Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz.1991.r...

Dlaczego kobiety są takie zimne ?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Mariusz.1991.r...

Niedługo stuknie mi 20-stka a ja do tej pory w sumie to nie miałem nawet jednej dziewczyny. Taki zwykły chłopak ze mnie ale mam dobre serce. Może nie jakiś zagorzały romantyk ale tym bardziej nie twardziel z kasą i dobrą furą. Zaczynam dostrzegać, że ten drugi typ ma większe szanse. O dziewczynach mówi się że są wrażliwe , kochane , takie ciepłe itd. Szkoda tylko że jeżeli już któraś taka jest to tylko dlatego że nikt jej nie chce albo ma jakieś problemy z wyglądem lub jest niezaradna i dla niej samotność to wizja śmierci z głodu. Natomiast te wszystkie dziewczyny które jakiś tam status mają , fajnie wyglądają to mają tak przewrócone w głowach że masakra jakaś. Udają niewiniątka , ciepłe kluchy a tak naprawdę to robią z siebie kurwy. Mówi się o facetach że tacy zboczeni ale czy faceci ośmieszają się tak jak dziewczyny skąpym ubiorem ??? Dziś ziemno jak cholera , w kurtce poszedłem do sklepu na zakupy. Tak zacząłem się rozglądać i widzę że co druga dziewczyna albo w mini albo wyszpicowana jak lalunia. No i jak niby facet ma się skupić wobec takiej dziewczyny na miłości skoro na sam widok z oczu wycieka mu sperma !!! Tak, tak !!! Wydaje wam się to dziwne ??? Cikawe jakbyście reagowały gdyby faceci chodzili w rozpiętych koszulach pokazując swoje kaloryfery na brzuchach i klaty. Co druga z was by oczu nie oderwała a po powrocie do domu mając wizję tego chłopaka przed oczami masowała swoje cipsko. Wszystko dla was kręci się wokół kasy. Ile ja już widziałem związków w którym idzie jakiś pomarszczony facet po 40-stce z młodą śliczną kobietą w wieku 25-maks 30 lat. Jesteście z takim dla kasy a później jak macie same po 40 lat to piszecie na topiku tematy w stylu : Mój mąż nie chce uprawiać ze mną seksu. Dlaczego tak jest ??? Dlatego że facet wraz z wiekiem poprsotu siada. Mało który może w późnym wieku. Najgorsze jest właśnie to że wy kobiety jako 40-stki macie jeszcze gorzej zjechane berety. Mimo obwisłych piersi , pośladków czy fałdek na brzuchu nadal robicie z siebie lalki barbie. Nie powiem : wyglądacie pociągająco ale gdy się rozbieracie to aż rzygać się chce. Pomyślcie trochę sercem a nie dupą i kasą. Czy naprawdę nie ma już nigdzie dziewczyn dla których priorytetem są wierność mężowi, szacunek dla niego a następnie radość z wychowywania dzieci ???

Gość mąż z wadowic.36 lat.
Niestety chłopaku , takie życie. Od dawna mówiłem że równouprawnienie to wielkie głupstwo. Kobiety mają coraz silniejsze geny, jest ich coraz więcej niż mężczyzn !!! Ta różnica wynosi prawie 6% w Polsce. Efekt jest taki że tyle dziewczyn kończy na ulicy. Poza tym kobiety to manipulatorki. Przez to że są bardziej wygadane od facetów wprowadzają chaos. Jeżeli kiedyś pójdziesz do pracy i twoim szefem będzie kobieta to radzę ci abyś odrazu podziękował i poszukał następnej pracy :D

Gość leszekkk...z żoną od 3 lat
Ja jestem z żoną 3 lata. Bardzo fajną kobietę spotkałem a mimo to jak ma okres to czasami mam ochotę jej pierdolnąć. Z kobietami jest ciężko wytrzymać dlatego nie spiesz się do ślubu bo wcale lepiej nie będzie ;) Ja żonę poznalem w wieku 25 lat i też była to moja pierwsza dziewczyna :D

Gość koochaanneek
Wyluzuj chłopaku. Nie wszystkie takie są ;) Ale co fakt to fakt , jeżeli chcesz mieć żonę to szukaj szarej myszki , jeżeli kochankę to laluni :D 100 % prawdy !!! Ja w twoich latach byłem ciachem wyrywanym na dyskotekach. Miałem chyba ze 30 dziewczyn w życiu i za żonę wziąłem szarą myszkę. To był bardzo dobry wybór. Powoli ją ośmielałem z życiem ale nie za bardzo bo każda kobieta ma w sobie szalonego diabła. Moja też ! Niektóre kobiety są ciche bo mają kompleksy i same nie umią się z nich leczyć. W ogóle kobiety mają jakoś tak że dla nich bardzo ważne jest słowo innego człowieka o niej. Jeżeli jej powiesz że jest śliczna to ona ci w to uwierzy, Jeżeli powiesz że jest gruba to tak samo mimo że jest anorektyczką :D Wydaje mi się że powinieneś rozejrzeć się za szarą myszką i nie bój się że biedna dziewczyna. Jeżeli będzie biedna to bardziej cię pokocha i bardziej będzie ci wierna. Z czasem dorobisz się pieniędzy i będziesz jako dziadek miał fajną babcię ;)

Gość nagrzany jak piec kaflowy
Nie wiem skąd Ty mieszkasz bo w warszawie to nawet w upały potrafią popylać w dżinach i kozakach.

