Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka^^

żóty śluz a ciąża

Polecane posty

Gość ale wy puste jestescie
"okres moze troche sie zponic ale do tygodnia tylko" polecam najpierw wizyte u pana gonekologa a potem seks.bo jak by nie patrzec - to jest zajecie dla doroslych a nie dla gimnazjum :o

Gość lilie_wodne
kaka kiedy robisz test, czy czekasz do terminu@?

Gość kaka^^
ehh .. nie jestesmy słitasnymi panienkami ... no sorry a jak komus nasze pisanie przeszkadza to jego sprawa a Ty zamiast pieprzyc cos bezsensu to albo doradz albo sie nie odzywaj bo na biologii wszystkiego nie ucza

wiesz - wlasnie w tym problem ze pusta jestes ty.i nikt ci tego nie odbierze hehe,mimo wszystko zycze wam aby to nie byla zadna ciaza bo szkoda dzieci dla takich matek kretynek.

Gość lilie_wodne
to ze ona ma 19 lat to co z tego a ty madralinska ile masz skoro tak się tu odwaznie udzielasz?

no to doradzilam wam jak sie liczy dlugosc cyklu,moze cos zalapiecie z tego.powodzenia.

Gość lilie_wodne
znam zycie to jestes jakims chłopaczkiem co nie ma co z czasem robic i podszywa sie pod kobiety, ale i tak nikt tego nie sprawdzi, moze bys coś lepiej madrego napisała, jeseli sie myle to przepraszam, ale nie masz prawa nas oceniać

lilie - ty jestes nawet glupsza od tej drugiej.ja chociaz wiek usprawiedliwia,a ty chyba troche starsza a i tak dno.

Gość kaka^^
jakbys czytał uwaznie to nie jestem w gimazjum a z tym 29 dniem to było na przykładzie cyklu 28 dniowego baranie czytac sie nie umie to tak jest .. przecież pisałyśmy ze jak cykl trwa 28 dni to 29 kiedy sie dostaje następny okres jest 1 następnego cyklu a ja czekam do terminu :)

Gość lilie_wodne
wiesz kaka my to sie chyba na jakąs inna strone pprywatna musimy zalogowac bo nie mam zamiaru sie wkurzac na tego typu ludz jak ta laska

Gość lilie_wodne
podalabym ci gg albo adres email

Gość kaka^^
odwali sie ^^ zreszta nie wie jak to jest gdy moze byc sie w ciazy której sie nie planowało .. dla mnie to bardzo zdecydowanie za wczesnie ... mam nadzieje ze

Gość lilie_wodne
ajak mslisz bHCG jakbym we wtorek zrobila by wyszło?

Gość lilie_wodne
ja ci powiem tak, kiedys mialam ciaze urojona ale nie bylo tak ekstremalnie jak tym razem bylam wtedy 1 dzien po okresie czyli chyba 7 dc i nie bylo takiego stosunku jak tym razem.

Gość kaka^^
ze wszystko sie dobrze skonczy :) mysle ze mogłoby wyjsc .. :)

Gość lilie_wodne
chcesz miala? podam ci to moze jaki inny kontakt bysmy miala np gg

Nie wiem która z was pisała o tym śluzie, ale jesli brzydko pachnie to moze byc infekcja także polecam ginekologa. Ból piersi i brzucha to norma przed okresem

Gość lilie_wodne
weorek to bedzie juz 26 dc

Gość lilie_wodne
tymotka ja te bole mialam juz praktycznie jak mi sie okres skonczyl teraz sie nasilaja ale sa codziennie

Gość kaka^^
Tymotka mogłabyś coś wiecej o tym sluzie napisac ?

Gość lilie_wodne
mnie to chyba najbardziej przeraza to zaciemnienie miejsca intymnego chociaz nie wiem jak bylo do tej pory az tak sie nie obserwowalam wczesniej, boje sie ze to moze byc sygnalem ciazy

Gość lilie_wodne
tymotka ajak u ciebie jest z sluzem jestes jakas bardziej wilgotna przed okresem ok tygodnia?

Płodny śluz jest rozciągliwy, jak białko jajka kurzego- wtedy można zajść. W ciąży z tego co słyszałam jest mlecznobiały i jest go dużo, na początku jest to raczej nie zauważalne. Jeśli twój śluz jest żółty i brzydko pachnie to najpewniej jest to infekcja lub grzybica, ięc musisz iść do gina bo bez leczenia się nie obejdzie. Swędzi cie tam? Piecze?

Gość kaka^^
26030875 mój nr gg tylko ze na laptopie nie mam zainstalowane ;) ale napisz to jak bd na kompie to odpisze i jak bd wiedziec czy masz ciaze czy nie to tez napisz

Gość lilie_wodne
ona ma sluz zółty a mnie piecze i pali jakby i wogóle jakos takie zaczerwienienie jak dobrze rozchyle, kurde głupio mi o tym pisac, ale nie mam sie komu zwierzyc

U mnie sytuacja jest inna bo ja się staram o dzidzię :) i ciorę wiesiołek żeby zwiększyć ilość i jakość śluzu. Ali przed okresem zawsz mam biały, gęsty śluz. Nie za dużo ale jest- taki śluz jest niepłodny. Tak dzień -2 przed okresem ja mam suszę ale sporo kobiet ma śluz cały czas

Gość lilie_wodne
dzieki ja ci napewno napisze nawet jak co to na kafie sie odezwe, a chociaz imie moge wiedziec?

Gość kaka^^
własnie mnie nie swedzi ani piecze .. przedtem białam śluz taki lepki biał zwijajacy sie <podobno jak na dni nieplodne> no a teraz mam taki żólty .. a mogłam sie tej infekcji od partnera nabawic ?

Gość lilie_wodne
czyli nie ma rególy i w cale nie usi byc pustynia,bo mi sie wydaje ze ja na okres własnie bywalo ze bylam bardziej wilgotna

No to moim zdaniem obie macie jakieś infekcje. Koniecznie do ginekologa- to nic nie boli :) idźcie bo skutki zaniedbania mogą być fatalne...