Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 derviiiiinii

prostowanie keratynowe -global keratin

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
bylam na keratynowym prostowaniu wlosow w Black Pearl w Krakowie i zamiast burzy lokow mam proste wlosy, w koncu :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 allinna
Ja zabieg robi艂am jakie艣 dwa tygodnie temu i wlosy s膮 w duzo lepszej kondycji. Zawsze mialam z nimi problem bo strasznie sie puszyly a teraz uk艂adaj膮 si臋 艣wietnie. Je艣li kto艣 jest z Krakowa to polecam salon Black Pearl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania2012
Mam 艣wietne w艂osy po tym zabiegu, po prostu nie mog臋 w to uwierzy膰 . Widzia艂am u przyjaci贸艂ki, 偶e wygl膮daj膮 艂adnie ale nie zdawa艂am sobie sprawy, 偶e a偶 taka jest r贸偶nica w uk艂adaniu 1,2 i u艂o偶one 1,2 i wysuszone a mam mega du偶o w艂os贸w uk艂adanie w艂os贸w to dla mnie zmora a teraz? rewelacja polecam super my robi艂y艣my w Poznaniu w salonie magia przy ryneczku mog臋 przes艂a膰 zdj臋cia przed i po na priva

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monaaaaaaaa
Witam. Wi臋kszo艣膰 os贸b wypowiadaj膮cych si臋 na temat zabiegu nie ma zielonego poj臋cia o co chodzi i co znaczy problem codziennego puszenia si臋 w艂os贸w i nawet po prostowaniu jak wyjdziemy na dw贸r, gdzie panuje delikatna wilgo膰 robi nam si臋 fryzura z lat 70. Mam wyprostowane w艂osy keratyn膮 po raz 3(nano keratin potem dwukrotnie cocochoco). Pierwszy raz u fryzjera, dwa kolejne wykonane w domu z pomoc膮 drugiej osoby zam贸wione na allegro. Najlepszy efekt zabiegu trwa do 5 mies, natomiast do roku i tak nie zrobi si臋 takie siano jak przed zabiegiem. Z biegiem czasu, czyli wyp艂ukiwaniem keratyny mog膮 pojawi膰 si臋 pojedyncze fale, ale lepiej wyprostowa膰 jeden kosmyk ni偶 dzie艅 w dzie艅 wszystkie w艂osy. Mi艂o艣nicy lok贸w nie powinni zabiera膰 tu g艂osu - lubi膮 niech nosz膮. Oceniamy tu prostowanie. Cena? Hmm... Zale偶y, je偶eli co dwa dni mam traci膰 wiele czasu na uk艂adanie niesfornych w艂os贸w, a po wyj艣ciu z domu dostawa膰 sza艂u, 偶e znowu mam siano to te 200z艂 za keratyn臋 jest na prawd臋 niewielk膮 sum膮 za tak膮 wygod臋 i pi臋kny wygl膮d w艂os贸w. Moja opinia jest bardzo pozytywna. W艂osy te偶 mi wypada艂y gar艣ciami z braku cynku... Lekarz mi wypisa艂 cynk na recept臋 i nic nie wypada, jak to wcze艣niej kto艣 opisywa艂. Czynnik贸w powoduj膮cych wypadanie w艂os贸w jest wiele, ale najpierw trzeba mie膰 jak膮kolwiek wiedz臋 偶eby m贸c co艣 sensownego powiedzie膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabriela234
Ja zabieg robi艂am miesi膮c temu i efekty s膮 rewelacyjne, w艂osy ju偶 tak si臋 nie pusza i nie musz臋 po艣wi臋ca膰 im az tyle czasu co wczesniej polecam wszystkim. Te偶 robi艂am go w Black Pearl w Krakowie jak kolezanka pare post贸w wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adaa578
Moje wlosy sa strasznie ciezkie do ulozenia, pusza sie. Dwa tygodnie temu bylam na keratynowym prostowaniu w艂os贸w w Black Pearl w Krakowie. Ciesze sie, ze sie na to zdecydowalam, wlosy sa proste, wygladzone i blyszczace :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zadowolona z keratynowego prostowania wlos贸w w Black Pearl w Krakowie. Moje wlosy przed prostowaniem troche sie krecily i bardzo szybko puszyly przy nawet niewielkiej wilgoci. Denerwowalo mnie to, bo chcialam wygladac ladnie, a nad wlosami ani troche nie panowalam... Teraz jest wpaniale ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez bylam na prostowaniu keratynowym w Black Pearl i moge polecic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej zna ktos jakis dobry salon w Gdansku? mam zamiar isc do diamond ale nie widze o nim za duzo opinii na forach..wiec sie waham.. robila kotoras prostowanie encanto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 van tibolli
Wszystkie te opinie to chyba salony pisz膮 w ramach reklamy, z tego co wiem to wszystkie marki wymienione powy偶ej to podrobiony produkt gk hair- global keratin . JESLI KTO艢 JEST ZAINTERESOWANY DLACZEKO TO PISZE NIECH WPISZE VAN TIBOLLI GLOBAL KERATIN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli szukacie profesjonalnego kosmetyku do keratynowego prostowania w艂os贸w to Alfaparf ma 艣wietny i w miar臋 dobry cenowo produkt http://uradka.pl/item/brazilian-keratin.html polecam starcza nawet do 10x no w domu mo偶e przy do艣膰 mocnym u偶yciu na 5x.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja robi艂am par臋 dni temu w Krakowie na os.Niepodleg艂o艣ci i zap艂aci艂am 150z艂, w艂osy mam do ramion. Zakupi艂am Encanto na allegro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej

