czyli o samotnych matkach z dzieckiem.Tylko brać :D

kapselko 9864277@tlen.pl'; -- dałem tylko przykład.Przecież też kiedyś byłem młody i potrafiłem byc komunikatywny.Jeśli jesteś usztywniony i bedziesz o tym myślal druga strona to wyczuje.I proszę bez aluzji.Jestem szczęśliwym małżonkiem 5-ciorga dzieci.Wszyscy po studiach i żonaci.

Loser błysnął niczym zespół /R/. Oczywiscie, że chodzi o nas a nie o dziewczyny. Bo czy to ich wina, że się nie podobam?

CIA,FBI,ABW,Mosad i tu jest problem kiedyś było łatwiej poderwać niewiastę. Ogólnie to lepiej się rozmawia z kobietami tak po 30. Tylko widzisz dziewczyny się zmieniły pogadaj kiedy z taką np 20latką w Polsce zobaczysz o czym mówie.

loooser łatwo powiedzieć zmień. Można zrobić sobie operację ale jest mały problem trzeba mieć sporo KASY W końcu żyjemy w PL a takie operacje sporo kosztują.

Amator zdrapek i zakładów wszelakich znów błysnął. Taki "mundry" jesteś a panny też nie miałeś; ba - nawet nie próbowałeś a pouczasz innych. Patrzcie go :D

żeby mieć szanse u dziewczyn to trzeba mieć wygląd + kasę. W końcu randka kosztuje gdzieś trzeba wyjść. Najlepiej by byłó miećjeszcze jakieś auto.

Th is IT zaraził cię swoja głupotą, widzę. A poza tym dziewczyny mają kisiel w majtkach na myśl o facecie bez pracy i wykształcenia. Powodzenia :D

kapselko 9864277@tlen.pl';-- nie przesadzaj ,ka zde pokolenie ma w sobie coś.Moja babcia zawsze mówiła mężczyzna moze wyglądać trochę lepiej od diabła ale zawsze znajdzie kobietę.Przecież jesteś w tym młodym pokoleniu,cóż ci brakuje?Tutaj rozmawiałem z 16 latkami bardzo kulturalnymi(były 3) i wiedziały o moim wieku.Więc nie mów że nie mozna sie dogadać.przyczyna Tkwi w Tobie a nie w kobietach przez Ciebie poznanych.

to było do looosera on gra namiętnie w lotka. Ja w nic nie gram. Nigdy teżnic nie wygrałem. Szanse są małe.

kapselko 9864277@tlen.pl'; -- i co poddałeś się i tylko widzisz marazm.Tutaj przy kompie szczęścia nie szukaj.Chyba że będzie to rozmowa wstępna.

"Przecież jesteś w tym młodym pokoleniu,cóż ci brakuje?" Charyzmy, przebicia, bajeru, lansu, pewnosci siebie, kasy itp, itd.

szczerze to już teraz nic nie szukam. Próbowałem figa z tego wyszła. Tylko jedno trzeba zauważyć między mną a resztą tu prawików ja chociaż autentycznie próbowałem.

Gadanie nam żeby "byli sobą" jest idiotyzmem. Ja jestem sobą i to jest właśnie problem bo żeby być atrakcyjnym powinienem być kimś innym.

" czyli rozmowa była o dupsko roztrzaskać bo chcesz mieć rozrywkę? Ale jestes akurat odosobiony bo inni inaczej myślą. " LOL WUT?