Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiu b,

Problem z narzeczoną

Polecane posty

Gość ulkaaaa*
A ja myślę, że Ty doskonale wiesz Grzesiu, ze tamtej dziewczynie się podobasz:-) Oczywiście nie masz zamiaru zdradzić i tego nie zrobisz. Kręci Cię sam fakt...znałam kogoś takiego. Twoja dziewczyna to podświadomie wyczuwa po prostu.

Gość narzeczona grzesia
Grzesiu ty pieprzona łajzo, jak chcesz się żalić na forume to napisz wszystko, napisz, jak lizałeś jej suty a nie pierdol głupot, że tylko sączyła drina!!! I nie musisz mi nic pokazywać, dziś wieczorem się nie widzimy bo idę na disco z kumplem ze szkoły, nie przejmuj się, wrócę o czwartej :classic_cool:

Gość powinna sie gniewac
Wlasnie ulkaaa, zazdrosc nigdy nie bierze sie z niczego. Albo nadszarpnoles jej zaufania albo ona wyczuwa ze jej sie spodobales. A Ciebie to poprostu kreci i Grzesiu zastanow sie czy zamiast slowa lubiany nie bardziej pasowaloby po PORZADANY

Gość laskapodpaska
no i jak tam, biedny misiu, dotarło do ciebie, o co chodziło narzeczonej?

Gość Mmama grzesia
Moi drodzy, uważnie obserwuję wraz z Grzesiuniem wątek, niestety on wyszedł się kąpać, przez najbliższe pół godziny popiszę za niego :)

Nie wiesz za co sie focha Twoja kobieta? A za to ze masz gleboko w DUPIE jej zdanie i jej odczucia. Mowila Ci ze nie podoba jej sie przyjazn damsko-meska, podzielila sie z Toba obserwacja ze ta znajoma do Ciebie zarywa.To Ty z grubej rury :zostales z nia wlasnie sam na sam do rana przy alkoholu. Takie noce zwierzen organizowac to wypada jak sie jest przyjaciolmi a nie znajomymi. Gdybys dostal nawet same opinie przychylne Tobie i pokazal narzeczonej ten temat- na jej miejscu wysmialabym Cie i zastanowila czy jestes juz na tyle dorosly by wychodzic za Ciebie.

Gość ulkaaaa*
Grzesiu TY się zastanow nad tym co naprawdę czujesz. I nie tak jak bys to napisał na forum, tylko tak naprawdę. Masz pewnie ładna dziewczynę, można się nią pochwalić przed kumplami. Ale procz niej są tez inne kobiety...czasem ładniejsze, czasem ciekawsze... A Ty już nie chcesz nic zmieniać, ale musisz czuć adrenalinkę pożądania... A hazardzistą przypadkiem nie jesteś...?

Gość robespierrka
Marzycielko, czytaj uważniej. On napisał, że wie o co ona się obraziła.

Gość ja wiem ja wiemmmm 88t5
nie tak źle i tak niedobrze. tutaj nie jest problem mówienia/niemówienia tylko robienia/nierobienia. tak sie nie robi. trzeba jak krowie na rowie:D a dziewczynie radzę przełożyć slub o conajmniej rok i zobaczyc czy dupek sie zmieni jesli sie nie zainteresuje tym kim trzeba i nie przestanie sie głupio podbudowywac to nara

Gość carmin
"Gdybys dostal nawet same opinie przychylne Tobie i pokazal narzeczonej ten temat- na jej miejscu wysmialabym Cie i zastanowila czy jestes juz na tyle dorosly by wychodzic za Ciebie." racja, tez tak uwazam

Gość ja wiem ja wiemmmm 88t5
wiedzieć może wie ale nie rozumie i uważa to za "focha" i głupote

Gość carmin
Pani Mamo Grzesia, a pani jak uwaza?

Gość robespierrka
Odkąd to w pracy nie można kawy wypić z kolegą/koleżanką i na wyjeździe nie można pogadać do nocy? Ludzie, opanujcie się. Jeśli ktoś ma zasady i kocha kogoś, to żadna kawa w pracy czy rozmowa na pracowniczym wyjeździe niczego nie zmieni w związku. A rozmowa nie jest żadnym wykroczeniem przeciwko drugiej osobie.

Oczywiscie ze rozmowa nie jest wykroczeniem przeciwko drugiej osobie w zwiazku.Ale oprocz samej rozmowy trzeba tez wziasc pod uwage okolicznosci w jakiej przebiega i co wypada a co juz nie.

Gość robespierrka
Czyli w knajpie na wyjeździe mógłby z koleżanką gadać do nocy? Czy mógłby z nią rozmawiać wyłącznie w towarzystwie innych - świadków? i tylko do godz. 22?

No chyba nie jest trudno okreslic co mozna a co juz partnerce/partnerowi w zwiazku nie bedzie sie podobalo jesli sie jest z ta druga osoba na tyle dlugo by planowac w bliskiej przyszlosci slub.