Udost臋pnij ten post

Jestem tydzie艅 po keratynowym prostowaniu w艂os贸w. Dodam, 偶e wcze艣niej mia艂am koszmarnie zniszczone rozja艣nianiem w艂osy, a w艂a艣ciwie jakie艣 sm臋tnie stercz膮c膮, pusz膮c膮 si臋 szop臋. Wstyd by艂o si臋 ludziom pokaza膰. Po zabiegu w艂osy s膮 jak nowe, nie mog艂am uwierzy膰 w efekt. L艣ni膮ce, mi臋kkie, g艂adkie. Lata nie mia艂am takich pi臋knych w艂os贸w. Na pewno powt贸rz臋 zabieg! Prostowanie robi艂am metod膮 Inoar w salonie fryzjerskim w Warszawie. Koszt 299 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peti2988
Ja od dawna wykonuj臋 taki zabieg preparatem Encanto Do Brasil - moim zdaniem najlepszy, efekt utrzymuje si臋 najd艂u偶ej! Je偶eli kt贸ra艣 by艂aby zainteresowana, ch臋tnie wykonam (na terenie 艁odzi i Warszawy) cena 180-220z艂 z dojazdem do klienta. Nr tel. 602719290 Zapraszam dziewczynki :)

Udost臋pnij ten post

Super sprawa, u mnie w艂osy pi臋膰 miesi臋cy wygl膮da艂y super. Teraz znowu planuj膮 si臋 wybra膰 do mojego stylisty Mateusza z salonu Gnatyshyn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia_krzesz
W Gorzowie Wielkopolskim Tylko CLAIRE na Chrobrego 14-15 :) W艂osy proste, nie pusz膮ce si臋, l艣ni膮ce i lej膮ce. Polecam zabieg ka偶demu kto ma problem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamojka
Mnie szkoda kasy na takie prostowanie, kt贸re nie utrzyma si臋 wbrew pozorom d艂ugo. Moja prostownica Babyliss, kt贸r膮 kupi艂am w Media Expert, 艣wietnie nawil偶a w艂osy podczas prostowania i nadaje im po艂ysk. Prostowanie nie zajmuje du偶o czasu bo za pierwszym poci膮gni臋ciem prostuje a o to w艂a艣nie mi chodzi艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej :) jestem r贸wnie偶 po zabiegu i przed chwil膮 po raz pierwszy umy艂am w艂osy (trzyma艂am keratyn臋 6 dni na g艂owie, bo nie mia艂am potrzeby nigdzie wychodzi膰 z domu). Jednak nie wiem czemu s膮 one znowu puszyste, cho膰 nie kr臋cone tak jak przed. Nie wiem dlaczego. Czy kt贸ra艣 z Was dziewczyny wie, co mo偶e by膰 przyczyn膮 puszenia si臋 moich w艂os贸w? Wyda艂am na zabieg 370 PLN... szkoda kasy, je偶eli nie ma efektu... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ktos moze polecic salon w krakowie ktory wykonuje ten zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WiolaWiola
Nie jest to tani zabieg dla tego warto zrobi膰 go w profesjonalnym salonie, gdzie pracuj膮 styli艣ci, a nie rzemie艣lnicy ucz膮cy si臋. Polecam salon Gnatyshyn na Warszawskim Ursynowie. Cena zabiegu kszta艂tuje si臋 pomi臋dzy 300 a 600 z艂, ale naprawd臋 warto. U mnie przez pi臋膰 miesi臋cy efekt by艂 艣wietny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja robi臋 keratynowe prostowanie w艂os贸w w salonie In Harmony. Nie mam zastrze偶e艅, wszystko super. W艂osy si臋 nie pusz膮, s膮 g艂adkie - tak jak chcia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pr贸bowa艂am ju偶 prostowania keratynowego w r贸偶nych miejscach i raz by艂am mniej zadowolona, raz bardziej, ale w sumie nigdy tak do ko艅ca. Teraz zrobi艂am sobie zabieg Amazon keratin i jest o wiele lepiej. Przede wszystkim moje w艂osy maja lekk膮 fal臋 i wcze艣niej prostowa艂am g艂ownie ze wzgl臋du na puszenie si臋 w艂os贸w. A teraz wyeliminowa艂am puszenie ale zachowa艂am przy tym moje lekko falowane w艂osy. Keratyna by艂a czekoladowa - boski zapach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zna kto艣 jaki艣 salon fryzjerski w Kra艣niku? (Woj.lubelskie) gdzie mo偶na wykonuj膮 taki zabiag keratynowego prostowania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oo nie s艂ysza艂am o tym. Mam prostownice philips z electro.pl i w sumie sprawdza mi si臋, w艂osy fajnie prostuje pozostawiaj膮c je g艂adkie i mi艂e w dotyku. ;)

Udost臋pnij ten post