Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość valentino89@interia.pl
ja na co dzień nie chodzę w adidasach, śmigam w butach w takim stylu http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/10/67/51/1210675102 adidasy jak już to do krótkich spodenek. W lato japonki. nie lubię oczojebnych kolorów, i w ogóle jak się ubieram to max 3 kolory. Częściej ubieram sweter niż bluzę.

Gość znudzonaaaaaaaaaaa
na dyskotekę na pewno nie biały obcisły tshirt -wyobrazilam to sobie:D:D! -zgadzam się z koleżanką:) -absolutnie...

Gość pivko paliwko
nie moje klimaty, absolutnie :D a przy rowerze sobie smarowałem i śrubki dokręcałem, coby sobie krzywdy przypadkiem nie zrobić :classic_cool:

nie wiem co to znaczy "typ dyskotekowca" chodzę na dyskoteki, lubię imprezy, ale nie jestem jakimś tępym chujem co jakoś pedalsko wywija dupą na parkiecie i który poza dyskoteką świata nie widzi.

Little tez miałam taki czas.... co tydzień dyskoteka chyba się teraz starzeje :-D

val 'co jakoś pedalsko wywija dupą na parkiecie ' :D hehe dobre, czyli umiesz tańczyć? :) pivko dbasz o zdrowie i życie swoje oraz innych :D ile ujeździłeś na rowerku?

dobrze, mówię Ci co tydzień - nawet sama chodziłam, bo zawsze znajomych spotykałam w środku :P wszystkich tam znałam :P to były czasy hahaha jak sobie teraz pomyślę, co ja kiedyś miałam ubrane :O skandal :P

Gość pivko paliwko
zdrowie przede wszystkim :) za dużo nie ujeździłem, bo to rower taki bardziej do skakania i fruwania :D

królem tańca towarzyskiego np. na weselu to nie jestem, ale na dyskotece na parkiecie wiem jak się zaopiekować kobietą :) Little Miss Bossy heh nie wyglądam jak ten koleś z twojej stopki :P ale może mamy podobne brwi.

val brwi powiadasz... to już jakiś początek ;) skoro umiesz się zaopiekować kobietą na parkiecie, to znaczy, że wolisz tańce parami, bardziej intymnie? :P

Gość pivko paliwko
dzisiaj bez piwka, wczoraj wypiłem za kilka dni do przodu :classic_cool: a ten rower to nie bmx i akrobacji też nie robię :) bardziej zjazd z góry z przeszkodami, jakby ktoś bardzo chciał zobaczyć jak to wygląda, to daje linka: http://www.youtube.com/watch?v=4oq4OQwE-l0&feature=fvw

Gość znudzonaaaaaaaaaaaa
Uciekam...życzę dobrej nocki:) little -niezły obiekt:D paaa!

tak, nie widzę sensu iść na dyskotekę i wymachiwać samemu przez całą noc bezsensu rękami w powietrzu.

dobrze :) może nie ideał :) bo to różnie bywa :) raz mi się podoba blondyn, raz brunet, raz rudy ;) ale to facet, który wykonuje piosenkę z mojego pierwszego linka :) pivko a gdzie się takie sporty uprawia? masz gdzieś tam w okolicy takie miejsce? skąd jesteś?

ide w kime :) do jutra

valentino powiem szczerze, że raczej nie wiążę żadnych planów z facetem poznanym w dyskotece :) jakoś nie miałam szczęścia do takowych, chociaż nigdy nie mów nigdy :)

Gość W sumie to dobrze, ze nie jest
Ja tu jestem ;), ale nikt mnie nie zna :P