Gość ruchajjj i rzucajjj
Słuchaj kolo : ruchaj i rzucaj . Jest jedna zasada : z kobietami trzeba czasem ostro. Ty musisz dominować w związku bo jeżeli nie to baba tak na tobie siądzie że marny będzie twój los. Baba lubi marudzić więc nie daj jej dochodzić do głosu. One chcą więcej i więcej. Są bardzo niezaradne dlatego nie wyobrażają sobie życia bez faceta. Jeżeli są same to szukają sobie przyjaciółek do przytulenia :D To naprawdę desperatki . Poszukaj sobie takiej która długo nie miała chłopaka , zobaczysz jak będzie ci słodzić :D A jeżeli trafisz na taką która miała wielu to staraj się być wobec niej obojętny.

Gość kobietka a a a a a
To wy faceci jesteście nudni. Siedzicie tylko w domu przed tv bo nie chce wam się wychodzić do ludzi. Dlatego wam się wydaje że jeżeli się ładnie ubieramy to idziemy na flirty i romanse. Debile !!!

Gość nagrzany jak piec kaflowy
Dla mnie kobieta która nie flirtuje nie jest godna uwagi. A to że faceci tylko żlopią piwska przed TV to prawda.

Gość Mariusz.1991.r...
Szkoda tylko że wy gdy się ładnie ubierzecie to oczekujecie od obcych facetów , kolegów czy przyjaciół worka komplementów. Tak się później zaczyna że gdy wasz kolega powie wam że jesteście śliczne to wy nagle macie motylki w brzuchu. Wystarczy że facet się postara i już jesteście z nim w łóżku. Mam mnóstwo takich koleżanek. Kierują się spontanem a później przez tydzień płacząw poduchy że zdradziły. A następnie za miesiąc powtórka z rozrywki !!! Ja już naprawdę nie wiem co się dzieje z wami kobiety.

Gość ret3b5n5yn5n4
kurwa, jak sie to czyta, to chce sie zostac lesbijką... przez ta pieprzona kafeterie teraz na kazdego faceta patrze jak na zimno-kalkujacego drania,ktory chce mnie tylko wyruchac i zostawic...

Gość ret3b5n5yn5n4
kalkulujacego

Gość wisielecccccc
No to ja wam powiem o co chodzi !!!! Chodzi o to że kobiety nielubią samotności. KObieta samotna nie daje sobie rady. Dlatego za wszelką cenę szuka sobie faceta , byle jakiego aby tylko mieć. Ale w między czasie rozgląda się za innymi i jeżeli jest możliwość to wymienia go na inny model, lepszy. Poza tym kobieta kieruje się emocjami. LUbi raz się smiać a raz płakać. Dlatego jeżeli w związku ma za dobrze to zaczyna kombinować co zrobić żeby było gorzej. Zdradzi a następnie płacze przed swoim facetem i prosi o wybaczenie. Wtedy facet ją przytula i daje jej szansę i ona jest szczęśliwa bo myśli że jest jak Julia z Romeo lub telenowela brazylijska. Właśnie dlatego nienawidzę kobiet i jedyne co robię to rucham i rzucam tak jak ktoś to napisał wcześniej. Mam 34 lata i dalej tak bedę robił. Mieszkam sam , mam spokój i jest gitara ;)

Gość nie no masakra
tak samo moge powiedziec, ze teraz maja powodzenie te lalki barbi ktore sa zwyklymi szmatami i leca na kase, sami takie szmaty wybieracie a potem placzecie, o zgrozooooooo

Gość Mariusz.1991.r...
Ja się nie boję samotności. W sumie to nawet dobrze mi tak tylko że ta ciekawość jak to jest być z kimś nie daje mi spokoju. Chciałbym poczuć te motylki jeżeli w ogóle coś takiego się czuje ;)

Gość stąd i stamtąd
bo mam niskie cisnienie 🖐️

Gość kurde blaszka na mniaszka
facet to zwykle kurwiszcze meskie, co zdradza, szuka coraz to latwiejszego lupu, wyruchac i zostawic....ja nie boje sie wizji bycia samej, ba nawet wole byc sama niz uzerac sie z taka meska kurwa

