Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość valentino89@interia.pl
little jestem na inżynierskich reszty nie będę zdradzał, nie chcę za dużo wyjawiać o sobie ;) i jak było na pilates? ja niedawno wróciłem z siłowni :)

val fanie było na pilates, byłam z siebie dumna :) nogi mi się trochę trzęsły :D idę znów w środę :) a jak było na siłowni? i dlaczego nie będziesz więcej zdradzać? ;)

Gość valentino89@interia.pl
little chyba znalazłem fotkę z twoich zajęć, chyba trochę cie tam widać :P http://www.fit.pl/g/str/akademia_fitness/pilates.jpg to dobrze że nie rezygnujesz i w środę idziesz po raz kolejny, aktywny tryb życia to podstawa ;) a na siłowni było jak zawsze, ostry trening hehe no nie chcę dużo zdradzać na mój temat tak po prostu, chcę zostać anonimowy, i tylko sobie tu rozmawiać :) a tymczasem zbieram się z kompa, idę posłuchać muzyki i spróbować zasnąć :)

Gość zbite pivko
ja jestem ;)

Gość zbite pivko
puknąłem się w kolanko, i zbite :classic_cool:

Gość olalaal90
witam, witam, ja również jestem;)

Gość zbite pivko
tak :) dzisiaj testowałem sprzęt :D a u Ciebie co tam?;)

Gość zbite pivko
cześć olalaal90🌼:)

pivko no ładnie, załatwiłeś się, a boli kolano??? u mnie fajnie :) byłam dziś na ćwiczeniach :) czuję się pełna energii :D pewnie dlatego nie umiem spać :)

Gość zbite pivko
piwa nie było :p samochodem jechałem na górkę, bo normalnie to bym sobie wypił :) a kolanem tragedii nie ma, ale dobry masaż by się przydał :classic_cool:

Gość zbite pivko
na wszystko przyjdzie czas :classic_cool: wyżej :D

pivko jak tak koło Częstochowy? czy Kule k/ Wąsosza, w ogóle Wąsosz jest k Częstochowy? :D wiem, dziwne pytanie i mogłabym to sprawdzić w googlach :D

Gość zbite pivko
kule to nie wiem gdzie są, ale wąsosz to gdzieś jest chyba nie bardzo daleko, jechałem pare razy pksem ktory jedzie do wąsosza :D

Gość zbite pivko
żebyś widziała w jakiej ja dziurze mieszkam :o nie mam planu zajęć, albo mam i o tym nie wiem :) na rower jutro się raczej nie wybieram ;) a Ty to mniej więcej skąd jesteś?;)

jestem mniej więcej z okolic Katowic :P też jeszcze planu nie znam :) ale już się boję :D jakie plany na jutro? w ogóle o której Ty chodzisz spać? i o której wstajesz? :classic_cool:

Gość zbite pivko
mamy do siebie całkiem blisko ;) oprócz paru godzin pracy, planów nie ma, ale pewnie zmarnuje resztę cennego czasu :o wstaje o 10, a spać chodzę zazwyczaj po 2, ale dzisiaj chyba trochę wczesniej skocze :)

chorzów :) pivko no wiesz w sumie racja :) pociągiem do Czwy mam jakieś 50minut? :) praca? jaka praca? no ja jutro idę na korepetycje.... ehhhh :) mam nowych uczniów :)

Gość zbite pivko
trochę sobie dorabiam czasem :) to Ty uczysz czegoś?;) czego?:D