Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asieńka90

Mam 20 lat i czuję się jak stara panna

Polecane posty

Za chwilę wyjde z siebie i stane obok. Najpierw Kapselko zaczął pieprzyć o starszych teraz ty. Mnie nie interesują starsze. Ta twoja miała 21 i tyle mi pasuje. Żadna 30-stka One szukają starszych i ustawionych bo własnie takich lubią i trudno je winić bo po 30-stce to maja nóz na gardle jeśli chodzi o mieć czy nie mieć dziecka. Skąd ta durna koncepcja, że skoro nie mam młodszej w pobliżu to napewno jakaś starsza amatorka prawiczków kreci się w pobliżu? Starsze kobiety mnie nie interesują.

Darker-- wiesz nie mówię abyś musial taką koncepcję mieć.Podałem tylko przykład.Więc na co czekasz? nie chcesz wychodzić i co pieczone gołąbki same spadną do twojego domciu? <stopka></stopka>

"A czy mi możesz zagwarantować,ze poznasz starszą i nie ożenisz sie z nią?" Ja wiem, że jak się kobiety starzeja to ich wymagania lecą na łeb na szyję ale ja nie mam ochoty być ich kołem ratunkowym. Było trzeba nie wybrzydzać za młodu to nie były by stare i samotne. Niech zdychają w samotności. Wali mnie los lafiryndy co się obudziła z ręką w nocniku a dla której wszyscy byli za kiepscy.

Tylko przez taka formę jak np. kafeteria masz szansę poznać.Innego wyjścia nie masz. <stopka></stopka>

A gdzie mam wychodzić? Kluby i dyskoteki? Nienawidzę. Zaczepiać na ulicy? Niepotrafię. W internecie? Za nic. Mam to w dupie, już zdziczałem - lepiej mi samemu. Kobiety nie raz zdrowo mnie walnęły. Niech się rżną z innymi a ode mnie niech sie odpierdolą ze swoimi zalami i dobrymi radami. I tak miałem za duzo cierpliwości na nie.

Darker-- uwazasz ,ze jak ma po 30-stce jest stara!!!A co powiesz na małżeństwo on ma teraz 27 lat ona 34 lat i są szczęśliwym małżeństwem od 5 lat.I kasa nie była czynnikiem warunkującym tylko jej uroda. <stopka></stopka>

Darker-- wylewanie zlości nic ci nie da,szarpiesz sie jak zwierzę we wnykach. <stopka></stopka>

Darker-- cierpliwość i wzajemne kompromisy zaczynają sie w małżeństwie.Czyli nawet w prologu nie jestes:):P <stopka></stopka>

Ile razy mam jescze napisać, że nawet na randce nie byłem abysś przestał wspominać o małżeństwie?

Darker-- nie denerwuj się chcę cię zaaktywizować. <stopka></stopka>

Darker jak masz taki upór to powiem ci,że powinieneś znależć kogoś. <stopka></stopka>

Spróbuj od nowego tygodnia tutaj i tak łatwo sie nie zniechęcaj <stopka></stopka>

Gość rozmowy na poziomie
:classic_cool:

Nie zamierzam nikogo sobie szukać. Mi już upokorzeń wystarczy.

Bywaj na mnie czas i mówię ci głowa do góry.Lepiej ci powiem do góry uszy a duupa sama sie ruszy.:P:D ---------DOBRANOC-------przepraszam za niemile zachowanie moje okresami ) stanowczy lecz krótki uścisk dłoni <stopka></stopka>