Gość byc moze'.
Skoro to nic nie znaczylo i nie patrzysz na ta kolezanke inaczej niz na kolezanke wlasnie,to po co mowiles o tym dziewczynie??dla ciebie nie ma to znaczenia ale kobieta odbiera inaczej taka sytuacje,trza bylo nie mowic-zupelnie bez sensu postapiles

Gość piczkaxxxxxxxx
REASUMUJĄC PO PIERWSZE dziewczyna grzesia i szanowny grzes ustalili sobie zasady ona nie gada z facetami , nioe spotyka sie z nimi sAM NA SAM wiec tego smaefo wymaga od grzesia , proste logiczne (a to ze wy pozwalacie swoim na to czy na tamto to juz nie w tym temacie , skoro macie inne zasady to nie piszcie mu zeby ja rzucil bo nie moze nawet spojrzec na kobiete itd. ) po drugie grzesiu kochany ewidentnie próbujesz podbudowac własne ego wrecz chwalac sie swojej dziewczynie ze kolezanka z pracy wypila z toba kawe powiedziala ci ze jestes taki czy taki itp itd bardzo dobrze zrobiles ze jej powiedziałes za to mozna cie pochwalic ale zganic za to ze tak jak inni pisali przedkładasz dobro kolezanki nad dobro waszego zwiazku no , coz TY mozesz nie uwazac ze to cos zlego ale twoja dziewczyna tak uwaza wiec moze powinienes uszanowac jej uczucia? po takich zwirzeniach faceta ze koledzy z pracy swataja go z ta kolezanka i innych tekstach twoja laska ma prawo poczuc sie zagrożona i zrozum to a wy przeginacie troche piszac ze ona go w klatce trzyma skoro dla dziewczyny ciagle picie kawki z ta panna jkest przegieciem to nie dziw sie ze wspólne nocne rozmowy tym bardziej nie sa na miejscu i dziewczyna przez to mogla sie poczuc urazona nie brałes w tym momencie pod uwage co ona sobie pomysli i powinna sie na ciebie gniewac i nie wazne czy to tydzien czy miesiac chodzi o to zeby do ciebie dotarło ze nie powinienes jej ranic w ten sposób i schowac swa uprzejmosc do kieszeni troche chaotycznie ale moze sie bedzie dalo przeczytac :classic_cool:

Gość callendarioooooop
ale gdzie on napisal, ze ustalili miedzy soba, ze ona nie gada z facetami a on z kobietami??Gdzie to jest napisane??

Gość piczkaxxxxxxxx
pisAL O TYM ZE ona nie ma kolegow , mam ci zacytowac ? jesli nie czytasz uwaznie to sie nie wypowiadaj

Gość callendarioooooop
no pisal, ze ona nie ma kolegow ale nie napisal, ze cos ustalali miedzy soba. Nie posiadanie kolegow a ustalanie z partnerem, ze nie spotykamy sie z osobnikami plci przeciwnej to chyba dwie sprawy, nie sadzisz??

Gość callendarioooooop
poza tym heh piczka on nigdzie nie napisal, ze spotyka sie z nia ciagle na kawe. Dopowiedzialas sobie fakty dziecko

Gość piczkaxxxxxxxx
druga strona , czwarta wypowiedz przeczytaj sobie uwaznie , czytacie po łebkach co drugie słowo a potem sie dziwic ze takie rady

Gość piczkaxxxxxxxx
jezu czytaj uwaznie a nie potem ci bede szukac i cytowac, chyba sobie kpisz😭

Powiem Ci grzesiu, że jesteś beznadziejny. Masz narzeczoną z konkretnymi zasadami. Ze swiecą szukać. Może powinna się zaprzyjaźnić z facetem, który będzie leciał na nią, zebyś odczuł o co chodzi. Bo narazie strugasz idiotę. Dobrze ktos napisał: podbudowywujesz się tą swoją koleżaneczką i tyle. Prawdziwy chłop powiedziałby dobranoc. Prawdziwy chłop stawia granice, a nie balansuje. Żeby tamta jasno wiedziała. To jest bycie prawdziwym mężczyzną. I takiemu mozna zaufać.

Gość callendariooooooop
no czytam i nigdzie nie widze, ze jest napisane "ustalalismy ze nie spotykamy sie z osobnikami plci przeciwnej" nie dopowiadaj sobie dziewczynko czegos czego nie ma

Gość callendariooooooop
bylo pytanie czy narzeczona ma kolegow - nie nie ma. jednynie jak spotykamy sie z moimi kumplami lub facetami jej kolezanek to rozmawia z chlopakami, a tak jej towarzystwo tworzy jedynie plec zenska, stad narzeczona twioerdi ze nie moge rozmawiac z inna dziewczyna jezeli jestesmy sami i jest alkohol bo mysli stereotypami ze facet zdradzi jego narzeczona twierdzi, ze on nie moze rozmawiac z innymi kobietami, ale on sie nie zdeklarowal, ze nie bedzie tego robil. Czytanie ze zrozumieniem sie klania:o

Gość powiem Ci tak
"narzeczona twierdzila ze ona mnie podrywa (bo np czesto ze mna rozmawiala, czy czasem w zartach dotknela ramienia). ja twierdze ze to byly zwykle gesty kolezenskie, zwlaszcza ze kolezanka ma faceta od ilus tam lat. " -> Uwierz mi - możesz odbierać taki gest zupełnie inaczej niż Twoja dziewczyna. Gdy kobieta kokietuje subtelnie mężczyznę i wysyła mu drobne sygnały zainteresowania, on to odbiera jako sympatię i koleżeństwo. Kobieta potrafi bezbłędnie wyczuć zagrożenie ze strony drugiej kobiety - pisałeś na początku, że Twoja dziewczyna za nią nie przepada, masz odpowiedź na pytanie, dlaczego tak jest.