Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość pivko sprzątacz
sprzątać dopiero zaczynam :D pewnie i tak skończy się tak jak zawsze :o a na nicki to mi pewnie niedlugo pomysłów braknie, zważywszy na to że życie mam raczej nudne i wiele nie robie :o :classic_cool: wróć i się przyłącz :)

Gość pivko sprzątacz
tutaj mi czasem też posty wcina :o:) kolanko nie boli, ale pomasować można :D jak tak dalej pójdzie to nie posprzątam, a takiego burdelu to jak żyje nie widziałem :classic_cool:

łoo matko pivko ile Ty masz lat? 10? :P burdel w pokoju? daj spokój, trzeba regularnie sprzątać - niewiele, ale za to każdego dnia :P inaczej Twoja przyszła kobieta będzie marudzić i nie wyjdzie to wam na dobre :P

Gość pivko sprzątacz
nic nie zrobiłem :) jak coś zjem to papierreek zostaje, jak wypije to butelka zostaje, kwiatek spadł z okna i leży tam już jakiś czas:classic_cool: apokalipsa :D:D

pivko to papierki się wywala ...później zbiera się wysypisko śmieci :-D

Gość pivko sprzątacz
a no właśnie wysypisko to na chwilę obecną najlepsze określenie mojego pokoju :D :(

Gość pivko sprzątacz
aaa szkoda gadać :D godzinka roboty i będzie pokój jak nowy :)

ale znam osobę która tez robi składownik z pokoju zawsze mówi, ze się uczy i nie ma czasu :-D

Gość pivko sprzątacz
można powiedzieć że też się uczę :D człowiek uczy się przez całe życie :classic_cool: jak nie godzinka, to dwie :)

Gość pivko sprzątacz
niee, do końca wakacji jeszcze z rodzicami ;) mama nie jest zadowolona kiedy widzi ten pokój :D

nie dziwie się:-D sama bym narzekała, ale mężczyźni już tak maja ...a tymbardziej studenci :)

Gość pivko sprzątacz
też nie lubie w brudnym :) ale bardziej nie lubie sprzątać :D akademika chyba nie dostane :o i nie wiem jeszcze gdzie będę mieszkać :o :D

Gość pivko sprzątacz
jakieś 150/160/170 mam do uczelni, jak nie dostane akademika, to będzie trzeba poszukać jakiś pokoik czy coś tam takiego :)

Gość valentino89@interia.pl
Wraca mężczyzna całkowicie nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta: - Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*ja w świecie? - Ja! - odzywa się kwaśno małżonka. heehh

Gość pivko sprzątacz
w tym tygodniu raczej się dowiem i cały czas trochę szukam;) coś tam się może znajdzie :D