Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrystynaRadomsko

Okoliczności zmieniły mnie w sukę....

Polecane posty

idiotka liczy na to, że nikt się nie kapnie:D

Gość KrystynaRadomsko
Nie.Nie dodał...Powiedzial tylko ze po 30. Nie wiem o co tak naprawde chodzi... moze nie bedziemy zyc szczesliwie,a moze jednak:) Kto wie..Wszyscy zakładaja ze nie.. Może to brak szacunku albo akt desperacji ale chce miec juz dziecko.. Co do moich małych zarobkow nie sadze... i nie musze pracowac u tesciowej...bez przesady

Gość KrystynaRadomsko
Bo się nikt nie kapnie...i tyle

nie chcesz mieć jego dziecka chcesz mieć jego kasę nie uderzaj teraz w inne tony bo nikt się na to nie nabierze

Gość frant
chcesz z dzieciaka zrobić sposób na utrzymanie - ma być niczym zolota karta kredytowa . wierz mi , to nie jest dobry pomys - lepiej porozmawiaj z chlopakiem - a jeśli nie jest wam razem po drodze - lepiej sie rozejśc niz niszczyć sobie życie .

Gość Meleńka 88
Mam nadzieje ze Twoj Facet to przeczyta !!!!! Brak słów ...

znam takie malzenswo.... tzn. juz nim nie sa.... byli jakis rok, moze odrobine dluzej... on ja zobaczyl na przystanku, w sniezycy, ze zlamana noga i dzieciatkiem na rekach... postanowil sie zlitowac i podwiezc te biedactwa... Ona postanowila, ze to dobra partia na tate dla corki... wiec zaciagnela go pod oltarz za sprawa dzieciaka w brzuszku, na pierwsza rocznice slubu dostala od niego wibrator, zeby sie nie puszczala bo on spac z nia nie bedzie bo jej nie kocha i jest brzydka, a na pytanie "to po cos za mnie wyszedl" odpowiedzial " z litosci idiotko".......

Gość frant
no to nie wiem kto w tym wypadku by wieszkym idiotą ....

i moze to niezbyt adekwatne do twojego przypadku, ale ma duzo wspolnego.... tez uwazala ze dziecko wszystko zalatwi i sie przeliczyla. Nie musisz teraz pisac o wielkiej milosci i niemozebnie wielkiej sile instynktu maciezynskiego... Nie jestesmy bezmuzgami!! Umiemy czytac i rozumiec. Swoje juz napisalas...

frant... nie rozpatrywala bym tego w kwestii wiekszosci pozsiadanej glupoty... bo i nie ma po co!! Fakt pozostaje faktem.... lapanie na dzieci w 99% przypadkow konczy sie na niczym... A jak facet zostaje, to znaczy ze jest glupi i nie warto na takiego tracic czas!

Gość KrystynaRadomsko
Nie uwazam ze dziecko wszystko załatwi..Jesli nie ma milosci to dupa. miedzy nami jest miłosc juz 3 lata no moze 2 bo od razu nie ma milosci tak dziecko bedzie moja zlota karta i zabezpieczneiem ale chyba nie po prostu przyspieszy niektore sprawy

takie kretynki w ogóle nie powinny mieć dzieci jak będzie dziewczynka nazwij ją Visa

Gość KrystynaRadomsko
nie sadze.Nazwe ja justyna po mamie.. a jestes taka madra hmm to ciekawe czy masz dom rodzine dobra prace.. czy siedzisz tu z powodu samotnosci...i braku przyjacioł:)

...ze boje sie ze np po 7 latach nagle on powie siema!!! Po kiliku latach nawet majac dziecko tez Ci to moze powiedziec,zresztą to ,że zajdziesz w ciąze nie daje Ci 100 % pewnosci ,że sie z Tobą ozeni,wielu ludzi zyje bez ślubu mimo,że mają dziecko.Pamiętaj równiez,że mozecie podpisac intercyze a wtedy w razie rozstanie zostana Ci tylko alimenty na dziecko.

