Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara znajomaa

pomalowałam właśnie paznokcie na kolor miętowy

Polecane posty

Gość stara znajomaa
Ja bym Cię chyba rozpuściła, byłabyś bananowym dzieckiem? Uczyłabym Cię dobrych marek( manier też), klasy, a ten miętowy lakier potraktowałybyśmy jak kicz w ramach tolerancji dla letnich klimatów:D

Gość stara znajomaa
Idź spać, Młoda. Ja tez jutro wstaję🖐️

Gość popieramcie
yuuuuhuuu :) mam go mam i ja :) no powiem ze nie jest gorszy od chiny glaze ktora kosztuje od 30 zwyz :d no niestety nie mam kontaktow z mama jak z kumpelom a ale wkoncu od tego sa kumpele; ) (no ale wiadomo ) heh rozpuszczac bys mnie mogla ale w dobrym tego znaczeniu .. co do marek moim zdaniem marki sie nie licza ,najwazniejszy jest dobry gust..: ) sa laski ktore ubieraja sie markowo i wygladaja jak bezguscia i te ktore sie w tanich sklepach ubieraja i tak lacza style ze wygladaja bosko... osobiscie u mnie jest rozbieznosc...nosze co mi sie podoba ..bez wzgledu czy to bd z taniego sklepu , lumpeksu czy drogiego sklepu ( oile w danym momencie mam kase ) :D

Gość stara znajomaa
Kupiłaś!?:) Ja jestem trochę tym swoim rozczarowana. Zaraz siadam robić manicure od nowa, bo się ściera:( Widzisz: słaba marka, słaby wyrób. Fakt, wczoraj pomalowałam tylko raz, dzisiaj wiem, że muszę dwa i jeszcze utwardzaczem na koniec, jeśli ma się utrzymać dłużej niż dzień Dla mnie dobra marka jest miłym akcentem, gwarancją jakości, lecz często powodem do zastanowienia. Mam oryginalną torebkę Burberry i Louisa Vuittona. Obie beznadziejnie niewygodne(zwłaszcza ta druga), ale noszę je często, bo jestem chyba snobką. Każdy pewnie myśli, że to podróby:D a ja nadal je noszę. Pisząc o markach bardziej miałam na myśli to, że fajnie jest się orientować, wiedzieć co to D&G, Gucci, Armani itd. Z tymi kumpelami masz racje, mama powinna być mamą i chociaż na przyjacielskiej stopie z córką, pewne relacje muszą być zachowane, bo tak jest zdrowo. Myślę, że taka mama też może sporo skorzystać, bo mając córke mozna się poradzić w sprawie stroju na przykład. Czasem wymienić ciuchami lub lakierem do paznokci;) Mając syna też zyskałam, bo przy nim poznałam internet, a masa moich kumpelek nawet nie umie uruchomić komputera. Ja mam laptopa wysokiej klasy, mąż swojego:classic_cool: Ale w babskich sprawach sama sobie muszę radzić. Pewnie przynudzam, biorę sie za te paznokcie, jutro powiem jak się zachowują. :)🖐️

Gość stara znajomaa
Pomalowałam dwa razy+bezbarwny utwardzacz. Wyglądają jak marzenie:classic_cool:

Gość popieramcie
Tylko troche heh :) nie no zart nie ? kupilam i pelno ich jest ale nawet nie pomalowalam jeszcze bo gdzies zgubilam ?? pewnie u mojego Skarba w samochodzie ;/ chociaz on cos mowi ze go nie ma ;/ eeh poczekam sobie ...a juz specjalnie nie malowalam paznokci zeby tym lakierem pomalowac ;/ wrr.. Moglas sobie zrobic coreczke do zestawu jak ja i moj brat by bylo ; p w dumie jak jestes wciaz mloda duchem ( i cialem zapewne też ) to chyba nie jest zapozno jeszcze ? heh no gratulacje normalnie ,jednak synek sie na cos przydaje :): ) Co do ,,Ale w babskich sprawach sama sobie muszę radzić'' ojj co do tego to musze Ci powiedziec ,ze niektorzy faceci sie naprawde znaja np na ciuchach.nieraz wole chodzic z nim na zakupy niz z kolezankami bo wiesz kolezanki niektore z zazdrosci zle specj alnie doradza a moj chlopa.....normalnie az mnie to powalilo jak on umie doradzic w kwestii ubran :) w sumie to moze troche go wyuczylam hhe :D albo wie ze trzeba ubrania w moim stylu wybierac heh ;D