Gość Mariusz.1991.r...
nie no masakra : Nie wybieramy takich !!! No chyba że mówisz o chłopakach z dyskoteki. No to sorki ale tam normalnych ludzi raczej nie ma :D

Gość sensex
:) :) wiesz, może poczekaj z wyrażaniem opinii jeszcze kilka lat :) nie mam pojęcia jak teraz wygląda środowisko ludzi dobijających 20-tki, ale wyobraź sobie, że z wiekiem zmieni ci się tok myślenia....ludzie po prostu się zmieniają :)

Gość zimna i wyrachowana
Tak sobie was czytam i mnie to bawi. Naprawdę macie małe pojęcie na temat kobiet :D (choć muszę przyznać, że w niektórych sprawach macie rację) A Ty autorze chyba naprawdę nie poznałeś jeszcze zimnej kobiety skoro ją tak opisujesz :D Mogłabym w sumie sama ją opisać ponieważ nią jestem, ale nie wiem czy mi się chce...

Gość oj dzieciaczku
każesz nam kobietom myśleć sercem, a ty czym myslisz skoro napisales, ze jak sie trafia dziewczyna, ktora jest ciepla i kochajaca to ma cos nie tak z wygladem? Patrz wiec sercem, wyglad to opakowanie!

Gość ..szczęśliwy ojciec..
Gdyby nie to że bardzo chciałem mieć dzieci to pewnie też byłbym sam. Mam żonę. Na początku była to bardzo zwykła kobieta. Ożeniłem się z sierotą która wychowana została w biedzie. Ja byłem w zupełnie odwrotnej sytuacji. Myślałem że doceni to ze przy mnie rozkwitnie i na początku bardzo to doceniała. Teraz zaczęła za bardzo szaleć i czasami mam ochotę ją wyrzucić z mieszkania. Tylko dlatego że mamy dwoje dorastających dzieci nie zrobię tego. Jestem czasami załamany ale dzieci dają mi to szczęściew i ochotę do życia.

Gość sensex
do szczęśliwy ojciec o biedzie szybko się zapomina :)

realizujcie się w innych dziedzinach, to pomaga o tym nie myśleć :) a kobiety niech się dalej uganiają za maczo i ściemniaczami :)

Gość ..szczęśliwy ojciec..
oj dzieciaczku : Ale ja nie napisałem że gardzę takimi dziewczynami które mają coś nie tak z wyglądem. Napisałem tylko że kobiety są ciepłe tylko wtedy gdy życie je do tego zmusiło a więc brak kasy , wychowanie się w rodzinie patologicznej ( czasami ) lub wygląd odbiegający od normy ( typ : big maca ). Jeżeli natomiast kobieta czuje się atrakcyjna i pożądana to natychmiast zapomina o wartościach i flirtuje z kim popadnie. Czasem czytam sobie tu topiki młodych dziewczyn i już nie raz widziałem coś w stylu : - Zrobiłam to po 2 godzinach na dyskotece. To było prawdziwe pożądanie. A później się okazuje że po miesiącu nie chce znać tego faceta. A więc chyba taka kobieta myśli tylko dupskiem. Przecież najpierw trzeba się poznać , pogadać a dopiero potem powoli się zbliżać do siebie !

Gość sensex
:)) tylko zerknąć na ulicę i popatrzeć ilu tych maczo :) jeden na 20 facetów wygląda pociągająco....reszta jest przeciętna, zwykła....więc nie mam pojęcia na jakiej zasadzie uganiamy się za maczo :)

o czym wy faceci gadacie? ze co ze jaki my kobiety sie ladnie ubierzemy umalujemy itd to ze zaraz na podryw idziemy i szmacic sie? a popatrzcie na siebie . wsiadzie jeden z drugim do wypasionej fury ubierze sie jak laluś odpicuje , muza na full i rusza w miasto i niby po co to wszystko? zeby tylko wyrwac jakias laske wyruchac i czesc. i kto tu sie szmaci?

Gość sensex
szczęśliwy ojciec - odnosisz się nie do tego przedziału wiekowego :) wczoraj wieczorem byłam w sklepie w pobliżu którego jest dyskoteka....z niektórych dziewczyn nie ma co zdejmować :)

Gość Mariusz.1991.r...
tajemnica_on : Lubią kasę i ciacha to niech się znimi zadają ale po co piszą że faceci tylko o jednym myślą skoro to one same ubierają się jak dziwki. Ja jestem prawiczkiem ale czasami gdy widzę te dziewczyny to mam ochotę je zerżnąc i tylko dlatego tego nie robię bo gardzę kurwami. Gdyby nie te zasady i szacunek do siebie to też bym ruchał i rzucał tak jak 90% facetów. Mam wrażenie że ci faceci dobrze robią bo takie kobiety na nic innego nie zasługują jak na potraktowanie równe psu.

Gość oj dzieciaczku
to nie bylo do ciebie tylko do autora topicu