Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugozlotowlosa

Lubicie b.jasne blondynki ?

Polecane posty

Gość dlugozlotowlosa

Tylko prosze pominac kwestie charakteru inteligencji czy czegokolwiek, kazdy jest inny. Chodzi mi jedynie o odczucia estetyczne

Gość wielbiciel bladynek
lubimy tak jak i kawaly o nich:P

Gość pracuję w szkole
chyba każdy facet poleci na blondynkę,a jak ma do wyboru miedzy czarną a blondi to niestety wybierze blondi

Gość Blondyneczka:):)
Ja jestem blondynka i powiem ze to prawda, iż faceci lubią blondynki;). Pozdrawiam wszystkie blond dziewczyny:):)

Gość Gio
"chyba każdy facet poleci na blondynkę,a jak ma do wyboru miedzy czarną a blondi to niestety wybierze blondi" Mam kruczoczarne włosy i jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło, żeby jakikolwiek mężczyzna zainteresował się blondynką w moim towarzystwie. Nawet swoją.

Gość hsjsdjdd
oh jej Gio jaka ja jestem skromna ha ha ha

Gość dfffghjujiki
Gio widocznie wcale nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje, albo te twoje kolezanki blondynki nie byly zaurodziwe a moze to tylko i wylacznie twoje mniemanie o sobie

Gość Gio
W naszych czasach skromność zachowała się jedynie w zakonach. Poza tym nie jestem zarozumiała, znam jedynie swoją wartość i widzę reakcje mężczyzn na moją osobę.

Gość lejla lejalaaa
i tu sie mylisz , sa jeszcze skromne i bardzo ladne dziewczyny niekoniecznie w zakonie

Gość njnj
sorry, ale jasna blondynka moze miec piekna jak i szpetna twarz, wiec jak mozna powiedziec czy sie lubi blondynki?:O

Gość lejla lejalaaa
zgadzam sie z njnj

Gość shaki.
A ja nie spotkalam sie jeszcze z sytuacja, aby facet zainteresowal sie brunetka w moim towarzystwie:D To co Gio, musimy sie chyba spotkac i stanac obok siebie:D

Gość marmelataaaa
ja tez jestem brunetką w dodatku z ciemnymi oczyma:p i ciemna cerą i wydaje mi sie ze brunetki bardziej sie podobaja niz blondynki. a bardzo jasne nie wygladaja ladnie bo zazwyczaj maja bardzo jasna cere jasne rzesy jasne brwi co wygląda paskudnie:O

są faceci, którzy uwielbiają takie niewinne, słodkie, urocze blondyneczki i tacy, którzy lubią kobiety o wyrazistych rysach twarzy, z ciemnymi włosami. ja mam brązowe włosy i jestem atrakcyjna. ostatnio rozmawiałam z jednym facetem o tym, co mu się we mnie podoba i wymienił też długość i kolor włosów. idąc z innym zapytałam, czy podoba mu się piękna, długonoga, seksownie ubrana kobieta po drugiej stronie ulicy i powiedział, że owszem, jest ładna, ale woli szatynki.. :D Panowie mają różne gusta, ale wystarczy popatrzeć na Hugh Hefnera - taki stary Playboy i jego króliczki są tylko blondynkami, czyli takimi jakby symbolami seksu. Czasem u bardzo jasnych blondynek rzęsy i brwi są w kolorze włosów - co oczywiście ma swój urok, ale nie każdemu się podoba. Mnie osobiście zupełnie się to nie podoba, ale kiedyś chodziłam z takim właśnie blondynem, bo był cudownym, zabawnym i inteligentnym człowiekiem! :D

Gość Gio
Haha, dziewczynko ile masz lat? Chcesz pół Polski przejechać żeby spotkać inną kobietę? Nie, w takie zabawy się nie bawię. Możemy wstawić tutaj swoje zdjęcia jak chcesz. Chociaż tutaj mało facetów zagląda.

Gość jineka.
W moim otoczeniu ostatnio dwoch facet odeszlo od zon - brunetek do kobiet - blondynek. Moze to zbieg okolicznosci, a moze jednak facetow bardzie pociagaja blondynki. Bo to ze w krajach basenu morza srodziemnego faceci ubostwiaja blondynki jest oczywiste.

Gość ghgdxfeyuuuuuuuuuuuuui
no niestety mojemu mężowi podobają się ostre brunetki a ma niską piegowatą blondynkę. Ja mam na odwrót,podobają mi się średniego wzrostu czarnoocy bruneci,a mam b.wysokiego blondyna z jasno niebieskimi oczami. wniosek jeden-chodzi o osobowość człowieka i jego piękno wewnętrzne:)

Gość szczera_aż_do_bólu
a mi podobają się bardzo jasne blond włosy o perłowym odcieniu,są takie śliczne i unikatowe,pięknie lśnią na słońcu, i na pewno nie będę obrażać jasnych blondynek,wyzywając je od świń,bo mieć takie włosy to zaleta,a to,ze faceci rzekomo wolą brunetki,to dlatego,że wolą mieć pospolity towar dla mnie czarnule są nijakie,pospolite i tanie

Gość Pstry Borsuk
nie, wolę brunetki