Gość popieramcie
lece do chlopaka i znajomych :) wpadne potem na relacje z malowania paznokietów ;D

Gość popieramcie
a jeszcze co do marek trzeba uwazac bo nieraz przeplaca sie poprostu za znaczek :D

Gość stara znajomaa
Chętnie poczekam na relację z malowania, znajdziesz mam nadzieję tę zgubę:) Obejdę się jednak bez córeczki. Zdążyłam sie już nauczyć, że nie wszystko można mieć.Prowadzę sobie bardzo wygodny tryb życia: pracuję, w domu mam mało obowiązków, nawet nie gotuję:p Raczej skupiam się na sprawianiu sobie przyjemności: teraz na przykład obmyślam jakiś wyjazd zimowy, a na letnie wczasy znalazłam dzisiaj taki gadźet http://moda.allegro.pl/lezak-na-kolkach-z-mini-dachem-hit-i1213942626.html Fajny? To dobrze:D Pewnie, że nie wszystko co markowe od razu jest dobre, ale takie perfumy na przykład powinny być choć trochę przyzwoite. Tak? Pasek D&G rozsypał mi sie po paru użyciach:o Chłopaka masz fajnego. Mój mąż też zna się na rzeczy, ale Ty pewnie myślisz, że to stary zgred:D 🖐️

Gość popieramcie
siemka :d no to wrocilam do domu narazie wole sie nie naprzykszac rodzicom i nie wracac do domu pozno bo wkoncu rok sie zaczal (oczywiscie szkolny )i juz praktyki zapowiedzieli na moje urodziny :/ .. Co do lakieru Znaaleziony ..oczywiscie u chlopaka heh szczerze nie mam ochoty jakos na malowanie ale zrobie to z czystej ciekawosci heh ojj zazdroszcze heh w sumie moze i fajnie jedno dziecko(bo tyle masz ?) odchowac i miec wolny czas chodz z 2 strony ciesze sie ze nie jesstem jedynaczka(zawsze w nocy mozna z kims podyskutowac hhihi ) a co na zime wymyslilas ?ja chcem na ferie z chlopakiem wyjechac do Szklarskiej Poremby ale nie wiadomo jak ferie sie uloza bo jego studia;/: d ale bajera (lezak na kolkach) mam z 5 takich rzadem jednak nie jest na kulkach ;o hheh co do mezusia czemu mam myslec ze zgred i to stary nie znam nie oceniam : p

Gość popieramcie
co do perfum to od chlopaka dostalam lasne christine agilere inspire :) moze i nie jakies MEga drogie i wogole ale mi sie podobaja tym bardziej ze to ges bez okazji :D

Gość popieramcie
a jak juz gadamy o zakupkach na all to kupilam plaszcz z orsaya za 56zł :D heh wylicytowalam w sklepie sa po 220 zł w sumie to juz moj 3 ale co tam tanio nie ?:D

Gość popieramcie
znajoma gdzie przepadlas / lakier swietny :) no niestety szybko odpryskue :/

Gość znajoma to zdzirka
g

Gość lossdsfdsfdstopos
ale kurwa temacik :D

Gość stara znajomaa zdzirka
Przepadłam totalnie:) Przepraszam, ale nie miałam czasu. Teraz też dopiero z pracy wróciłam, gdzie mi tam myśleć o kafeterii, jak nie mam kiedy zjeśc...

Gość popieramcie
jak tam ?jestes ?

Gość stara znajomaa zdzirka
Jestem:) Pomalowałam właśnie na kolor malinowy i suszę:)

Gość popieramcie
a ja mam na czerwony dzis :)

Gość ja właśnie sobie zrobiłam
french manicure :classic_cool: zajebiście to wygląda. Jak ostatnio też sobie zrobiłam, to koleżanki myślały, że to tipsy. :classic_cool: Buuhahaha! :D

Gość ja właśnie sobie zrobiłam
ale mam nadzieję, że nie jakiś made in China, który odpryskuje na drugi dzień? :(