Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrola podstawą zaufania3283

MUSZE ustalic NAZWISKOlaski mając nr.tel i imię

Polecane posty

nie chodzi o to ze nie moze miec kolezanki , chodzi o to ze mowił ze nie ma kontaktu z zadna dziewczyna poza tymi dwiema do których czasem pisal o notatki a gdyby mial z jakas inna kontakt to skoro nie ma nic do ukrycia napewno by mi powiedzial o tym , a ja o zadnej agnieszce nigdy nie usłyszałam słowa jak nie bedzie jej na nk to odpuszcze jesli cos nie gra to moze później sie dowiem, moze znowu jakis nr znajde albo jakis inny trop (chociaz wolałabym wczesniej )

no z tym niepamietaniem to on tez ma tak , najczesciej jest "nie pamietam " on od jakiechs 4 miesiecy ma inny tel bo stary mu sie zepsuł i mowi do mnie "ale ja dzwonilaem do niej jak jeszcze mialem stary telefon, przeciez widzisz ze na tym nie ma wybieranego takiego nr a ja przeciez nie usunąłem " wiec ja na to " to nie pamietasz co to za agnieszka i po co do niej dzwoniłeś a pamietasz jaki miales wtedy telefon?? " jego tlumaczenia mnie rozwalają :O

jesli nie masz nic do ukrycia to sie nie bój :P a moze to ty jestes ta nieszczesną agnieszką?;)?

bele de jour nadal czekam :(

ooo jak sie uganiasz za zajetymi facetami i zostawiasz im numery telefonu w zeszytach to nie ładnie :P

Gość powiedz ze masz jej numer
w swoim telefonie i nie wiesz skąd, bardzo miłym głosem i grzecznym tonem zapytaj się do kogo sie dodzwoniłas, ja bym tak zrobiła od razu gdyby mnie to dręczyło, z tym że ja nei reaguję na widok nowych dziewczęcych imion i nowych numerów telefonów w zapisach i telefonie swojego faceta

Gość bele de jour
ta osoba to Iwona Wieczorek

hej, wyluzuj... pomyśl - skrzywdzono Cię, więc mu nie ufasz do końca. zaczynasz być zaborcza, podejrzliwa, robisz mu awantury o jeden numer, on czuje się przytłoczony, wie, że nie masz zaufania i... zdradza. znowu czujesz się skrzywdzona, szukasz nowego i tak w kółko. nie wyobrażam sobie wypytywać mojego faceta o koleżanki. przecież to żadne przesłuchanie, śledztwo, tylko związek...

jak będziesz czekać az ktoś załatwi za ciebię tę sprawę to się nie doczekasz :P doczekasz się najwyzej marnych podszywów :P

12:29 [zgłoś do usunięcia] powiedz ze masz jej numer w swoim telefonie i nie wiesz skąd, bardzo miłym głosem i grzecznym tonem zapytaj się do kogo sie dodzwoniłas, ja bym tak zrobiła od razu gdyby mnie to dręczyło, z tym że ja nei reaguję na widok nowych dziewczęcych imion i nowych numerów telefonów w zapisach i telefonie swojego faceta Myslisz , że każdy od razu wyspiewa jak sie nazywa. jak do mnie ktos dzwoni i sie pyta do kogo sie dodzwonił to mówie, że skoro dzwoni to chyba wie do kogi i sie rozłączam. Nie z każdym jest tak łatwo.

Gość bele de jour
bele de jour ta osoba to Iwona Wieczorek hahahahaha a może Jolanta Rutowicz

nie zaszkodzi spróbować można próbowac zmanipulować samemu się najpierw przedstawiając wymyślonym nazwiskiem

poczekam az prawdziwa bele de jour mi pomoze a jesli jednak nie pomoze to macie racje chyba sobie odpuszcze to śledztwo

bele de jour , ja jednak dalej na ciebie licze

skarbie, najprościej by było, gdybyś z nim zerwała bez wytłumaczenia. :) znajdziesz sobie lepszego 🌼 tak w ogóle, to wiem co przeżywasz... :(🌼 sprawdzić możesz dzwoniąc do niej z jakiegoś innego numeru niż Twój i pytając "dzień dobry, Pani numer wygrał toster w loterii sms'owej, proszę podać dane osobowe, adres i wyślemy Pani nagrodę!" :)

jesli nie brała udziału w zadnej loterii to nie da sie nabrac ludzie chyba nie sa tak naiwni by podawac swoje dane byle dzwoniącemu :(

albo inaczej! :D zakladając, że ta laska ma konto na NK, wystarczy zapytać z jakiego jest miasta.. sprawdzisz w znajomych swojego faceta, czy któraś z Agnieszek mieszka w tym mieście, co dziewczyna z numeru i wszystko będzie jasne :D

