Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość valentino89@interia.pl
ja kiedyś poznałem wartościową kobietę na dyskotece :) i na co dzień nie chodziła w adidasach tym bardziej na dyskę :) no ale takie rzadko się zdarzają... większość lasek na dysce nie jest warta większego zaangażowania. spadam, do jutra ;)

Gość W sumie to dobrze, ze nie jest
Jestem Piotr i mam 21 lat :) milo poznac mile Panie oraz Panow :) Ja generalnie nie przepadam za dyskotekami (przynajmniej nie takimi na ktorych musze siedziec w tlumie totalnie pijanej czy nacpane mlodziezy). :) Fajna dziewczyne poznalem w pracy, nie mam wielkiego doswiadczenia, pewnie nic z tego nie bedzie, ale sie staram :P

ja tez cały czas jak na.... ta chwile siedzę pochwale się ....robię sobie wolne od pracy:-D

W sumie to dobrze, ze nie jest trochę więcej wiary w siebie ....dlaczego nic z tego nie będzie ?? Little 🖐️

Gość pivko paliwko
jest kilka miejsc w polsce do pojeżdżenia, tam gdzie są góry to się da ;) ja to się bawię tam gdzie mam blisko z domu na razie. mieszkam niedaleko częstochowy ;)

Dzieki, staram sie :), jutro wpadne pewnie, ale prawdopodobnie pod innym nickiem :). Jesli chodzi o nia to po prostu nie mam zadnego doswiadczenia z dziewczynami, boje sie, ze cos zepsuje :), odprowadzalem ja czesto do domu, a kiedy tak sobie szlismy (40 minut droga, ktora normalnie pokonuje sie w 15 minut) to bardzo duzo rozmawialismy, czulem sie z nia bardzo milo, jest ciepla i serdeczna, malo teraz takich ludzi. Mamy wiele wspolnych tematow. :P Ale ona chyba mnie postrzega jako kumpla.

pivko tylko bez piwa jeździ się na rowerku .... bo takie eksperymentalne jazdy jak ty masz ....groza wypadkiem

a prócz tej drogi z pracy do domku spotykacie sie na mieście? może warto spróbować zaprosić ją gdzieś na kawę

Jasne, ze zaprosze ja na kawe :),wiesz nie znam jej dlugo, odprowadzalem ja, bo sama o to poprosila, siedzielismy sobie w pracy do 21 bo sporo roboty, a ona mnie poprosila o to, bo nie chciala isc do domu sama wieczorem ;). Moim problemem jest to, ze w stosunku do dziewczyn zawsze bylem niesmialy, ale mam nadzieje, ze uda mi sie zdobyc na to by ja gdzies zaprosic.

jeżeli poświeca tobie garstkę swojego czasu ...to znaczy , ze w jakiś sposób ona ciebie tez lubi ...

Wlasciwie to ja do niej pierwszy zagadalem, ale o cos ja prosilem w pracy, gadalismy chwile, potem dluzej (kiedy ja odprowadzalem do domu). Ona wydaje mi sie bardzo serdeczna wiec nie wydaje mi sie zeby byla jakas nieprzyjemna nawet gdyby jej propozycja kawy nie podpasowala, poniewaz sprawia wrazenie osoby kulturalnej i na poziomie, kolega mnie meczy, ze jest brzydka, ale takiego gadania nienawidze bo wg. mnie jest super :)

Gość pivko paliwko
jak jeżdżę to nie piję :) jeszcze mi życie miłe, pomimo że przegrane :o:D

Aja nie pije za duzo piwa :P, od czasu do czasu lubie, ale nie za duzo :P.

najważniejsze , ze tobie się podoba ...a nie koledze :-) jak ja nie lubię takiego gadania znajomych a ja wole winko półwytrawne wypić piwo tylko z sokiem:-D ale tez nie pije za często....

Gość pivko paliwko
czas do spania chyba ;) dobranoc :)

Ja lubie whisky od czasu do czasu sie napic, ale pije generalnie bardzo zadko, bo whisky jest droga. Ja kolegi nie posluchalem bo dla mnie nie liczy sie zdanie innych, napewno nie w tych sprawach :).

Milych snow, wpadne pewnie jutro :)

whisky:( kiedyś tym się strułam.... dostałam ostatnio w prezencie na parapetówke i do tej chwili leży ...już tego nie dotknę

Bo pewnie za duzo wypilas :) Whisky trzeba z umiarem duzym pic :P

Gość valentino89@interia.pl
nastał nowy dzień :) dziś swe życie zmień :) no nic, obowiązki czekają.

Gość valentino89@Interia.pl
Little Miss Bossy miałem dzisiaj parę spraw do załatwienia na mieście i na uczelni :) jak wam mija dzień? :)

witam :) widzę , że tutaj są ludziska w wieku podobnym do mojego a dzień mija spokojnie, bez ekscesów :) tylko pogoda brzydka