Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floryska

historia mojej kolezanki

Polecane posty

Gość floryska

No wiec mam kolezanke,(przyjaciolke) ktora jest straszna.Ma 24 lata i 3 dzieci,kazde z innym.Kiedy sie poznalysmy ona miala 18 lat,i byla zupelnie normalna dziewczyna,razem chodzilysmy do liceum,siedzialysmy w jednej lawce i tak sie zaprzyjaznilysmy.Potem wspolne imprezy,ona miala chlopaka ktorego poznala przez internet,najpierw pisali ze soba,potem sie zaczeli odwiedzac,az w koncu on do niej przyjechal na stale,znalazl prace,wynajal mieszkanie i zamieszkali razem,ona nie musial pracowac bo on dobrze zarabial,kiedy sie poznalismy to byli razem juz 3 lata,ale ona ciagle szukala czegos nowego,i ciagle na niego narzekala,a to ze w lozku slaby,a to ze juz patrzec na niego nie moze.I poznala takiego roberta,mieszkala nadal z tamtym ale go oklamtwala,ze jedzie do mamy albo kuzynki na pare dni a spotykala sie z tym robertem,tak to trwalo 3 tygodnie az na ktorejs imprezie ten robert ja zastal w lozku ze swoim kolega po jakiejs imprezie,niby nic nie robili ale lezeli przytuleni,no i robert powiedzial ze to kurwa i ma sie od niego odczepic,tydzien pozniej ona sie dowiedziala ze jest w ciazy i wiedziala ze to nie dziecko tego chlopaka z ktorym byla 3 lata,ale tego roberta,ale ze robert ja olal to nie miala wyjscia i powiedziala o wszystkim karolowi(temu chlopakowi co 3 lata z nim byla),i powiedziala ze z nim tez nie chce byc,po czym wrocila do matki,ale ze tam mieszkali w dwoch pokojach w 5 osob to sie zaczela wkurzac.I nasi wspolni znajomi Karolina i Jacek robili impreze urodzinowa na ktora zaprosili Karola i moja przyjaciolke,no i ja tam bylam,tak glupio wyszlo bo karolina i jacek nie wiedzieli ze oni sie rozstali,no i moja przyjaciolka zaczela narzekac na warunki w ktorych musi mieszkac,no a karol ze ja kochal to zaproponowal jej zeby z nim zamieszkala do urodzenia dziecka,i ona na to przystala i tak razem mieszkali az urodzil sie michal,syn przyjaciolki.Karol ja ciagle odwiedzal,nic nie mowil na temat wyprowadzki,tak wiec ona u niego nadal z dzieckiem mieszkala.Ale ona nie chciala tego dziecka wcale i czesto jak karol byl w pracy to ona dzwonila do mnie albo do innej kolezanki zebysmy z malym posiedzialy,a sama wychodzila do znajomych,czasem wracala przed powrotem karola z pracy a czasem dopiero kolejnego dnia rano kiedy karol wychodzil do pracy,I przez to przesiadywanie z malym Karol pokochal dziecko jak swoje i dal mu swoje nazwisko.Nic nie pomagalo i przyjaciolka poznala takiego marka,a ze lubila sobie wypic i innymi rzeczami nie gardzila,to jej odpowiadalo towarzystwo faceta ktory mial kase i dostep do innych (rzeczy),wynajal dla niej mieszkanie i wyprowadzila sie od karola i zostawila synka.Z markiem mieszkala 2 miesiace,po czym ja zostawil,probowala popelnic samobojstwo,ale glownie straszyla.Po tym juz nie miala gdzie wrocic,rodzina sie od niej odwrocila,Karol zabral dziecko i wyjechal na koniec polski,a ona nie wiedziala co ze soba zrobic,i tak poznala lukasza,takiego malo przystojnego chlopaka ale z dobrym sercem,no i on sie w niej zakochal,zaczeli razem mieszkac a ona probowala odebrac michalka karolowi przez sad,ale jej sie nie udalo,a karol doprowadzil do tego ze pozbawili ja praw rodzicielskich.No i lukasz musial wyjechac na 3 miesiace do angli na kontakt bo mial tam prace,ale zapewnil mojej kolezance mieszanie,tzn wynajal dla niej i zostawil jej troche pieniedzy po czym mial jej wysylac po trochu co miesiac.A ze miala zaplacone z gory za 3 miesiace,to przed samym wyjazdem zerwala z lukaszem i powiedziala mu ze to nie ma sensu i ze ona go nie kocha,a on sie wkurzyl i kazal jej oddac pieniadze ktore w nia wlozyl ale juz nie dalo rady.Tak wiec wyjechal a ona szalala przez dwa niesiace w nowym mieszkaniu z nowymi facetami,az pewnego dnia spoznil jej sie okres i sie okazalo ze jest w 3 miesiacu ciazy,obliczyla ze to dziecko lukasza i napisala mu o tym,a on jej odpisal ze wysle jej kase na skrobanke,ale w 3 miesiacu juz nie dalo rady zalatwic nic.Tak wiec po 3 miesiacach jak skonczyla sie kasa to pogodzila sie z mama i z nia zamieszkala,bo nie miala wyjscia,nie kontaktowala sie z lukaszem,az do miesiaca przed urodzeniem,to wtedy wyciagala kase ze niby ma zagrozona ciaze,ze niby na lekarza,na wozek a w sumie wszystko kupowala jak najtaniej i z drugiej reki,po urodzeniu magdy zamieszkala z lukaszem,pogodzili sie a on co 3 tygodnie na 3 miesiace wyjezdzal i jej to odpowiadalo miala pieniadze a jego nigdy nie bylo.Ale po jakims roku poznala takiego przemka,ktory pil,cpal i byl straszny,ale go pokochala,i gdy lukasz wyjezdzal to przemek sie tam wprowadzal i tak na zmiane,az jej odwalilo i stwierdzila ze juz nie chce byc z lukaszem,tylko chce zamieszkac z przemkiem,i tak zrobila,lukasz jej placi alimenty,z pierwszym dzieckiem na ma kontaktu.A przemek lubi sobie wypic,zacpac i jeszcze ja uderzyc jak cos mu nie pasuja,ale jej to odpowiada,i to jedyny facet na ktorym jej zalezy.Teraz jej sie urodzilo 3 dziecko marlena,a przemek ja zdradza.Mysle ze w koncu ma to na co zasluzyla,a ja nawet po tylu latach nie mam odwagi jej powiedziec co o niej mysle i mi z tym ciezko,wiec chociaz tu sie wygadam.

