Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Jaja sobie robisz? Jakie swiństwo? Co to niby za tajemnica? Przecież tu były dwie co nim się interesowały. W tym jedna i aż za bardzo - żielony żelek vel. dziffka vel. anomalia.

Ofermę kiedyś spotkałem oczywiście pod innym nickiem.Jakiś nieprzyjemny i opryskliwy gość.Może z tej frustracji dziewiczej.Nie oddzywałem się na jego zaczepki.

To była mp-30. Ona by na stracha na wróble w szczerym polu poleciała z tej swojej samotności tak więc samotny prawik w takim wieku to było dla niej COŚ.

Chociaż najmocniej do Ofermy zarywała Żelkowa. Jeszcze pamiętam jak jej odpisywał :D

Gość ten dziadek to jakiś krętacz
o co mu chodzi?

*BLE BLE*-- kiedys sie posty liczyły.Pamiętasz chyba.Jak zrobili logowania to degrengolada na cafe się zwiekszyła niebotycznie i oranz bez liku.Teraz można zmieniac jak rekawiczki ksywki i nikogo to nie obchodzi.Reasumując ilość postów liczyło się kto ma większy posłuch.Czyż nie tak?? <stopka></stopka>

to jakis pedofil na 100%-- gówniarzu bez takich podjazdów pedofilskich.Za smarkaty jesteś aby się tak odnosić nawet ANONIMOWO.Wieć masz kopa w dupsko i spiertalaj w podskokach:O:(

ja nie lubie jak zmieniaja niki denerwuje mnie bo nie wiem kto jest kim ja mam ten sam nik od 5 lat i nie mam zamiaru zmieniac

Widziałem obie a tobie nie jestem winien nic udowadniać. Napisałem czarno na białym, że dwie do niego uderzały więc z łaski swojej napisz o która ci chodzi. Chyba, że to bliźniaczki jednojajowe. W takim przypadku - zachwytów nie było.

Darker ->a jaki miales wczesniej mnie tez zbanowali ale jest na to sposo i nie trzeba zmieniac ja poprostu zresetowalem system i nadal mam ten sam :)

Darker-- nie widziwiaj.Przeciez może czytać i jak będę wyglądał??Nie nasza to sprawa tylko Ofermy więc nie ma co szat rozdzierać. Długa historia jak bym Ci to wyjaśniał Ble Ble.:) <stopka></stopka>

Napisałem jednemu pajacowi aby sie zabił, cały elaborat nawet o tym walnąłem; dlaczego powinien to zrobić itd. i mnie zablokowali. A wtedy to było Lelouch Lamperouge