Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Gość pasleko ale jest
homo albo aseksualny

oj offerma już kiedyś pisałem skąd jestem i ile mam lat. Słabą masz pamięć.

nie atakuje. Raczej Ty jesteś jakiś pobudzony. No nie wiem kiedy wy pracujecie kiedy by nie wszedł na kafe wy jesteście.

jestem wkurzony ale z innego powodu offermo. Ze 2 tygodnie temu mi ukradli rower pod sklepem.

pisałem już że nie miałem dziewczyny. Były próby byłem na randkach ale nic z tego nie wyszło.

ostatnio sobie o mnie jedna taka przypomniała. Kiedyś ją poznałem na serwisie randkowym pisała że jest sama a potem wyszło że ma faceta. Olałem ją a po paru miesiąch sama napisała wyszło że ją facet zostawił .Bez cienia litości opierdoliłem ją .

Potem sama się nawineła 20latka co szukała faceta nawet była zainteresowana czymś więcej. Jednak wolałem ją poznać wygadała się i ją można powiedzieć skrzywdziłem słownie. Nawet się lepiej poczułem żę komuś dokopałem:)

raczej startowałem do pewnych dziewczyn ale mnie olały. Czasem jakaś się zainteresuje. Gorsze było gdy rodzina mnie chciała wysfatać. To byłó wkurzające.

:D fajny temat sobie wybraliście :p

szczerze to dziewczyny tak po 24 roku życia dostają lekkiego świra jak są same. Rodzina już zaczyna robić głupie uwagi. Dochodzi lęk przed staropanieństwem oraz myślenie koleżąnki mają facetów ja nie mogę być gorsza.

owszem, lepszy :) jak to dobrze, że my - kobiety - potrafimy panować nad instynktami :classic_cool:

offerma z Tobą się nawet normalnie gada. Gdybyś trochę w siebie uwierzył to byś znalazł dziewczynę.

"Gdybyś trochę w siebie uwierzył to byś znalazł dziewczynę." Facepalm.

Gość jak tak czytam kolegę
kapselka przez kilka tematów o "prawiczkach" to wygląda na następnego nawiedzonego doradcę. Sam nic ale genialne rady to owszem :classic_cool:.

jeżeli chodzi o facetów to nie są plotkarzami. Może uważają że to Twoja sprawa. Gorzej gdyby to były kobiety plotki masz na swój temat jak w banku.

Tak, tak Loser. Będziesz miał. Dziewczyny maja mokro w kroku na sama myśl o facetach co zatrzymali sie na średnim wykształceniu, nie pracują ani pracy nie szukają. Kopną cie tak w dupę, ze ci zdrapki bokiem wyjda. Jasna dupa th is it cię dopadła i z mózgu papkę zrobiła.

"żelek 2 godziny temu Looooser to plotkarz" To jakies hasło? Co ty kurwa wypisujesz?!

On ma jasną dupę kurwa... nie dupę, zdrapkę... WRÓĆ! jasną duszę którą panna doceni :D

Gość TH is IT MO
Ja jestem cierpliwy i wiem że za kilka lat będę miał dziewczynę