Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

"Bajeru to sie kazdy moze nauczyc." Widać jak ci idą postepy. "Tylko że dziewice szukają doświadczonego ruchacza" A stare torby szukają prawiczków... napisz coś jeszcze durnego.

Gość lepiej niczego nie zmieniac
i umrzec jako prawicowiec :classic_cool:

a prawiczkiem to nie wstyd być ? miećjeszcze odczucie że to nie z wyboru tylko nikt Cię nie chciał

Gość bycie prawiczkiem nie jest
wstyd ale bycie dziewica w wieku 20 lat to juz cos nie halo , przyczym kobieta nie musi podrywac :classic_cool:

tacy młodzi jesteście i nie potraficie życia używać.nie obejrzysz sie jeden z drugim i przez okulary będziesz patrzył na ten świat.Teraz patrzycie przez różowe okulary:D:D:D

są jeszcze dziewice bardzo religijne. Co niedziela do kościoła, co chwilę spowiedź. Seks to dopiero po ślubie.

Gość to jest ich przykrywka
na pokrycie swojej nieatrakcyjnosci cos podobnie do gadki luzera :D

Przez różowe okulary to patrzą te wszystkie niedorżniete panienki co nam każą czekać i pocieszają, że na każdego przyjdzie czas. A że żadna mnie nie chciała to ty z nieużywaniem życia wyjeżdżasz.

kapselko 9864277@tlen.pl'; -- tiaaaaaaaaa chyba w uchu dziewice.Te czasy już dawno minęły.Rozwiązłość przeogromna jest.Przyszło to z zachodu ,chociaż i w tamtych czasach zdarzało się wcześniejsze śluby 16-latków.

Gość ty nie masz zasad
ty masz zajebiscie poryta banie pytanie wynikiem czego badz kogo to jest ? zapytaj mamy :classic_cool:

jakie różowe okulary? mielibyśmy je mając kasę & wygląd. A tak figę możemy.

"Nie chce 5 dziewczyn dziennie podrywac, mam zasady." Zasady to może mieć facet co wie co i jak z kobietami. Ty masz fantazje.

CIA,FBI,ABW,Mosad mylisz się znałem 2 takie dziewice. Jedną z uczelni a drugą z neta.

Gość luzer koles z srednim
wyksztalceniem bez obycia wsrod ludzi odwiedzajacy w dzien w dzien ta sama kolekture tudziez warzywniaka pisze " ja mam zasady" stuknij sie w ten pusty leb

kapselko 9864277@tlen.pl'; widziałem jej profil na naszejklasie więc na 100% była kobietą Nie w tym sensie.Dałem przykład Nie uwierzę ,ze Ci to powiedziała.Jak mówiła to okłamała cię.

wogóle to ją poznałem tylko bez śmiechu na katolickim czacie. Tam są "takie okazy"

Gość TH is IT KF
Trzeba to wytrwac jeszcze tylko kilka lat zaraz mecz 4:1 dla Polski