:D:D:D a co to ma do rzeczy? próbujesz się bronić przez atak ?:D ucz się ucz bo niedługo mogą cię zagryźć :) czego- ze względu na to co chcesz zrobić- ci życzę bo na nic innego nie zasługujesz

Gość KrystynaRadomsko
Oj bez przesady:) Zaraz wszystkie najgorsze rzeczy:) Jeszcze nie napisaliscie ze mnie zostawi:) aaa to juz tez bylo Po prostu przyspieszy sie decyzje o zareczynach bo wychodzic za maz tez na razie nie chce:)

Gość KrystynaRadomsko
nie musze sie uczyc smie twierdzic ze lepiej wyjde niź wiekszos uczciwych osob. do tej pory taka byłam i co mam nic:]

no,ale przeciez sie kochacie,wiec po co sprawy przyspieszac?normalnie z nim pogadaj,ze ci instynkt obudzil i chcialabys miec dzidziusia,nie musisz go oszukiwac

Gość KrystynaRadomsko
ale on jeszcze nie bedzie chcial

a ty naprawde chcesz?bo dziecko to wcale nie taki lekki chleb...nie rozumiem po co przyspieszac pewne sprawy.nacieszcie sie soba.jak ma cie zostawic,to nawet po slubie to zrobi.zreszta w dzisiejszych czasach intercyza jest na porzadku dziennym,wiec wcale sie nie ustawisz

Gość sędzia dreeeed
kochana czyń to co ci serce dyktuje, faceci robią to od dawien dawna bez żadnych sentymentów. Jak myślisz dlaczego porzucają dzieci, rodziny dla nowych kobietek? I robią to bez żadnych skrupułów. Rób i ty i nie daj się zwieść że to nie w porządku, wszystko jest w porządku ja ci to mówię. Świat już dawno robi nas w wała i wmawia nam pierdoły tego typu co wyżej. Myśl i kieruj się kalkulacją a bezgranicznie kochaj dziecko i wszelkimi sposobami walcz o jego lepszy byt.

taaa,niech zrobi wpadke kontrolowana,facet jej wyskoczy z intercyza i bedzie dopiero uwalona po kolana-z dzieckiem i rozdzielnoscia majatkowa.jak ktos jest biedny,to ma gowno do powiedzenia niestety

Gość KrystynaRadomsko
nie no intercyza nie wchodzi w gre.Oni wiedza ze ja go kocham i on tez mnie kocha ale nie wiem na czym stoje...i mimo tego ze mowi ze chce ze mna stworzyc cieply dom...to sa to slowa a do czynow jeszcze dluga droga.nie chce zmarnowac swoich najlepszych lat...Jestem ładna,ale ładnosc kiedys przemija a jak zbiegiem czas mnie zostawi to nic nie bede miec..

Gość KrystynaRadomsko
sedzia dreed ale taka jest prawda kazdy patrzy tylkoaby on mial dobrze.... Ja cale zycie przejmowalam sie innymi,robilam aby inni mieli dobrze...zawsze tak bylo...ale pora pomyslec o sobie.

milosc nie ma nic do intercyzy.ty jestes biedna,a oni maja kase,wiec jak im sie zachce intercyzy,to i tak zrobia,a jak ci sie nie spodoba,to fora ze dwora.probujac wpasc popelnisz blad.

Gość sędzia dreeeed
gówno prawda. Jeśli ktoś jest głupi to ma gówno do powiedzenia, mądry człowiek, myślący samodzielnie zawsze sobie poradzi, w każdej sytuacji. Wiem co mówię. Chcesz mieć z nim dziecko to zabieraj się do rzeczy i nie słuchaj tych przygłupów co tutaj skrzeczą jak potłuczeni po trzech lufach. Swiatem nie rządzi kasa tylko przebiegłość. Bądz przebiegła i nie wstydz się tego, jesteś dzieckiem tego świata, który taki jest od początku. Jestem myślami z Tobą autorko i mocno trzymam kciuka za powodzenie misji :)

a poza tym to sa rzeczy jego starych,on bedzie zwyklym prawnikiem,wiec nadal nie rozumiem po co przyspieszac slub?

Gość KrystynaRadomsko
nie podpisze intercyzy.teściowi mnie kochaja...a nie wiedza ze jestem biedna.Poniewaz mysla ze jestem dobra partia.Kobieta z wyksztalceniem,zawsze dobrze ubrana,znajaca 3 jezyki:]No prosze was:)tylko ze nie wiedza ze ciuchy pozyczone:)hehe i ze perfumy jedne stoja w szafce:]

Gość KrystynaRadomsko
Dzieki,ale wiem ze to nie jest dobre.Zdaje sobie z tego sprawe,ale uwazam ze trzeba byc przebiegła w dzisiejszych czasach,bo tak sie nic nie ma

:D kochają cię za kłamstwa pomyśl jak cię pokochają biedną, zaciążoną i wyrachowaną to będzie wielka miłość :D