Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość zbite pivko
angielski lubię :) odkąd pamiętam, we wszystkich szkołach, panie anglistki robiły na mnie ogromne wrażenie :D

już nie pamiętam ...ale wiem, ze były jakieś monety powystawiane ...adresu tobie nie podam

Gość zbite pivko
to kurde chyba idealnie :D

Gość zbite pivko
raczej chyba będę jutro ;) jakby mnie nie było, to pewnie byś tęskniła :) ja też zaraz spać pójdę chyba. No i uważam :)

Gość zbite pivko
kolorowych:) do jutra 🖐️ dobranoc :D

Gość valentino89@interia.pl
ehh... w weekend muszę się odprężyć... łeb mi pęka. Ja chce modelkę.

little nie :P takiej modelki nie szukam. musi być ładna jak modelka, i musi z niej być niezła aparatka :) [nie wiem skąd mi się wzięło te określenie:D]

hej Ewa;) :) oglądasz Rambo? :D 'w mieście rządzisz ty, tutaj ja...' :P val czytałam :D niezły polew, no to szukaj tej modelki, podrywaj, działaj, a nie gadaj :P

jak taką zauważę w tłumie to będę działał ;) ludziska jakie macie plany na weekend? jakieś imprezki czy raczej w domu?:)

jeszcze nie myślałam o planach na weekend, ale chętnie bym poszła do jakiegoś miłego klubu bez małolatów :P albo się spotkam ze znajomymi albo do ciotki pojadę, o! :) a Ty val? i modelka to jaka? jakiś konkretny typ urody? wiesz, że modelki są wymagające :P

ja do klubu się wybieram raczej. a moja modelka nie musi wyglądać jak modelka, bo jest dużo modelek które w ogóle mi się nie podobają. Musi mieć tylko sympatyczną buzie & ładną sylwetkę, mieć poczucie stylu, zadbane paznokcie i ładne ząbki. I musi być szalona ale nie może być psychopatką hehe a wasz wymarzony partner to jaki? little o jakim marzysz partnerze poza panem ze stopki?

Gość pivko sprzątacz
witam! witam! i o zdrowie pytam :classic_cool:

pivko :D strasznie mi się podoba, jak codziennie masz inny nick - zgodny z tym, co robiłeś w ciągu dnia :D co to sprzątałeś? :) LUDZIE, IDĘ SIĘ KĄPAĆ :) WRÓCĘ! ;)