Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataleczka891

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Mam pytanie staramy się z partnerem o drugie dziecko około 10 dni po stosunku w dni płodne rano zaobserwowałam przezroczystą wydzielinę z brodawek. pobolewa mnie podbrzusze i piersi ale ból jest delikatny. Od dwóch dni jestem troszkę przeziębiona chodź nie wiem dlaczego. Doda me przy pierwszym dziecku nie miałam żadnych objawów choć wydaje mi się ze tez na początku byłam troszkę przeziębiona. Czy możliwe ze jestem w ciąży bo na test ciążowy chyba troszkę za wcześnie. Czy któraś z was miała takie objawy?

U mnie przy zadnej z ciąż nie miałąm wydzieliny z brodawek u mnie zawsze pierwszym znakiem że jestem prawdopodobnie w ciązy to strasznie twardy i wzdęty brzuch oraz bolące piersi .

Ja już sama nie wiem co mam myśleć.przeczuwam ze jestem w ciazy ponieważ po stosunku zawsze wszystko natychmiast zemnie wylatuje a teraz po stosunku w ni płodne wszystko zostało we mnie tzn po jakimś dłuższym czasie około 15-30 minut po dopiero zaczęło pomału wypływać i przeczuwam ze się udało w końcu no i te objawy ale dzisiaj ta wydzielina s sutków już sama nie wiem

Trzeba jeszcze trochę poczekać i zrobić test ciążowy i trzymać kciuki :)

wydzielina pojawia sie duzooooo pozniej. test zrob i zmierz temperature ciala

Gość amoze
Tez sie zastanawiam,czy nie jestem w ciazy,miesiaczki mam tak co 25,26 gora co 27 dni.Ostatnia dostalam 14 sierpnia,i tak 2 dni po poszlismy z mezem na calosc.Wszystko by bylo ok ale mam jakis dziwny bol piersi,zawsze mnie bola przed miesiaczka ale teraz tak dziwnie po bokach az pod pachy.W sobote caly dzien mnie mdlilo i w zeszly weekend tez.Teraz jest wszystko ok.Czy tak wczesnie moga byc juz objawy?Na test chyba jeszcze za wczesnie?

ja wyczytałam w necie że niby 7 dni od zapłodnienia mogą występować objawy ale sama nie wem ja przy pierwszym dziecku nie miałam wcale

Gość amoze
Wiem,ze najlepiej jest poczekac i zrobic test i wszystko bedzie jasne.Najchetniej bym go juz teraz zrobila ale wydaje mi sie ,ze to za wczesnie.No i pytanie,zaraz po miesiaczce mogo byc juz plodne?

jak masz krótkie cykle i wczesną owulację to jak najbardzije mozesz miec płodne od razu po okresie. przy cyklach 25 dni i krotszych uznaje sie ze faza niepłodnosci przedowulacyjnej nie wystepuje wcale i kobieta jest potencjalnie płodna od początku cyklu.

pierwsze objawy? straszna ochota na mięso !! niewazne czy chude, czy mniej chude, każdy obiad mięsny, chociaz wcześniej nie jadłam zbyt wiele, bardziej warzywa i nabiał .. no i po tym wiedziałam, że coś się zmienia ;-))) oprocz tego podwyższona temperatura ból jak przy miesiączce i wilgotność, poźniej ból piersi....