Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrola podstawą zaufania3283

MUSZE ustalic NAZWISKOlaski mając nr.tel i imię

Polecane posty

dziewczyny pomóżcie szukam zaufanej i uczciwej osoby która by mi pomogła otóż moze zaczne od początku jestem z chłopakiem 2 lata , on studiuje zawsze kiedy pytalam go o dziewczyny odpowiadał ze nie ma dobrych kontaktów z dziewczynami i gada z nimi kiedy naprawde musi no wiec zawsze kiedy musial do jakiejs zadzwonic to mi o tym mowil czy pisał były tylko dwie takie dziewczyny do kórych czasem dzwonił o notatki czy cos nigdy nie wierzyłam w kobiecą intuicje ale dzisiaj uwierzyłam kiedy moj chłopak dzisiaj miał jechac cos poprawiac na studia to otworzył swoja półkę i przy mnie tam wyciaga notatki , zeszyty i przegląda i taki jeden zeszyt przykuł moja uwage nie wiedziec czemu no własnie jakos mnie tak zaciekawił zapisane byly tylko dwie strony a tam jakies notatki i jakas zapiska odnosnie 2010 roku no wiec napewno w tym roku "zapełnił" ten zeszyt no i patrze a tam w środku niewinnie wyglądajace notatki z wykładu czy cos a obok jak byk widnieje Agnieszka 667 *** *** pytam wiec czyj to numer , a on ze nie wie zaczyna sie tłumaczyc ze to zeszyt pewnie nie z tego roku , ze koledzy czesto ten zeszyt mieli ( to było najgłupsze tlumaczenie ), ze to nie jego charakter pisma nawet (fakt litery jakby inne i inny kolor długopisu ) a potem ze moze do tej agnieszki chciał numer bo notatki sobie załatwiał , wiec ja sie pytam jakiej agnieszki a on ze na roku u niego są 3 i nie wie która to ( nie rozumiem jak moze nie pamietac do której agnieszki dzwonił skoro w ogóle nie gada z dziewczynami , nie zabroniłam mu gadac zebyscie nie pisali ze jestem zaborcza itd.) i on wymienił dwie agnieszki z nawiska a trzeciej mowi ze nie pamieta jak sie nazywa (czyżby koło zapasowe ?) i dziewczyny powiedzcie mi jak moge ustalic nazwisko tej dziewczyny (moze znajde ja na naszej klasie i zobacz czy rzeczywiscie jest od niego z roku) jezu jak to pisze to az mi sie łapy trzęsą wyraźnie mi tu coś śmierdzi macie pomysły jak od niej wyciagnac to nazwisko ? i jeszcze jak nr sie zaczyna na 667 to jaka to siec i od razu mówie ze to nie prowo dlatego nie denerwujcie mnie jeszcze bardziej bo cały dzin o tym mysle i nie moge wymyslic

aha zapomniałam dodac ze wsród tych dwóch lasek do których zawsze pisał i mi mówił nie było zadnej agnieszki i daje sobie głowe uciac za to !

dziewczyny błagam was bo az mi sie niedobrze robi z tych nerwów jak to jakas laska z jego uczelni ale nie z roku to udusze gnojka !

podnosze :(

Gość wersejs
sranie w banie

Gość jupikajej
ale co cie to obchodzi co to za laska? jesli ciebie oszukuje, to sie wyda predzej czy pozniej. w dupie miej ten telefon i ta cala agnieszke, sama sie nabawisz niepotrzebnego stresu, najpewniej niepotrzebnie, bo pewnie nic nie kreci.

Gość stara znajomaa
wpisz w google jej numer telefonu w cudzysłowie. Może wyskoczy:)

Gość 667 to jest plus
mój nr się tak zaczyna, to MIX PLUS dokładnie.

sranie w banie czyli co? ja sobie obiecałam ze musze sie dowiedziec inaczej to bede chodzic i myslec ciagle o tym :( to jego tłumaczenie było jakies dziwne potem ja sie troche pogniewałam a on na to "kochanie no , nie gniewaj sie przeciez wiesz ze bym cie nie zdradzil bo za bardzo cie kocham" wtedy jakos bałam spojrzec sie mu w oczy , jeszcze bym zobaczyła kłamstwo :O a potem dla mnie taki milutki , nawet na laptopie ustawił moje zdjecie choc od roku na jego monitorze widniało zdjecie manchesteru united mysle ze moze chcial jakos zagłuszyc wyrzuty sumienia :O sama nie wiem co o tym myslec :(

a macie jakis sposób zeby jakos to nazwisko wyciagnac? moze zadzwonic do niej tak z rana , w godzinach pracy operatorów sieci komórkowych i powiedziec ze wkradł sie chyba błąd jakis bo nie mozna wyswietlic jej nazwiska i zeby powtórzyła szerloki pomóżcie :(