13:11 [zgłoś do usunięcia] Lady Kukuk skarbie, najprościej by było, gdybyś z nim zerwała bez wytłumaczenia. znajdziesz sobie lepszego A ten obecny to w czym jest gorszy od tego lepszego, którego radzisz, żeby sobie znalazła?

gdyby to było takie proste to juz dawno bym ją znalazła mój facet nie ma nk sprawdzałam juz u jednej osoby od niego z roku te agnieszki ale narazie nie podejrzewam żadnej ale przynajmniej poznałam nazwisko tej trzeciej bo kojarze ze z nim była na roku wiec mam nadzieje ze to okaże sie któraś z tych trzech

jeśli to koleżanka z uczelni Twojego faceta, to możesz się podać za sekretarkę, albo jakąś inną babke i powiedzieć, że któryś z kolegów Agnieszki podał ten numer telefonu sekretarce, żeby ta przekazała ważną wiadomość, że zaczynają się próby do przedstawienia na inaugurację roku akademickiego i gdyby mogła się zjawić w tym i tym terminie o tej i tej godzinie oraz podać swoje nazwisko na listę.. :D hahaha

"A ten obecny to w czym jest gorszy od tego lepszego, którego radzisz, żeby sobie znalazła?" - nie miałby tajemnic, byłby szczery, niczego by nie ukrywał, mówiłby o wszystkim itd. :)

Ja pierdole współczuje Waszym facetom. Taka inwigilacja jest nie do zniesienia. Jak Wy byscie sie czuły gdyby jakas idiotka do was wydzwaniała z informacja ze wygrałyscie toster, ze przedstawienie ze to czy tamto.

13:17 [zgłoś do usunięcia] Lady Kukuk "A ten obecny to w czym jest gorszy od tego lepszego, którego radzisz, żeby sobie znalazła?" - nie miałby tajemnic, byłby szczery, niczego by nie ukrywał, mówiłby o wszystkim itd. Powiedział, że nie pamieta czyj to numer. Może niech podda Go hipnozie, wtedy powinien wyśpiewac wszystko.

koleś plącze się w zeznaniach. ;) w sumie też byłabym ciekawa, czyn numer mój facet sobie zapisuje podczas zajęć.. :D ale sprawdziłabym to tak, żeby on nie wiedział. :)

wiecie co mysle ze jedna agnieszka o ktorej jeszcze nic nie wiem nie bedzie sprawiac ze zerwe z chłopakiem tym bardziej ze za kazdym razem kiedy zdarzało mi sie go sprawdzac to albo to był chłopak albo umiał mi wytłumaczyc po co dzwonił do jakiejs laski

Gość grtm
nic ci nie pomoże ani jej nazwisko, ani adres ani numer buta. Problem jest w tobie. Nie jestes pewna siebie. Ja bym sie nie znizyla do kontrolowania faceta, bo nie masz i tak na to zadnej szansy. Nie uchronisz go od kontaktu z atrakcyjnymi kobietami, nie zamkniesz w klatce. Jak ktos chce zdradzic, to zawsze znajdzie na to sposob. Nie masz mozliowsci sie przed tym uchronic. Kontrola i zakazami mozesz za to zrazic najwierniejszego faceta do siebie. Nikt nie lubi miec smyczy na szyi. Facet bedzie mial tego dosc i odejdzie i bedziesz mogla samej sobie podziekowac.

no własnie po co mu ktos zapisał ten numer to mi nie daje spokoju :O

jak mu zle o niech odejdzie ja go nie trzymam , tylko póki jest ze mna to ma mi mówic wszystko , czy szczerosc to tak wiele ?

Gość shkljljk
wspolczuje Twojemu facetowi jak Ty takie rzeczy dwalasz to co bedzie pozniej beidnyy chlopak