Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwrefw

Czy istnieją buciki na jesień lub zimę rozsznurowywane aż po palce?

Polecane posty

Gość fwrefw

Szukam dla dziecka bucików które prawie po same paluszki byłyby rozsznurowywane (rozpinane). Z domowych czy letnich jest coś takiego: http://www.drfabio.com/opis_produktu.php?id=034 . A czy odpowiednik takich bucików ale na zewnątrz, w zimnej i mokrej porze roku, istnieje (na rynku polskim)? Moje dziecko z żadne inne nie chce wsunąć stopy. :(

Gość fwrefw
A może macie pomysł na to jak wsunąć stopkę dziecka w bucik? Chodzi mi o niespałna roczne dziecko, które ma grubą stopkę i kompletnie rozluźnioną. Mam wrażenie że próbuję ślimaka zapakować do zbyt małej muszli a dziecko ubaw z robienia mi na złość.

moj synek tez tak mial, jak mial ok. roku, no za chiny nie wlozyl nogi w bucik. Jak zacza pewnie chodzic to mu przeszlo. A do tego czasu dziecko nie potrzebuje butow tak naprawde, wiec po prostu daj mu czasu

Gość fwrefw
Eee... mój maluch czasem chce postać poza wózkiem, poza tym jest zimno jak jasna cholera, a i lekarz zalecił dla niego buciki bo wykrzywia jedną stopkę. To mnie pocieszyłaś. Mam teraz buciki domowe i zakładam na spacery. Może przyzwyczai się i wtedy dobiorę butki na jesień.

no to zakladaj mu te buciki domowe i dodatkowo welniane skarpety. Nie powinien na razie zmarznac, a do zimy to jestem pewna ze mu sie stopka usztywni.