Gość Alusia prawdomowna
nie chce nam sie tego czytać

Gość Alusia prawdomowna
a w sumie to gówno nas to interesuje :P🖐️

Gość mamaRafałka
standardowa opowieść o młodym polskim kurwiszczu 🖐️

Gość no i ma na co zasluzyla
tylko tych dzieciakow szkoda :O

Gość asdfghjklł
Jeśli to prawda to współczuje tylko dzieciom. Ta laska jakaś jebnięta jest naprawdę. Nic z niej już nie będzie raczej.

Gość Alusia prawdomowna
e, tam, szkoda... powinno sie je utopić, bo to zarodek kolejnego kurestwa. jak to mówią: niedaleko pada jabłko od jabłoni... kurwa rodzi kurwę itd...

Gość floryska
To nie opowiadanie,tylko z zycia wziete:(

Gość barabarabab
hahaha dobre, usmialam sie. jesli to wszystko prawda to masz niezrownowazona kolezanke i w koncu dostala to na co zasluzyla..

O matko, to chyba nie prowo. Nikt by czegoś takiego nie wymyślił. Ma to na co zasłużyła, szkoda tylko dzieci i innych ludzi, których po drodze krzywdziła :(

Gość floryska
no tak latwo mowic,tylko nie wiem jakim cudem ona ma duzo znajomych i wszyscy ja niby lubia,a dla michalka bylam prawie jak mama,bo to ja mu pokazywalam swiat gdy z nim siedzialam kiedy ona sie puszczala,i nigdy nie mialam odwagi jej tego prosto w twarz powiedziec

Gość floryska
nawet nie wiecie jak dlugo sie zastanawialam czy o tym napisac,bo balam sie ze moze ona to przeczyta i bedzie wiedziala ze to ja,a ten przemek jest niezrownowazony i sie go boje jak cholera

ona sie kiedys trula przez tego przemka,bo jej powiedzial ze ja zdradza,i chciala go nastraszyc i wziela 3 tabletki nasenne i 6 tabletek jakis narkotykow,i zadzwonila do mnie zebym dzieci zabrala gdzies i zadzwonila po pogotowie,a jak przyjechalam do niej to jej zrobilam wode z sola i kazalam wypic 6 szklanek az zwymiotowala wszystko,a potem zawiozlam jej dzieci do jej mamy a ja zabralam do siebie zeby jakos doszla,i zadzwonilam do przemka a on powiedzial ze ma ja w dupie i niech robi co chce.Zabralam jej nawet telefon zeby do niego nie dzwonila,ale jak bylam w lazience to skorzystala z mojego i przemek po nia przyjechal po godzinie i z nim do domu wrocila

Gość NATALA...
Zabić sukę ,to zamało

raczej nie mam odwagi,bo ten jej facet byl pare razy w wiezieniu za pobicia,a ja nie chce byc jego kolejna ofiara

albo kiedys bylismy na plazy i przemek juz byl pijany i nacpany,i jak wstal zeby sie otrzepac z piasku to jakies dzieci niechcacy rzucily pilka w jego strone,a on ja tak odkopal ze uderzyl dziewczyne ktora lezala z rodzicami i sie opalala i ona powiedziala uwazaj gdze rzucasz,a on ja zaczal wyzywac od roznych,a kiedy jej ojciec stanal w jej obronie to i jego wyzwal i zaczal mu grizic,moja przyjaciolka tylko sie smiala z tego a mi bylo tak wstyd ze z nimi jestem,az nastawilam alarm w telefonie i udawalam ze mama do mnie zadzwonila i ze musze jechac do niej szybko,od tamtej pory nigdzie z nimi nie wychodze.