Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

CIA,FBI,ABW,Mosad -> nie musowo az taki ladny chcial bym byc no ale chociaz troche nie bo teraz wygladam jak jakas pokraka brzydal itd

Przecież nie jest powiedziane,ze kogo zna to jej przyszły maż bedzie.Rozumie cie jak daje ci do zrozumienia,ze nie jest zainteresowana.To szukaj takie <które są :D

CIA,FBI,ABW,Mosad -> wiesz co pieprzysz glupoty ze moze wszystko a taka jest prawda ze jak jest brzydki albo beznadziejny to nie ma szans i tyle

Usychają z tęsknoty ale nie za mną (nami). Ja mam dość, zabieram swoje zabawki i koniec. Próbowałem, zrobiłem z siebie durnia, straciłem resztki szacunku do samego siebie. Jak na 26 lat to mi wystarczy emocji.

"ze moze wygladać troche lepiej od diabła a kobiete zawsze znajdzie. " Wygląd to nie wszystko , geniuszu. I tak nam nie pomaga.

Przecież idżcie tylko na tematy jak tam sie wypowiadają kobiety,które pragną bliskości.Na co wy czekacie?Wiesz co kogut mówi jak biegnie do kury? Da lub nie przelecieć sie mogę.:D Wiec tutaj ze mną wiele nie wskóracie.Zobaczę kto tam z was sie zgłosi.

Fajno bylo.dzienks za mila rozmowę podwijam kiece i lece.Rozmawialiście z kobietą.Dobrze wam szło.I nie 76 letnim tylko 32 letnią:D😘🌻 KOMPLEKSY WYLECZYĆ PROSZĘ:D <stopka></stopka>

Gość morderstwo w afekcie
:classic_cool:

Gość dziewczynka malutka
BLE BLE masz zajebiste pieski :)