Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

darker istnieje możliwość poznania tu dziewczyny a potem gg może i spotkanie w realu. Tak szczerze to łatwo by było nakłamać dziewczynie zdjęcie nie swoje wysłać zero problemu .

To sobie w google kopiuj-wklej i zobaczysz, że jest to wyrażenie oznaczające że nie mam pojecia o czym piszesz/mówisz. Wyjaśnij ten swój tekst o rozmowie i rozrywce i nie szpanuj jezykami, teme.

loooser bo jest teżsporo na necie kobiet w granicach 30 lub po 30 co szukają za wszelką cenę faceta. Takie łatwo wyrolować.

Looooser-- w latach 70-tych grasowal po Polsce kalibabka z Dziwnowa.Jak byś go zobaczył w nocy uciekłbyś ze strachu.Film nakręcono o nim.Złapali go ale dostał maly wyrok kobiety były za nim!!!!

"A nie znacie takich przykłądów podrywaczy bez wyglądu, kasy itd.? " Znam. Ale gdzie tobie człowieku do nich? "Ja czytałem teraz w gazecie o gosciu ktroy ze 20 kobiet naciagnal na milosc, bral od nich kase, a byl maly, brzydki." Widać co z ciebie będzie w przyszłości.

Loser naczytał sie jakichś głupot i już uwierzył, że bedzie mieć harem. Pierwsza go kopnie w dupę a jej facet poprawi to mu sie optyka przestawi.

Qsimodo to przystojniacha przy nim.Więc do lamusa historii mozna wsadzić te powiedzonka o urodzie menów. Darker nie znałem tego powiedzenia młodzierzowego,chociaz już nauczyłem się nieco slangu kafeteryjnego.;) Obruszać sie nie musisz.

"Jestem przystojniejszy od nich." Wygląd to nie wszystko. Może od jakiegoś kurdupla co ma bajer opanowany mistrzowsko jesteś "ładniejszy" ale i tak mu nie dorównasz.