Słuchaj jeśli naprawde zalezy Ci, aby ustalić jej nazwisko, po prostu zadzwoń do niej, ale z zastrzezonego numeru, żebyś Ty z kolei nie byla do zidentyfikowania i przedstaw się jako konsultant sieci Plus GSm (to jest z Plusa). Wymyśl sobie jakies imie i nazwisko, zeby przedstawić sie i powiedz, że dzownisz, aby przedstawic jej jakąs atrakcyjną nowa taryfę. Poproś aby w celach poprawnej weryfikacji swoich danych podała pełne imiei nazwisko:) powinno chwycić, ja kiedys zrobiłam taki numer z kumpelą, bo jej facet ją oszukiwał. Podziałało, tylko musisz być stanowcza i nie psanikuj. Najwyżej się nie uda, ale niczym nie ryzykujesz, tylko nie bardzo wiem, po co Ci jej nazwisko... lepij obserwuj swojego faceta, on na pewno a coś do ukrycia...

no własnie tylko ten pretekst trzeba wymyślic i to jakis sensowny bo kurde ja np. bym nie podała nazwiska jakby ktos z obcego nr do mnie dzwonił , no chyba ze z mojej sieci albo z jakiegos urzedu

Gość co za głupi problem
widziałaś numer, to zadzwoń i spytaj mam przyjemność z Agnieszką Malinowską? klientka odpowie żę nie? w takim razie do kogo się dodzwoniłam? jest bardzo duuuża szansa że laska się wygada :D

to jest dobre tylko ze jak ja sie zestresuje to mam taki drżący głos i pewnie sie bede zacinac :(

tak jasne , jak ktos by tak do mnie zadzwonił ktos i sie tak zapytal to bym sie nie dała nabrac

Gość 667 to jest plus
trochę robisz z igły widły, ale ok. zadzwoń do niej i powiedz, że jesteś dziewczyną jakiegoś Józka i zapytaj czy ona zna tego Józka, bo podejrzewasz, że on leci na 2 fronty. Jest szansa, że ona powie, że np. nie zna Józka i jest w związku z Wieśkiem lub coś podobnego. Przykituj trochę.

pwoe nie nie znam zadnego józka nara kiedys dzwoniłam do jednej dziewczyny i tez zrobilam numer z tym czy to kasia malinowska , nie ? to jaka kasia ? dziewczyna bez niczego sie rozłączyła a to z tym operatorem sieci naprawde jest ok tylko ze nie mam gadanej

Gość polelum
To niech zadzwoni jakaś Twoja koleżanka :) Ten numer powinien być z plusa, ale teraz takiej pewności nic nie daje. Mój facet ma ten sam początek, był w plusie, ale przeniósł sie do orange, a numeru nie zmienial, więc wszystko mozliwe. Do mnie też ktoś dzwonił, ze z jakiejs sieci, nr zastrzezony i nazwisko chciał. Tyle, że po głosie to jakaś gówniara była i powiedziałam, ze jakto dzwoni z sieci i nie wie z kim rozmawia, no i zeby ona się przedstawila. Głupia się rozłaczyła. Także dziewczyna nie musi chwycić, no i przedstaw się koniecznie jakims zmyslonym nazwiskiem. Jeśli masz znajomego policjanta, moze on ja namierzy ;) Właśnie.. po co Ci jej nazwisko?

Gość bele de jour
moglabym zadzwonic ale nie dzis bo juz za pozno

Gość hanka ale lipa
zadzwon i powiedz ze dzwonisz z przychodni zeby potwierdzic wizyte, a ona powie ze nie ma zadnej wizyty to powiedz ze masz zapisane jej numer i imie. i zapytaj jak ma na nazwisko to zobaczy w karcie czy sie zgadzaja dane

pisałam juz po co :) a nóż widelec bedzie na nk i wtedy ją przyczaje i zobacze skad jest i na jakim kierunku sie uczy . juz widze taki scenariusz ze on ją zarywa , tamten ja prosi o numer tel a ona mu go zapisuje :O

Gość kjsa kjsh slj
wejdz na nasza klase na strone jego grupe i obadaj agnieszki, 2 nazwiska znasz więc ta trzecia to będzie TA

ja nie mogę, ale masz problemy! Przesadzasz! Ja też studiowałam, miałam dużo kolegów a mój mąż mi ufał i nie robił żadnych akcji z tego powodu. WYLUZUJ !!! Zaufaj mu, a jeśli coś jest nie teges to i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw.

bele de jour naprawde ? jesli serio to byłabym ci bardzo wdzięczna:)

Gość bele de jour
nie ma problemu. Pracowalam kiedys w tpsa jako telefonistka. Ale jutro bo jak napisalam dzis za pozno na takie telefony

wiesz ja wole zeby wyszło wczesniej , juz przez jednego takiego straciłam 2 lata życia i teraz tylko zobacze jakies oznaki niepokojące to musze wybadac sprawe do konca bo w tamty zwiazku odpusciłam i sie ostro przejechałam co do agnieszek w jego grupie , juz czaiłam i żadna z nich nie ma nk

bele de jour podaj maila to ci wysle ten numer :)

Gość bele de jour
fisiowna@o2.pl